• Enorme selectie van bekroonde producten

 • Welke Mobiele Prijzen Accessories-dealer van het jaar

 • 5 miljoen bestellingen verzonden -170.000 klantrecensies

CleanSeal Vloeistof Schermreiniging en Bescherming - 50ml

CleanSeal Vloeistof Schermreiniging en Bescherming gebruikt vloeibare nanotechnologie om je smartphone en tablet te beschermen. Hte biedt een resistieve laag die oppervlakken beschermt tegen vuil, vingerafdrukken, vlekken, slijtage en bacteriën.
 • Mobile Fun 40369
 • Merk Olixar
 • Olixar

Voorheen 11,49€Je bespaart48%

5,99€ BTW inbegrepen
Op voorraad

PayPal

Shipping icon

Verzending en Bezorging:

Verzending via DHL Global Mail: 3,50 euro

Een voordelige ongetraceerde optie met goede prijs-kwaliteit verhouding, geschikt voor bestellingen die minder dringend zijn. Geschatte levertijd is 4 tot 8 werkdagen. Het aantal werkdagen gaat in 1 dag na de verzending.

Verzending via tracked mail service : 6,99 euro

Geschatte levertijd is 2 tot 3 werkdagen. Het aantal werkdagen gaat in 1 dag na de verzending.

DHL Express Delivery: 13,50 euro

Een snelle getraceerde bezorgservice die levert in slechts 24 uur.
Gegarandeerde bezorging 24 uur na verzending.

De DHL Express Delivery optie wordt standaard geselecteerd voor bestellingen van meer dan 60 euro. DHL levert niet in het weekend, bestellingen geplaatst op vrijdag worden maandag bezorgd.

Fast and secure shipping available
Returns icon Quick and easy 30 day returns
Secure checkout icon Secure checkout using 256 bit encryption
Customer service icon Customer service on hand
Sign up icon Sign up for a Business Account

Waarom kopen?

 • Vloeibare laag nanotechnologie ontworpen door het leger
 • Ideaal voor gebruik met touchscreens op telefoons, tablets en zelfs brillen
 • Reinigt en beschermt schermen tegen vingerafdrukken, bacteriën en vet
 • Verbetert hoe je scherm aanvoelt en er uit ziet
 • Eenvoudig aan te brengen
Vloeibare laag nanotechnologie ontworpen door het leger
CleanSeal is de nieuwste ontwikkeling in bescherming van je scherm. CleanSeal is een vloeistof die een barrière van nanotechnologie creëert op je mobiele apparaat om het te beschermen tegen vingerafdrukken, vegen en bacteriën. CleanSeal is oorspronkelijk ontworpen door het leger om Tiger attach helicopter ramen schoon te maken en beschermen.

Ideaal voor gebruik met touchscreens op telefoons, tablets en zelfs brillen
De CleanSeal scherm bescherming vloeistof is ideaal voor gebruik met elk type scherm inclusief PC monitoren, laptops, tablets en smartphones. Touchscreens worden beter te gebruiken en schoon te maken door vuil te verwijderen en een beschermende laag te creëren. CleanSeal vloeistof kan ook effectief worden gebruikt met brillen, zonnebrillen of duikbrillen om vingerafdrukken en vegen te verminderen en ze extra water resistent te maken.

Reinigt en beschermt schermen tegen vingerafdrukken, bacteriën en vet
Door CleanSeal op je toestel aan te brengen verwijder je vuil. Dankzij het effect van een barrière wordt het eenvoudiger om nieuw vuil te verwijderen. CleanSeal is anti-bacterieel en hydrofobisch wat betekend dat het opbouwing van bacteriën op je scherm voorkomt en ook water afstoot. 
Verder zullen er dankzij CleanSeal minder vingerafdrukken op je scherm blijven zitten, en wordt je scherm makkelijk weer schoon van stof en vuil geveegd. 

Clean2go CleanSeal Liquid Screen Cleaning and Protection - 50ml Clean2go CleanSeal Liquid Screen Cleaning and Protection - 50ml

Verbetert hoe je scherm aanvoelt en er uit ziet
Door CleanSeal te gebruiken op je mobiele apparaten zullen ze er zo goed als nieuw uitzien aan aanvoelen met heldere en schonen schermen. 

Eenvoudig aan te brengen
De CleanSeal gel breng je eenvoudig aan op je apparaten en het blijft een aantal dagen zitten. Je gebruikt 5 druppels voor smartphones of 12 druppels voor tablets en wrijft de vloeistof zachtjes over het scherm met het meegeleverde microvezel schoonmaakdoekje. Laat je toestel ongeveer 5 minuten liggen voordat je het gebruikt, zodat de beschermende laag goed kan vormen. CleanSeal kan voor ongeveer 70 applicaties worden gebruikt.


Clean2go CleanSeal Liquid Screen Cleaning and Protection - 50ml  Clean2go CleanSeal Liquid Screen Cleaning and Protection - 50ml


 

Wat zit er in de doos?

 • 1 x 50ml CleanSeal flesje
 • 1 x Microvezel doekje

Je Gegevens

UPC 5055401785747
Loading

Moment...

Sluiten
Alles