Verenigde Staten Shopping from United States?


Olixar Galaxy Note 8 Volledige Cover Glass Screen Protector 2-in-1 Pack

Olixar

Product referentie: 64845

Houd het scherm van uw Samsung Galaxy Note 8 in perfecte staat met deze 2-pack Olixar Tempered Glass schermbeschermers, ontworpen om zelfs de gebogen randen van het unieke display van de telefoon te beschermen en te beschermen. Zwarte randen passen perfect bij de zwarte telefoon.
Waarom kopen?

 • Twin pack voor dubbele bescherming
 • Hoogspanning 9H gehard glasconstructie voor verbeterde schokbescherming
 • Volledige bescherming voor uw Galaxy Note 8 scherm
 • Ultra dunne 0.33mm dikte
 • Voorkomt schermkras en andere schade
 • Gebogen beschermer om zelfs de zijkanten van uw display te bedekken
 • Optimale helderheid kan nauwelijks opmerken dat het er is
 • Gemakkelijk aan te passen


 • Aanvullende informatie

  Twin pack voor dubbele bescherming
   
  Schermbeschermers kunnen lastige dieren zijn. Er zijn veel redenen waarom je misschien een tweede nodig hebt - als je eerste breekt of je hand glijdt tijdens de installatie, bijvoorbeeld. Deze twin-pack van Olixar staat voor uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en stellar functionaliteit. U krijgt ook twee schermbeschermers voor een geweldige prijs, maar dit betekent dubbele bescherming en dubbele gemoedsrust!
   
  Hoogspanning 9H gehard glasconstructie voor verbeterde schokbescherming
   
  De Olixar getemperde glasbeschermde schermbeschermer is gemaakt van een verstevigd gehard glas met een indrukwekkende 9H-waarde, waarbij de beeldhelderheid wordt behouden, terwijl het scherm van uw telefoon tegen krassen en externe schokken wordt beschermd. Met behulp van glas is de Olixar gehard glasbeschermingsbeschermer met een indrukwekkende hardheid van het oppervlak en slechts 0,33mm dikte klaar voor uw dagelijkse routine. Zorg ervoor dat uw telefoon op het scherm staat en de uitstekende visuele eigenschappen behoudt.
   
  Volledige bescherming voor uw scherm
   
  Deze ingenieuze oplossing om uw scherm te beschermen houdt in dat u een 0.33mm dikke glasbeschermer heeft die zelfs de randen van het gebogen scherm bedekt. De onderzijde van de schermbeveiliging zit plat op het scherm en volgt de contouren van het scherm van uw telefoon perfect. Dit omvat het volledige scherm en biedt volledige bescherming. Niet meer in het gedrang komen door de gebogen randen bloot te stellen en dit zorgt ervoor dat er geen vuil komt, dus geen halo-effect meer.
   
  Voorkomt schermkras en andere schade
   
  Het Olixar assortiment schermbeschermers is ontworpen om het scherm van uw Galaxy Note 8 weg te houden tegen krassen en schrapen die uw zichtbaarheid kunnen belemmeren. Door een harde barrière tussen uw scherm en de wereld te creëren, wordt er een schade aan de schermbeschermer en niet de telefoon, waardoor uw toestel er goed uitzien als nieuw.
   
  Gebogen beschermer om zelfs de zijkanten van uw display te bedekken
   
  De Samsung Galaxy Note 8 heeft een uniek gebogen randscherm, ideaal voor het bekijken van meldingen aan weerszijden van de telefoon. De Olixar Tempered Glass Curved Screen Protector is ontworpen om zelfs deze gebieden van het scherm te bedekken, zodat u kunt verzekeren dat uw Galaxy Note 8 een 100% schermdekking heeft die de volledige bescherming biedt.
   
  Optimale helderheid kan nauwelijks opmerken dat het er is
   
  Hoewel het belangrijk is om uw scherm te beschermen, is het ook van vitaal belang dat de schermbeveiliging het gebruik van uw smartphone niet belemmert door het scherm te verduisteren of de gevoeligheid van het touchscreen te verminderen. Olixar schermbeschermers zijn speciaal gemaakt om optimale helderheid te bieden, terwijl het ook dun genoeg is om uw touchscreen in perfecte werkende volgorde te houden. Eenmaal op, vind je het moeilijk om zelfs te observeren dat de Olixar schermbeveiliging er is.
   
  Gemakkelijk aan te passen
   
  Olixar schermbeschermers zijn eenvoudig aan te passen, aangezien ze op maat zijn voor elk apparaat. Maak het scherm gewoon schoon met de meegeleverde microvezel doek, stel de schermbeveiliging op met uw telefoon en pas het toe. Eenmaal later is de schermbeveiliger praktisch onzichtbaar.
   
  Let op: Zorg ervoor dat elk geval dat u aan uw telefoon bevestigt, de kromming van de schermbeveiliging respecteert. Enige onnodige kracht op de randen van een behuizing kan leiden tot beschadiging van uw schermbeschermer.

  Samsung: Galaxy Note 8

  Gerelateerde producten


  Mobiele Accessoires