Mobile Fun

Over Mobile Fun

 

Bedrijf

Mobile Fun is een internationale marktleider in de online verkoop van GSM accessoires. Met een ruim aanbod van de nieuwste telefoons en vele interessante accessoires breidt Mobile Fun constant uit en heeft in 2012 een website gelanceerd speciaal voor onze klanten in België.

Mobile Fun is opgericht in het Verenigd Koninkrijk in 2000. De centrale website (MobileFun.co.uk) trekt ruim 1 miljoen bezoekers per maand en ontvangt iedere maand ruim 33.000 bestellingen. Mobile Fun heeft vestigingen en websites in Duitsland (MobileFun.de) sinds 2008,  in Frankrijk (MobileFun.fr) sinds 2010 en in Nederland (MobileFun.nl) en Spanje (MobileFun.es) sinds 2011. In 2012 werden daar o.a. de VS, Australië, India, Ierland, Oostenrijk en België aan toegevoegd.

De kern van ons success bestaat uit het beantwoorden aan wat onze klanten zoeken; onze uitgebreid assortiment met de laatste accessoires, in combinatie met een klantenservice van de hoogste klasse.

 

Assortiment

Dankzij Mobile Fun’s excellente relaties met onze leveranciers kunnen we onze klanten een ongeëvenaard assortiment bieden van ruim 8.000 wereldwijd ingekochte GSM accessoires, de nieuwste smartphones en tienduizenden telefoon downloads.

Als bedrijf pogen we constant te innoveren om Mobile Fun klantvriendelijk te houden. We plaatsen door klanten ingediende product reviews , en innoveren constant om op onze website van nieuwste functionaliteiten te voorzien gebaseerd op de feedback van onze klanten.

 

Dienstverlening

Mobile Fun stelt excellente dienstverlening centraal: producten op werkdagen voor 18.00 besteld worden nog dezelfde dag verzonden.

 

Hoofdkantoor

Mobile Fun Limited
MF Group HQ
Unit 5 Hanover Drive
Gravelly Industrial Park
Birmingham B24 8HZ
United Kingdom

Geregistreerd in Engeland & Wales
Registratie nummer: 3914470
BTW nummer: BE 0849 595 878

Post to Twitter Post to Stumble Upon Post to Delicious

Information Pages