Verenigde Staten Shopping from United States?
Visit our US site - /www.mobilefun.com for
Olixar ExoShield Tough Snap-on Samsung Galaxy S9 Case - Clear


Olixar ExoShield Tough Snap-on Samsung Galaxy S9 Case - Transparant

Olixar

Product referentie: 66071

Op maat gemaakt voor de Samsung Galaxy S9. Deze Olixar ExoShield harde hoes biedt een slank passend stijlvol ontwerp en versterkte hoekschokbescherming tegen schade, waardoor uw toestel er altijd goed uitziet.
Waarom kopen?

 • Gemaakt van robuust en duurzaam materiaal voor langdurige bescherming
 • Versterkte hoeken bieden uitstekende bescherming op de plaats waar dit het hardst nodig is
 • Non-slip coating voor extra grip
 • Slank passend ontwerp voegt geen heel klein volume toe en past perfect in uw zak
 • Verhoogde randen van de behuizing beschermen het scherm van uw Samsung Galaxy S9 en de camera tegen krassen en vuil
 • Uitsparingen voor alle functies en poorten van de Samsung Galaxy S9, zodat u de behuizing nooit hoeft te verwijderen


 • Aanvullende informatie

  Gemaakt van robuust en duurzaam materiaal voor langdurige bescherming
   
  Elke Olixar ExoShield-behuizing is gemaakt van versterkte gebonden thermopolyurethaan en hoogwaardige polycabornate-materialen, waardoor deze flexibel genoeg is om de straf te absorberen, maar hard genoeg om potentiële schade te weerstaan.
   
  Versterkte hoeken bieden uitstekende bescherming op de plaats waar dit het hardst nodig is
   
  Door het klassieke ontwerp van de snap-on-schaal te nemen en versterking toe te voegen waar u dit het meest nodig heeft, biedt de ExoShield betere bescherming dan elk ander geval van dat type. De kwetsbare hoeken van je telefoon zijn het meest blootgestelde gebied mocht je het ooit laten vallen, dus de toegevoegde gemoedsrust die de versterkte hoeken bieden, is onbetaalbaar, vooral voor de kleine toename in grootte. De hoekbumpers strekken zich niet alleen uit over de lengte en breedte van uw telefoon, ze strekken zich ook uit over de diepte van uw telefoon. Dit is belangrijk omdat het schermbescherming biedt door het van een plat oppervlak te houden. Het beschermt ook de verhoogde achtercamera op vrijwel dezelfde manier.
   
  Non-slip coating voor extra grip
   
  De geselecteerde gebruikte materialen hebben een antisliplaag die je extra houvast biedt voor je telefoon, waardoor de kans klein is dat je je apparaat laat vallen. Dit betekent dat deze tas professioneel genoeg is om te werken en sportief genoeg is om te spelen. En tenslotte laat de beste verdediging tegen valschade je telefoon niet vallen.
   
  Slank passend ontwerp voegt geen heel klein volume toe en past perfect in uw zak
   
  De Olixar ExoShield-hoes is ontworpen om slank, licht en sterk te zijn - je kunt er dus van op aan dat deze hoes vrijwel geen extra bulk aan je Samsung Galaxy S9 toevoegt en nog steeds gemakkelijk in je zak past.
   
  Verhoogde randen van de behuizing beschermen het scherm van uw Samsung Galaxy S9 en de camera tegen krassen en vuil
   
  Deze case heeft een verhoogde rand die voorkomt dat het scherm van je Samsung Galaxy S9 in contact komt met een plat oppervlak wanneer je de telefoon met de voorzijde naar beneden legt. Dit voorkomt dat het scherm van uw Samsung Galaxy S9 ongewenste krassen en vuil op het scherm krijgt. Wat camerabescherming betreft, blinkt de ExoShield hier ook uit met de rand die zich uitstrekt tot voorbij de achterkant van de behuizing en die gemakkelijk het eerste contactpunt is met eventuele impact, in plaats van uw kostbare cameralens. Blijf snauwen zonder dat er vreselijke schrammen en krassen in de weg zitten.
   
  Uitsparingen voor alle functies en poorten van de Samsung Galaxy S9, zodat u de behuizing nooit hoeft te verwijderen
   
  Elke Olixar ExoShield is speciaal ontworpen voor de Samsung Galaxy S9 en heeft uitsparingen voor de verschillende poorten en functies, zoals de camera aan de achterzijde en de oplaadpoort. Er zijn ook knopomslagen om de kwetsbare bedieningselementen van de telefoon te beschermen.


  Gerelateerde producten


  Mobiele Accessoires