• Enorme selectie van bekroonde producten

 • Welke Mobiele Prijzen Accessories-dealer van het jaar

 • 5 miljoen bestellingen verzonden -170.000 klantrecensies

Allocacoc PowerCube Extended USB 4x EU oplaadpoorten en 2x USB - 1.5m

Stopgezet  -niet beschikbaar voor aankoop
De Allocacoc World powerCube Extended USB 4x EU oplaadpoorten en 2x USB is een apparaat dat sterk het opladen verhoogt door 4 hoofd stopcontacten en 2 USB poorten voor al je apparaat oplaad benodigheden.
 • Mobile Fun 52416
 • Merk allocacoc
 • allocacoc

adviesprijs 28,49€Je bespaart19%

22,99€ BTW inbegrepen
Stopgezet  -niet beschikbaar voor aankoop Het spijt ons, maar dit artikel is niet langer beschikbaar voor verkoop. Zorg ervoor dat u ons indrukwekkende assortiment op Mobile Fun kunt verkennen om een alternatief te vinden dat aan uw behoeften voldoet. U kunt ook voor hulp contact opnemen met onze klantenservice.

PayPal

Shipping icon

Verzending en Bezorging:

Verzending via DHL Global Mail: 3,50 euro

Een voordelige ongetraceerde optie met goede prijs-kwaliteit verhouding, geschikt voor bestellingen die minder dringend zijn. Geschatte levertijd is 4 tot 8 werkdagen. Het aantal werkdagen gaat in 1 dag na de verzending.

Verzending via tracked mail service : 6,99 euro

Geschatte levertijd is 2 tot 3 werkdagen. Het aantal werkdagen gaat in 1 dag na de verzending.

DHL Express Delivery: 13,50 euro

Een snelle getraceerde bezorgservice die levert in slechts 24 uur.
Gegarandeerde bezorging 24 uur na verzending.

De DHL Express Delivery optie wordt standaard geselecteerd voor bestellingen van meer dan 60 euro. DHL levert niet in het weekend, bestellingen geplaatst op vrijdag worden maandag bezorgd.

Fast and secure shipping available
Returns icon Quick and easy 30 day returns
Secure checkout icon Secure checkout using 256 bit encryption
Customer service icon Customer service on hand
Sign up icon Sign up for a Business Account

Waarom kopen?

 • Transformeer 1 belangrijke stopcontact in 4
 • 2x USB Uitgangen voor twee mobiele apparaten tegelijk
 • Monteer de Powercube overal waar je wilt
 • Ruimtebesparende Ontwerp
 • 1.5 Meter uitbreiding
 • Specificaties
Transformeer 1 belangrijke stopcontact in 4
Ideaal voor het bijhouden van een enorme hoeveelheid aan mobiele apparaten en randapparatuur in je huishouden, op kantoor of waar dan ook. De Powercube transformeert direct enkele stopcontacten in vier en heeft tevens twee USB-poorten voor het opladen van een goede maatregel. Dit betekend dat je zowel strooom als oplaad kracht kunt krijgen van 1 apparaat door de PowerCube. 
 
2x USB Uitgangen voor twee mobiele apparaten tegelijk
Dit apparaat is ontworpen om envoudig je USB aan te sluiten en je toestel op te laden. Met de PowerCube kun je twee USB kabels tegelijk gebruiken en dus daarmee twee toestellen tegelijk opladen. Met behulp van de laadkabels kan de PowerCube 2.1 Amp uitgangen gebruikt worden om tablets, Smartphones, Ipads, iPoones, iPods, Mp3 spelers, Digitale camara's en zelfs e-readers op te laden

allocacoc PowerCube Extended USB 4x EU Power Plug and 2x USB - 1.5m

Monteer de Powercube overal waar je wilt
De Meegeleverde stick-on-dock zorgt ervoor dat je de PowerCube overal kunt instaleren en dus overal kunt gebruiken. Je kan hem dus gemakkelijk bij je bureau, Muur of andere locatie neerzetten voor gemakkelijk toegang en opslag. Dit zorgt ervoor dat je Powercube kunt bevestigen aan een stabiele ligging en je bent nooit meer beperkt aan stopcontacten.Je hebt overal waar je gaat altijd toegang tot 3 stopcontacten en 2 USB Poorten voor het opladen. 

allocacoc PowerCube Extended USB 4x EU Power Plug and 2x USB - 1.5m

Ruimtebesparende Ontwerp
Met de PowerCube heb je een ontwerpe dat ervoor zorgt dat je overal ruimte kunt besparen. Je hebt dus niet alleen een krachtige oplader binnen handbereik, je hebt tevens een gadget dat weinig ruimte neemt. De kubus vorm zorgt ervoor dat er geen rommel ontstaat en je toch altijd makkelijk overal all je apparaatuur en toestellen kunt opladen. 

1.5 Meter uitbreiding
De PowerCube is voorzien van een 1.5 meter lange verlengkabel. Zodat je het gemakkelijk op alle locaties kunt neerzetten zonder dat je je zorgen hoeft te maken of de PowerCube de afstand wel haalt. Je hebt dus binnen deze straal altijd toegang tot je 4 hoofd power stopcontacten en 2 USB contacten zonder dat je ervoor telkens naar de stopcontact hoeft te lopen. 

Specificaties 
Kleur: Trolley Grijs
Voltage: 110-240V
Kabel: 1.5m / 5ft.
Grounded: Ja
Kind proofing: Ja
USB-uitgang (V): 2 x 5V
USB-uitgang (A): 2100 mA

Je Gegevens

Onderdeel nr 18546
UPC 8718444083207
Loading

Moment...

Sluiten
Alles