Verenigde Staten Shopping from United States?
Visit our US site - /www.mobilefun.com for
Olixar Ultra-Thin Motorola Moto E5/G6 Play Case - 100% Clear


Olixar Ultra-Thin Motorola Moto G6 Play Case - Transparant

Olixar

Product referentie: 67725

Op maat gemaakt voor de Motorola Moto G6 Play, deze 100% heldere Ultra-Thin-hoes van Olixar biedt een slank passende en duurzame bescherming tegen beschadiging en voegt bijna niets toe wat betreft grootte en gewicht.

Schrijf een review
Waarom kopen?

 • Gemaakt van een sterk, duurzaam materiaal voor langdurige bescherming
 • Het gebruikte materiaal geeft een antisliplaag aan de behuizing voor extra grip
 • Ultradun ontwerp voegt geen extra bulk toe en past perfect in uw zak
 • De verhoogde rand op de behuizing beschermt het scherm van uw Motorola Moto G6 Play tegen krassen en vuil
 • Uitsnijdingen voor alle functies en poorten van de Motorola Moto G6 Play, zodat u de behuizing nooit hoeft te verwijderen


 • Aanvullende informatie

  Gemaakt van een sterk, duurzaam materiaal voor langdurige bescherming
   
  Elk Ultra-Thin-hoesje van Olixar is gemaakt van een speciaal sterk en duurzaam gelmateriaal, waardoor het flexibel is, zoals siliconen en sterker dan een kristallen omhulsel, waardoor je een langdurige bescherming voor je Motorola Moto G6 Play hebt.
   
  Het gebruikte materiaal geeft een antisliplaag aan de behuizing voor extra grip
   
  Het unieke gelmateriaal dat wordt gebruikt, heeft een antisliplaag die je extra houvast biedt voor je telefoon, waardoor de kans klein is dat je je apparaat laat vallen. Dit betekent dat deze case professioneel genoeg is om te werken en sportief genoeg is om te spelen.
   
  Ultradun ontwerp voegt geen extra bulk toe en past perfect in uw zak
   
  De Olixar Ultra-Thin-hoes is ontworpen om slank, licht en sterk te zijn, maar deze ultradunne versie brengt dit naar een nieuw niveau. Aanzienlijk slank, deze case houdt de extra bulk tot een absoluut minimum, dus het is bijna alsof je je telefoon vasthoudt zonder een case aan te doen. U kunt er dus zeker van zijn dat deze case vrijwel geen extra grootte en gewicht toevoegt aan uw telefoon en gemakkelijk in uw zak past.
   
  Verhoogde rand op de behuizing beschermt het scherm van uw Motorola Moto G6 Play tegen krassen en vuil
   
  Deze hoes heeft een verhoogde rand die voorkomt dat het scherm van je Motorola Moto G6 Play in contact komt met een plat oppervlak wanneer je de telefoon met de voorzijde naar beneden legt. Dit voorkomt dat er ongewenste krassen en vuil op het scherm van uw Motorola Moto G6 Play komen.
   
  Uitsnijdingen voor alle functies en poorten van de Motorola Moto G6 Play, zodat u de behuizing nooit hoeft te verwijderen
   
  Elke Ultra-Thin is speciaal ontworpen voor de Motorola Moto G6 Play en heeft uitsparingen voor de verschillende poorten en functies, zoals de camera aan de achterzijde.

  Motorola: Moto G6 Play

  Gerelateerde producten


  Mobiele Accessoires