• Enorme selectie van bekroonde producten

  • Welke Mobiele Prijzen Accessories-dealer van het jaar

  • 5 miljoen bestellingen verzonden -170.000 klantrecensies

FlexiShield Samsung Galaxy S7 Gel Case - Vrost Wit

Deze case is op maat gegoten voor de Samsung Galaxy S7. Deze FlexiShield case van Olixar biedt een slanke pasvorm en duurzame bescherming tegen beschadiging.
  • Mobile Fun 56786
  • Merk Olixar
  • Olixar
6,99€ BTW inbegrepen
Op voorraad

PayPal

Shipping icon

Verzending en Bezorging:

Verzending via DHL Global Mail: 3,50 euro

Een voordelige ongetraceerde optie met goede prijs-kwaliteit verhouding, geschikt voor bestellingen die minder dringend zijn. Geschatte levertijd is 4 tot 8 werkdagen. Het aantal werkdagen gaat in 1 dag na de verzending.

Verzending via tracked mail service : 6,99 euro

Geschatte levertijd is 2 tot 3 werkdagen. Het aantal werkdagen gaat in 1 dag na de verzending.

DHL Express Delivery: 13,50 euro

Een snelle getraceerde bezorgservice die levert in slechts 24 uur.
Gegarandeerde bezorging 24 uur na verzending.

De DHL Express Delivery optie wordt standaard geselecteerd voor bestellingen van meer dan 60 euro. DHL levert niet in het weekend, bestellingen geplaatst op vrijdag worden maandag bezorgd.

Fast and secure shipping available
Returns icon Quick and easy 30 day returns
Secure checkout icon Secure checkout using 256 bit encryption
Customer service icon Customer service on hand
Sign up icon Sign up for a Business Account

Waarom kopen?

  • Gemaakt van een sterk, duurzaam materiaal voor langdurige bescherming
  • Nauwsluitend voor optimaal comfort en een goede greep
  • Slank passend ontwerp voegt geen extra bulk toe
  • Verhoogde bezel beschermt het scherm
  • Uitsparingen
Gemaakt van een sterk, duurzaam materiaal voor langdurige bescherming
Elk FlexiShield case is gemaakt van een speciaal sterke en duurzame gel materiaal, waardoor het net zo  flexibel is als siliconen en sterker dan een kristallen case die je voorziet van een langdurige bescherming voor je toestel.

Nauwsluitend voor optimaal comfort en een goede greep
Ontworpen met zowel de vorm en functie in het achterhoofd, is deze case relatief slank. Tevens is het gemaakt voor het verstrekken van de nodige bescherming van je  telefoon, zonder het toevoeging van extra bulk. Terwijl je toestel beschermd is ten allen tijde, zal je telefoon nog steeds gemakkelijk in je broekzak of tas passen.
De rubberen randen rond de zijkanten van de case, bieden een anti-slip bescherming, zodat je er zeker van kunt zijn dat je een goede grip op je toestel hebt. 

Slank passend ontwerp voegt geen extra bulk toe
Deze case heeft een slanke ontwerp, is lichtgewicht en sterk - zodat je er verzekerd van kunt zijn dat deze case vrijwel geen extra bulk zal toevoegen aan je toestel waardoor het nog steeds makkelijk in je zak of tas zal passen zonder enige ongemak. Ondanks het ontwerp, krijg je nog steeds de bescherming die je nodig hebt. 

Verhoogde bezel beschermt het scherm
Deze case is slank, lichtgewicht en sterk - zodat je er zeker van kunt zijn dat deze case vrijwel geen extra bulk toevoegd aan je toestel, dus het zal nog steeds makkelijk in je zak of tas passen.
Deze case heeft een verhoogde bezel dat het scherm van je Toestel beschermd, het  voorkomt  dat het in contact komt met een vlak oppervlak wanneer je de telefoon met het gezicht  naar beneden toe plaats. Dit voorkomt dat je scherm ongewenste krassen en vuil op loopt. 
 
Uitsparingen
Deze case is voorzien van alle nodige uitsparingen. Je hebt dus altijd toegang tot alle functies en poorten, zonder dat je telkens de case van je toestel hoeft te verwijderen. De functionaliteit van je toestel is dus nog steeds optimaal terwijl je ook de bescherming krijgt voor al je functies en poorten. 


 

Je Gegevens

UPC 5055401735513
Filter op kleur Transparant
Loading

Moment...

Sluiten
Alles