Verenigde Staten Shopping from United States?
Visit our US site - /www.mobilefun.com for
Whitestone Dome Glass iPhone X Full Cover Screen Protector


Whitestone Dome Glass iPhone X Full Cover Displaybescherming

Whitestone

Artikelnummer: Dome Glass iPhone X

Product referentie: 65645

De Dome Glass-schermbeschermer voor iPhone X van Whitestone maakt gebruik van een gepatenteerde UV-lijminstallatie om een totale en perfecte pasvorm voor uw apparaat te garanderen. Ook met 9H-hardheid voor absolute bescherming, evenals behoud van 100% aanslaggevoeligheid.

"Beste screenprotector voor iPhone X"
"Screenprotector "
Meest behulpzame reviews

Matthias Roels
Berlare

4 maart 2018
Beste screenprotector voor iPhone X
Beste screenprotector voor iPhone X die momenteel op de markt is. Snelle verzending, correcte beschrijving. Eenvoudige installatie dankzij de handleiding.

Mark
Oosterhout

Iphone x
11 januari 2018
Screenprotector
Heb voor verschillende telefoons verschillende screenprotectors gebruikt maar deze is met een hele grote afstand de BESTE....een absolute aanrader!!!

6 Reviews | Schrijf een review

Waarom kopen?

 • Signature Dome Glass-constructie bedekt uw gehele scherm
 • Volledige installatie van lijm en ultraviolet licht garandeert totale bescherming
 • 9H hardheid voor superieure kras- en schokbestendigheid
 • Kan worden toegepast op een gebroken scherm
 • Oleofobe oppervlaktecoating biedt weerstand tegen vingerafdrukken
 • Behoudt perfecte aanraakgevoeligheid
 • Snijdt blauw licht met 25% om uw ogen te beschermen
 • Eenvoudig te verwijderen


 • Aanvullende informatie

  Waarschuwing: raadpleeg de video hierboven voor installatie-instructies. We raden je ten zeerste aan de video te bekijken voordat je de installatie probeert.
   
  Signature Dome Glass-constructie bedekt uw gehele scherm
  In plaats van slechts een deel van je display af te dekken, dekt de Dome Glass-beschermer zelfs de gebogen randen van het glorieuze scherm van de iPhone X af. Dit betekent dat u rustig kunt uitrusten, gerustgesteld dat uw telefoon veilig is tegen vallen, stoten en de beproevingen en beproevingen van het leven terwijl deze beschermer wordt toegepast.
   
  Volledige installatie van lijm en ultraviolet licht garandeert totale bescherming
  Deze uiterst robuuste, nauwsluitende schermbeschermer van Whitestone maakt gebruik van een ingenieuze installatiemethode, waarbij een schone, gripvaste lijm en ultraviolet licht "uitharden" is voor verlijming. Met behulp van de eenvoudige stapsgewijze gidsvideo op deze pagina, is het installeren en beveiligen van de schermbeschermer een fluitje van een cent - in een mum van tijd heeft u een sterke, robuuste bescherming voor elke centimeter van het kostbare display van uw apparaat.
   
  Nog beter, de Whitestone Dome Full Cover Glass Screen Protector heeft een extra lijmtube, mocht u problemen ondervinden bij uw eerste toepassing.
   
  9H hardheid voor superieure kras- en schokbestendigheid
  Uw telefoon is de hele dag blootgesteld aan veel gevaren - zelfs als u alle voorzorgsmaatregelen neemt om uw apparaat te beveiligen, kunt u toch per ongeluk het scherm krassen met een sleutel of munt terwijl uw telefoon bijvoorbeeld in een zak zit. Deze screenprotector is gemaakt van gehard glas met een 9H-hardheid en garandeert veiligheid tegen de rigoriteiten van het leven.
   
  Kan worden toegepast op een gebroken scherm
  Je zou denken dat het geen zin heeft om een ​​schermbeschermer toe te passen op een reeds gebroken iPhone X-scherm - maar reparaties aan je scherm kunnen kostbaar zijn en je wilt zoveel mogelijk verdere schade voorkomen. Vanwege het UV-uithardingsproces en de hechtingskwaliteit die bij de installatie van deze beschermer worden gebruikt, kunt u Dome Glass zelfs op beschadigde of gebroken glasdisplays aanbrengen. Zo voorkomt u een breuk in de rails en bent u beschermd tegen extra scheuren of vlekken.
   
  Oleofobe oppervlaktecoating biedt weerstand tegen vingerafdrukken
  Met een oleofobe oppervlaktecoating worden vingerafdruksporen sterk verminderd, zodat uw prachtig heldere scherm zonder visuele afleiding kan worden bekeken.
   
  Behoudt perfecte aanraakgevoeligheid
  Je zult nauwelijks het verschil merken met deze aangebrachte beschermer - al zal je dat zeker doen als je op een of andere manier het scherm laat vallen of krassen. Terwijl de koepelglas op uw scherm staat, kunt u zeker zijn van absoluut geen verandering in de gevoeligheid van uw scherm, zodat u kunt praten, typen en communiceren met uw apparaat, net zoals u normaal zou doen.
   
  Snijdt blauw licht met 25% om uw ogen te beschermen
  Met Dome Glass is uw scherm niet het enige dat een betere bescherming geniet. Je ogen zullen je dankbaar zijn vanwege de 25% minder kans op vermindering van het schadelijke blauwe licht dat door je beeldscherm wordt uitgezonden - slaap 's nachts gemakkelijker en houd je visie gezond met Whitestone.
   
  Eenvoudig te verwijderen
  De Whitestone Dome Full Cover Glass Screen Protector is zeer eenvoudig te verwijderen mocht de gelegenheid zich voordoen om deze in de toekomst te veranderen. Door zorgvuldig uw vingernagel of een visitekaartje te gebruiken, kunt u de randen van de schermbeschermer van uw display verwijderen. Geef het scherm een ​​beetje af en het zal zo goed als nieuw zijn.

  Apple: iPhone, iPhone X


  Mobiele Accessoires