• Enorme selectie van bekroonde producten

  • Welke Mobiele Prijzen Accessories-dealer van het jaar

  • 5 miljoen bestellingen verzonden -170.000 klantrecensies

Olixar Voor en Achter Samsung Galaxy S8 Plus TPU Screen Protectors

Houdt je Samsung Galaxy S8 Plus in onberispelijke staat met deze Olixar krasbestendige en volledig dekkende TPU screen protector 2-in-1 verpakking. Met twee aansluitende screen protectors die de voor en achterkant van je telefoon volledig bedekken voor allround bescherming.
  • Mobile Fun 63395
  • Merk Olixar
  • Olixar

Voorheen 14,99€Je bespaart23%

11,49€ BTW inbegrepen
Op voorraad

PayPal

Shipping icon

Verzending en Bezorging:

Verzending via DHL Global Mail: 3,50 euro

Een voordelige ongetraceerde optie met goede prijs-kwaliteit verhouding, geschikt voor bestellingen die minder dringend zijn. Geschatte levertijd is 4 tot 8 werkdagen. Het aantal werkdagen gaat in 1 dag na de verzending.

Verzending via tracked mail service : 6,99 euro

Geschatte levertijd is 2 tot 3 werkdagen. Het aantal werkdagen gaat in 1 dag na de verzending.

DHL Express Delivery: 13,50 euro

Een snelle getraceerde bezorgservice die levert in slechts 24 uur.
Gegarandeerde bezorging 24 uur na verzending.

De DHL Express Delivery optie wordt standaard geselecteerd voor bestellingen van meer dan 60 euro. DHL levert niet in het weekend, bestellingen geplaatst op vrijdag worden maandag bezorgd.

Fast and secure shipping available
Returns icon Quick and easy 30 day returns
Secure checkout icon Secure checkout using 256 bit encryption
Customer service icon Customer service on hand
Sign up icon Sign up for a Business Account

Waarom kopen?

  • Voorkomt krassen en andere schade
  • Complete bedekking om je telefoon te beschermen
  • Ideaal tegen vingerafdrukken
  • Gemakkelijk aan te brengen met bubbelvrije technologie
  • Kristalhelder voor onzichtbare bescherming

Voorkomt krassen en andere schade

Deze Olixar screen protectors zijn ontworpen om de voor en achterkant van de Samsung Galaxy S8 Plus vrij te houden van krassen en schrammen die de zichtbaarheid en het uiterlijk van je telefoon zouden kunnen schade. Door een barrière te creëren tussen het scherm en de wereld zal de screen protector enige schade die je op zou kunnen lopen opvangen waardoor je telefoon er zo goed als nieuw uit blijft zien.

Olixar Full Cover Front and Back Samsung Galaxy S8 Plus TPU Screen Protectors

Complete bedekking om je telefoon te beschermen

De Olixar Galaxy S8 TPU Voor en Achter Screen Protectors bieden complete TPU bescherming waarmee het gehele display beschermd blijft - evenals de glazen achterkant. Geen ander screen protector pack biedt zulke complete bescherming.

Ideaal tegen vingerafdrukken

Essentieel voor iedereen die de prachtige Galaxy S8 Plus heeft en deze zonder vingerafdrukken wenst te gebruiken. Met deze screen protectors blijft je telefoon langer schoon en ongerept. Deze screen protectors zijn te gebruiken met alle kleurvarianten.

Gemakkelijk aan te brengen met bubbelvrije technologie

De Olixar screen protectors zijn gemakkelijk aan te brengen omdat ze specifiek gesneden zijn voor elk apparaat. Maak het scherm schoon met het meegeleverde microvezel doekje, plaats de screen protector over het scherm en gebruik de applicatie kaart om enige belletjes weg te werken. Zodra de screen protector aangebracht is is deze zo goed als onzichtbaar. Het TPU vormt zich automatisch over het scherm en werkt zo met enige tijd alle imperfecties of belletjes weg die tijdens het aanbrengen kunnen ontstaan.

Olixar Screen Protector 2-in-1 Pack

Kristalhelder voor onzichtbare bescherming

Alhoewel het belangrijk is om je scherm te beschermen is het ook een goede zaak dat de screen protector niet hinderlijk is bij het gebruiken van je telefoon door bijvoorbeeld de gevoeligheid van het scherm te beïnvloeden of door het zicht te verslechteren. Olixar screen protectors zijn speciaal ontworpen om optimale helderheid te leveren en zijn ook dun genoeg om het touch screen van de telefoon niet te beïnvloeden. Als de protector eenmaal op je scherm zit valt het bijna niet eens op.

Je Gegevens

UPC 5055401740005
Filter op kleur Transparant
Loading

Moment...

Sluiten
Alles