• Enorme selectie van bekroonde producten

 • Welke Mobiele Prijzen Accessories-dealer van het jaar

 • 5 miljoen bestellingen verzonden -170.000 klantrecensies

PopSockets universele smartphone 2-in-1 standaard & greep - Blauw

Wie zei dat de pop dood is? Superslank, compact en handig, deze uitbreide stick-on-accessoire voor alle smartphones ondersteunt je apparaat, zodat jij dat niet hoeft te doen. Plak eenvoudig PopSockets aan de achterkant van je telefoon en trek het naar buiten.
 • Mobile Fun 64870
 • Merk PopSockets
 • PopSockets
11,49€ BTW inbegrepen
Op voorraad

PayPal

Shipping icon

Verzending en Bezorging:

Verzending via DHL Global Mail: 3,50 euro

Een voordelige ongetraceerde optie met goede prijs-kwaliteit verhouding, geschikt voor bestellingen die minder dringend zijn. Geschatte levertijd is 4 tot 8 werkdagen. Het aantal werkdagen gaat in 1 dag na de verzending.

Verzending via tracked mail service : 6,99 euro

Geschatte levertijd is 2 tot 3 werkdagen. Het aantal werkdagen gaat in 1 dag na de verzending.

DHL Express Delivery: 13,50 euro

Een snelle getraceerde bezorgservice die levert in slechts 24 uur.
Gegarandeerde bezorging 24 uur na verzending.

De DHL Express Delivery optie wordt standaard geselecteerd voor bestellingen van meer dan 60 euro. DHL levert niet in het weekend, bestellingen geplaatst op vrijdag worden maandag bezorgd.

Fast and secure shipping available
Returns icon Quick and easy 30 day returns
Secure checkout icon Secure checkout using 256 bit encryption
Customer service icon Customer service on hand
Sign up icon Sign up for a Business Account

Waarom kopen?

 • 2 essentiële accessoires in 1 innovatief, uniek en superfunctioneel pakket
 • Ingenieus uitklappend en inklappend ontwerp
 • Stand-functie voor het bekijken van media
 • Biedt extra grip
 • Voegt vrijwel geen extra volume toe
 • Compatibel met vele hoesjes

2 essentiële accessoires in 1 innovatief, uniek en superfunctioneel pakket

Met PopSockets hoef je niet langer te kiezen tussen een bureaustandaard en een handgreep voor je apparaat. De stevige grip, de robuuste constructie en het pop-en-inklapmechanisme van PopSockets, zorgen ervoor dat je altijd een eenvoudige manier hebt om media te bekijken, recepten te bekijken, videogesprekken met vrienden te voeren en nog veel meer. Een handige manier om werk uit handen te nemen terwijl je je telefoon vasthoudt.

 

Ingenieus uitklappend en inklappend ontwerp

Er gaat echt niets boven PopSockets. Het enige dat je hoeft te doen om te profiteren van dit prachtige item, is het aan de achterkant van je telefoon te bevestigen en vervolgens naar buiten te trekken. Voilà - je eigen stand en greep. Wanneer je klaar bent met het gebruik van PopSockets, druk je het eenvoudigweg naar binnen en je standaard wordt ingeklapt om opruimmogelijkheid te maximaliseren en volume te minimaliseren.

 

Stand-functie voor het bekijken van media

Werkt vergelijkbaar met veel telefoonhoesjes met een kickstand-functie - maar veelzijdiger - PopSockets kan worden gebruikt in liggende of staande richting als een media-kijkstandaard, perfect voor die uitgebreide streamingmarathons. Dit is ook ideaal voor het bij de hand houden van recepten tijdens het koken, of gewoon om je apparaat tijdens het typen stabiel te houden.

 

Biedt extra grip

PopSockets kan ook worden gebruikt als een handgreep, waarbij je tijdens het sms'en of praten werk uit handen neemt. Je hoeft je nu geen zorgen meer te maken over het laten vallen van je apparaat terwijl je bezig bent met een belangrijk gesprek - de supersterke kleefstof houdt je telefoon veilig, wat er ook gebeurt.

 

Voegt vrijwel geen extra volume toe

Ondanks al deze functionaliteit neemt PopSockets nauwelijks ruimte in op je apparaat. Dankzij het samentrekkende ontwerp kunt je je greep gewoon "wegvouwen", klaar om te worden uitgeklapt voor de volgende keer dat je het nodig hebt.

 

Compatibel met vele hoesjes

De wasbare lijm die PopSockets gebruikt, is in veel gevallen compatibel (sommige waterdichte hoesjes of siliconen hoesjes zijn mogelijk niet compatibel). Laat je beschermhoes op je apparaat zitten en geniet nog steeds van alle voordelen van PopSockets.

Je Gegevens

UPC 0815373020841
Filter op kleur Blauw, Groen, Paars, Rood
Loading

Moment...

Sluiten
Alles