Verenigde Staten Shopping from United States?


Olixar Samsung Galaxy S9 volledige scherm-screenprotector - Zwart

Olixar

Product referentie: 66078

Houd het scherm van je Samsung Galaxy S9 in onberispelijke staat met deze Olixar Gehard glazen schermbeschermer, ontworpen om zelfs de gebogen randen van het unieke scherm van de telefoon te bedekken en te beschermen. Zwarte randen komen perfect overeen met de telefoon.

Schrijf een review
Waarom kopen?

 • Hoogspanning 9H gehard glasconstructie voor verbeterde schokbescherming
 • Volledige bescherming voor het scherm van je Galaxy S9
 • Ultradunne dikte van 0,33 mm
 • Voorkomt schermbeschadiging en andere schade
 • Gebogen beschermer om zelfs de zijkanten van uw display te bedekken
 • Optimale helderheid die nauwelijks in de gaten heeft dat het er is
 • Eenvoudig aan te brengen


 • Aanvullende informatie

  Hoogspanning 9H gehard glasconstructie voor verbeterde schokbescherming
  De Olixar gehard glas gebogen schermbeschermer is gemaakt van een versterkt gehard glas met een indrukwekkende 9H-classificatie, waardoor de beeldkwaliteit behouden blijft en het scherm van je telefoon beschermd tegen krassen en externe schokken. Met behulp van glas is de Olixar gehardglazen schermbeschermer met zijn indrukwekkende oppervlaktehardheid en slechts 0,33 mm dikte klaar voor uw dagelijkse routine - zorgen voor het display van uw telefoon en het behoud van zijn uitstekende visuele kwaliteiten.
   
  Volledige bescherming voor het scherm van je S9
  Deze ingenieuze oplossing voor het beschermen van het scherm van uw S9 heeft betrekking op een 0,33 mm dikke gehard glazen beschermer die zelfs de randen van het gebogen scherm bedekt. De onderkant van de schermbeschermer ligt plat op het scherm en volgt perfect de contouren van het scherm van uw telefoon. Dit dekt het volledige scherm en biedt volledige bescherming. Nooit meer compromitteren door de gebogen randen open te laten en dit zorgt er ook voor dat er geen vuil in kan komen - dus geen "halo-effect" meer.
   
  Voorkomt schermbeschadiging en andere schade
  De Olixar-schermbeschermers zijn ontworpen om het scherm van je Galaxy S9 te beschermen tegen krassen en krassen die je zichtbaarheid kunnen belemmeren. Door een stevige barrière te creëren tussen uw scherm en de wereld, wordt schade aan de schermbeschermer en niet aan de telefoon veroorzaakt, waardoor uw apparaat er als nieuw blijft uitzien.
   
  Gebogen beschermer om zelfs de zijkanten van uw display te bedekken
  De Samsung Galaxy S9 heeft een uniek gebogen randscherm, perfect voor het bekijken van meldingen aan beide kanten van de telefoon. De Olixar geharde glas gebogen schermbeschermer is ontworpen om zelfs deze delen van het scherm te dekken, dus je kunt er zeker van zijn dat je Galaxy S9 een 100% display dekking heeft die rondom bescherming biedt.
   
  Optimale helderheid die nauwelijks in de gaten heeft dat het er is
  Hoewel het belangrijk is om uw scherm te beschermen, is het ook van vitaal belang dat de schermbeschermer uw gebruik van de smartphone niet hindert door het scherm te vertroebelen of merkbaar de gevoeligheid van het aanraakscherm te verminderen. Olixar schermbeschermers zijn speciaal gemaakt om een ​​optimale helderheid te bieden, terwijl ze ook dun genoeg zijn om uw touchscreen in perfecte staat te houden. Eenmaal ingeschakeld, zult u merken dat het moeilijk is om zelfs op te merken dat de Olixar screenprotector er is.
   
  Eenvoudig aan te brengen
  Olixar-schermbeschermers zijn eenvoudig aan te brengen, omdat ze op maat worden gesneden voor elk apparaat. Reinig het scherm met het bijgeleverde microvezeldoekje, lijn de schermbeschermer uit met uw telefoon en pas het toe. Eenmaal ingeschakeld, is de schermbeschermer praktisch onzichtbaar.
   
  Let op: zorg ervoor dat elk geval dat u op uw telefoon bevestigt, de kromming van de schermbeschermer respecteert. Elke overmatige kracht aan de randen van een hoes kan leiden tot schade aan uw schermbeschermer.

  Samsung: Galaxy S9

  Gerelateerde producten


  Mobiele Accessoires