Verenigde Staten Shopping from United States?


Olixar Huawei P20 Pro gehard glas camera beschermers - Twin Pack

Olixar

Product referentie: 67751

Deze 2-pack (2 dubbele en 2 enkele) ultradun geharde glazen camera-protectoren achter voor de Huawei P20 Pro van Olixar biedt sterkte en superieure helderheid voor uw fotografie in één pakket.

Schrijf een review
Waarom kopen?

 • Twin-pack voor dubbele bescherming
 • Volledige bescherming voor uw Huawei P20 Pro-camera's
 • 9H Constructie van hoogwaardig gehard glas voor een betere bescherming tegen schokken
 • Onbreekbaar ontwerp
 • Voegt minimale bulk toe aan uw telefoon
 • Eenvoudige installatie zonder risico op luchtbellen
 • Oleofobe coating voorkomt vingerafdrukken en maakt schoonmaken eenvoudig
 • Anti-kras coating
 • Gemaakt voor Huawei P20 Pro


 • Aanvullende informatie

  Twin-pack voor dubbele bescherming

   

  Scherm- en camera-beschermers kunnen lastige beesten zijn. Er zijn veel redenen waarom u misschien een tweede nodig hebt - in het geval dat uw eerste breekt of uw hand slipt tijdens de installatie, bijvoorbeeld. Dit twinpack van Olixar staat voor uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en stellaire functionaliteit - u krijgt niet alleen twee geharde glazen camerabeschermers voor een geweldige prijs, maar dit betekent ook de dubbele bescherming en dubbele gemoedsrust! De Huawei P20 Pro heeft twee cameralenzen, een dubbel en een single. Je krijgt er twee voor elk in deze set.
   

  Volledige bescherming voor uw Huawei P20 Pro-camera's

   

  Deze ingenieuze oplossing voor de bescherming van uw Huawei P20 Pro-camera's heeft betrekking op een beschermkap van gehard glas van minimale dikte. De onderkant van de beschermer zit plat op de camera's en komt perfect overeen met de contouren.
   

  9H Constructie van hoogwaardig gehard glas voor een betere bescherming tegen schokken

   

  De Olixar camerabescherming is gemaakt van 9H hardheid versterkt gehard glas dat een perfecte beeldhelderheid behoudt en tegelijkertijd het hele oppervlak van de camera beschermt tegen krassen en externe schokken.
   

  Onbreekbaar ontwerp

   

  Vervaardigd met gehard glas technologie, de Olixar gehard glas camera beschermer voor de Huawei P20 Pro biedt u een onbreekbaar ontwerp dat uw kostbare camera's beschermt tegen per ongeluk pony en druppels.
   

  Eenvoudige installatie zonder risico op luchtbellen

   

  Omdat dit een hoogwaardige camera-beschermer voor de camera is en geen film, is hij bij gebruik niet belemmerd.
   

  Anti-kras coating

   

  De superdunne Olixar geharde glascamerabeschermer biedt optimale helderheid die krassen en krassen weerstaat.
   

  Oleofobe coating voorkomt vingerafdrukken en maakt schoonmaken eenvoudig

   

  De Oleopobic-coating die hier wordt aangeboden, heeft een oliebestendigheid om vlekken als gevolg van olie, cosmetica en andere verontreinigingen zonder regenboogeffect te voorkomen. Markeringen en vingerafdrukken kunnen eenvoudig worden weggeveegd. Geniet van optimale helderheid voor uw cameralens en eenvoudig schoonvegen om een ​​schoon en zuiver fototoestel te behouden!
   

  Voegt minimale bulk toe aan uw telefoon

   

  Ondanks dat het een geweldige cameralensbescherming biedt voor je Huawei P20 Pro, is het glas ongelooflijk dun. Dit betekent dat het alleen een bijna onmerkbare hoeveelheid extra dikte toevoegt aan je telefoon, zodat je zeker weet dat het veilig is en niet zo goed als nieuw.
   

  Gemaakt voor Huawei P20 Pro

   

  Speciaal ontworpen voor de Huawei P20 Pro, biedt de Olixar gehardglazen camerabescherming een beschermende pasvorm voor uw fotografische behoeften.

  Huawei: P20 Pro

  Gerelateerde producten


  Mobiele Accessoires