Olixar ExoShield Tough Snap-on Samsung Galaxy S9 Plus Case - Zwart

Op maat gemaakt voor de Samsung Galaxy S9 Plus. Deze Olixar ExoShield harde hoes biedt een slank passend stijlvol ontwerp en versterkte hoekschokbescherming tegen schade, waardoor uw toestel er altijd goed uitziet.
  • Mobile Fun 66074
  • Merk Olixar
  • Olixar

adviesprijs 12,99€Je bespaart31%

8,99€ BTW inbegrepen
Op voorraad
Shipping icon

Verzending via DHL Global Mail: 0 euro

Een voordelige ongetraceerde optie met goede prijs-kwaliteit verhouding, geschikt voor bestellingen die minder dringend zijn. Geschatte levertijd is 4 tot 8 werkdagen. Het aantal werkdagen gaat in 1 dag na de verzending.

Verzending via tracked mail service : 7,99 euro

Geschatte levertijd is 3 tot 4 werkdagen. Het aantal werkdagen gaat in 1 dag na de verzending.

DHL Express: 13,50 euro

Een snelle getraceerde bezorgservice die levert in slechts 24 uur.
Gegarandeerde bezorging 24 uur na verzending.

De DHL Express optie wordt standaard geselecteerd voor bestellingen van meer dan 60 euro. DHL levert niet in het weekend, bestellingen geplaatst op vrijdag worden maandag bezorgd.

Snelle en veilige verzending beschikbaar
Returns icon Snel en eenvoudig retourneren 30 dagen
Shipping icon Gratis bezorgmethode
Secure checkout icon Beveiligde betaling met 256-bit-codering
Customer service icon Klantenservice beschikbaar
Sign up icon Meld u aan voor een zakelijk account

Waarom kopen?

  • Gemaakt van robuust en duurzaam materiaal voor langdurige bescherming
  • Versterkte hoeken bieden uitstekende bescherming op de plaats waar dit het hardst nodig is
  • Non-slip coating voor extra grip
  • Slank passend ontwerp voegt geen heel klein volume toe en past perfect in uw zak
  • Verhoogde randen van de behuizing beschermen het scherm van uw Galaxy S9 Plus​ en de camera tegen krassen en vuil
  • Uitsparingen voor alle functies en poorten van de Galaxy S9 Plus​, zodat u de behuizing nooit hoeft te verwijderen
Gemaakt van robuust en duurzaam materiaal voor langdurige bescherming
 
Elke Olixar ExoShield-behuizing is gemaakt van versterkte gebonden thermopolyurethaan en hoogwaardige polycabornate-materialen, waardoor deze flexibel genoeg is om de straf te absorberen, maar hard genoeg om potentiële schade te weerstaan.
 
Versterkte hoeken bieden uitstekende bescherming op de plaats waar dit het hardst nodig is
 
Door het klassieke ontwerp van de snap-on-schaal te nemen en versterking toe te voegen waar u dit het meest nodig heeft, biedt de ExoShield betere bescherming dan elk ander geval van dat type. De kwetsbare hoeken van je telefoon zijn het meest blootgestelde gebied mocht je het ooit laten vallen, dus de toegevoegde gemoedsrust die de versterkte hoeken bieden, is onbetaalbaar, vooral voor de kleine toename in grootte. De hoekbumpers strekken zich niet alleen uit over de lengte en breedte van uw telefoon, ze strekken zich ook uit over de diepte van uw telefoon. Dit is belangrijk omdat het schermbescherming biedt door het van een plat oppervlak te houden. Het beschermt ook de verhoogde achtercamera op vrijwel dezelfde manier.
 
Non-slip coating voor extra grip
 
De geselecteerde gebruikte materialen hebben een antisliplaag die je extra houvast biedt voor je telefoon, waardoor de kans klein is dat je je apparaat laat vallen. Dit betekent dat deze tas professioneel genoeg is om te werken en sportief genoeg is om te spelen. En tenslotte laat de beste verdediging tegen valschade je telefoon niet vallen.
 
Slank passend ontwerp voegt geen heel klein volume toe en past perfect in uw zak
 
De Olixar ExoShield-hoes is ontworpen om slank, licht en sterk te zijn - je kunt er dus van op aan dat deze hoes vrijwel geen extra bulk aan je Galaxy S9 Plus toevoegt en nog steeds gemakkelijk in je zak past.
 
Verhoogde randen van de behuizing beschermen het scherm van uw Galaxy S9 Plus en de camera tegen krassen en vuil
 
Deze case heeft een verhoogde rand die voorkomt dat het scherm van je Samsung Galaxy S9 Plus in contact komt met een plat oppervlak wanneer je de telefoon met de voorzijde naar beneden legt. Dit voorkomt dat het scherm van uw Samsung Galaxy S9 Plus ongewenste krassen en vuil op het scherm krijgt. Wat camerabescherming betreft, blinkt de ExoShield hier ook uit met de rand die zich uitstrekt tot voorbij de achterkant van de behuizing en die gemakkelijk het eerste contactpunt is met eventuele impact, in plaats van uw kostbare cameralens. Blijf snauwen zonder dat er vreselijke schrammen en krassen in de weg zitten.
 
Uitsparingen voor alle functies en poorten van de Galaxy S9 Plus, zodat u de behuizing nooit hoeft te verwijderen
 
Elke Olixar ExoShield is speciaal ontworpen voor de Samsung Galaxy S9 Plus en heeft uitsparingen voor de verschillende poorten en functies, zoals de camera aan de achterzijde en de oplaadpoort. Er zijn ook knopomslagen om de kwetsbare bedieningselementen van de telefoon te beschermen.

Je Gegevens

UPC 5055401760249
Filter op kleur Zwart
Loading

Moment...

Sluiten
Alles