• Enorme selectie van bekroonde producten

  • Welke Mobiele Prijzen Accessories-dealer van het jaar

  • 5 miljoen bestellingen verzonden -170.000 klantrecensies

Acardion Aluminium portemonnee en pasjeshouder met RFID bescherming

Maak kennis met Acardion. Gebouwd als een tank en toch klein en licht, met kaartsleuven en ruimte voor al je geld, evenals RFID-bescherming om je te beschermen tegen draadloze kaartfraude, dit is perfect op reis of als alledaagse oplossing om al je waardevolle spullen veilig te vervoeren.
  • Mobile Fun 64512
  • Merk Acardion
  • Acardion
11,49€ BTW inbegrepen
Op voorraad

PayPal

Shipping icon

Verzending en Bezorging:

Verzending via DHL Global Mail: 3,50 euro

Een voordelige ongetraceerde optie met goede prijs-kwaliteit verhouding, geschikt voor bestellingen die minder dringend zijn. Geschatte levertijd is 4 tot 8 werkdagen. Het aantal werkdagen gaat in 1 dag na de verzending.

Verzending via tracked mail service : 6,99 euro

Geschatte levertijd is 2 tot 3 werkdagen. Het aantal werkdagen gaat in 1 dag na de verzending.

DHL Express Delivery: 13,50 euro

Een snelle getraceerde bezorgservice die levert in slechts 24 uur.
Gegarandeerde bezorging 24 uur na verzending.

De DHL Express Delivery optie wordt standaard geselecteerd voor bestellingen van meer dan 60 euro. DHL levert niet in het weekend, bestellingen geplaatst op vrijdag worden maandag bezorgd.

Fast and secure shipping available
Returns icon Quick and easy 30 day returns
Secure checkout icon Secure checkout using 256 bit encryption
Customer service icon Customer service on hand
Sign up icon Sign up for a Business Account

Waarom kopen?

  • Stijlvolle, functionele en super beveiligde pasjeshouder voor dagelijks gebruik
  • RFID draadloze fraudebescherming
  • Accordeon stijl ontwerp
  • Slagvaste en weerbestendige aluminium behuizing
  • Lichtgewicht en compact

Stijlvolle, functionele en super beveiligde pasjeshouder voor dagelijks gebruik

Deze gladde, slanke gepantserde pasjeshouder is perfect voor het opbergen van pinpassen, creditcards en nog veel meer. Door de combinatie van bruikbaarheid en RFID-fraudebescherming combineert dezepasjeshouder moeiteloos stijl, nut en veiligheid. Bewaar je meest belangrijke kaarten (deze kan tot 10 gemakkelijk opslaan – en veel meer als je de vakken volledig benut), evenals sleutels, contant geld, documenten en alles wat je nodig hebt om licht te reizen, alles in een veilige plaats. Acardion maakt het gemakkelijk met openen met slechts één druk op de knop.

 

RFID draadloze fraudebescherming

RFID-fraude (radiofrequentie-identificatie) of draadloze identiteitsdiefstal komt helaas steeds vaker voor. In wezen is het met bepaalde technologie mogelijk voor criminelen om je creditcard- of betaalkaartinformatie te stelen door bepaalde scanners te gebruiken, zonder een hand op de kaart zelf te leggen. Maak je geen zorgen - Acardion beschikt over geïntegreerde RFID-technologie voor fraudepreventie waardoor de scanners geen toegang hebben tot de chips in de kaarten, zodat je er zeker van kunt zijn dat je geen risico loopt op draadloze fraude terwijl je kaarten veilig in je pasjeshouder zitten.

 

Accordeon stijl ontwerp

Als het gaat om snelle en uitgebreide toegang tot je waardevolle spullen, is er geen betere oplossing dan een accordeonontwerp. Hoewel je er misschien geen fatsoenlijk deuntje uit kunt krijgen, kun je de inhoud van de Acardion snel bekijken en in seconden selecteren, gewoon door de hoes breder te openen. Als je klaar bent, sluit je het gewoon weer en vouwt alles gemakkelijk plat. Perfect.

 

Slagvaste en weerbestendige aluminium behuizing

Acardion is perfect voor dagelijks gebruik, vooral tijdens je reizen. Door de aluminium behuizing, absorbeert het niet alleen de mogelijke klappen die het verwerken krijg, het houdt het ook licht. Als het goed gesloten is, is de behuizing waterdicht en zal het zeker bestand zijn tegen waar de natuur het ook aan bloot stelt. Licht kunnen reizen en al je kaarten, ID en geld veilig kunnen bewaren maakt Acardion ook het perfecte reisaccessoire, dus verlaat je huis niet zonder deze pasjeshouder.

 

Lichtgewicht en compact

Acardion is niet zwaarder of groter dan nodig is. Dat wil zeggen, het is niet erg groot en zeker niet erg zwaar, vooral als je bedenkt hoeveel stoten het kan weerstaan. Je kunt Acardion in je tas, jeans of jaszak laten glijden, wat het erg draagbaar maakt.

Je Gegevens

UPC 0644812016615
Filter op kleur Zilver
Loading

Moment...

Sluiten
Alles