Verenigde Staten Shopping from United States?


Whitestone Dome Glass Galaxy Note 8 Full Cover Screenprotector

Whitestone

Artikelnummer: Dome Glass Note 8

Product referentie: 64792

De Dome Glass Samsung Galaxy Note 8 screenprotector van Whitestone gebruikt een gepatenteerde UV-lijm installatie om een totale en perfecte pasvorm te garanderen. Met een hardheid van 9H geniet je van complete bescherming en 100% behoud van de aanrakingsgevoeligheid.

"Meer dan tevreden!"
"Beste in zijn klasse."
"Duur maar GOED!!!"
Meest behulpzame reviews

Roxanne
Unknown

Samsung Note 8
12 April 2018
Meer dan tevreden!
Nadat ik meerdere glazen screenprotectors heb geprobeerd, toch maar besloten om voor een duurdere (maar beter beoordeelde) te kiezen. De screenprotectors belemmerden de gevoeligheid van het scherm, wat de voornaamste reden was om voor een andere te kiezen. De bestelling en levering verliep soepel, de volgende dag had ik de screenprotector in huis. Ik heb de tijd genomen om deze aan te brengen, het moet natuurlijk in één keer goed. Van te voren heb ik meerdere filmpjes bekeken dus ik was goed voorbereid. Op het moment zelf redelijk gespannen, vooral omdat ik bang was dat het mis zou gaan. Maar met de gebruiksaanwijzing en de filmpjes in mijn achterhoofd was het uiteindelijk heel goed te doen. En ik ben meer dan tevreden over de screenprotector. Hij zit er superstrak op, geen luchtbelletjes of stofjes. Vingerafdrukken zijn nauwelijks zichtbaar, iets wat ik ook erg belangrijk vind. De gevoeligheid van het scherm is hetzelfde als zonder screenprotector. Ik ben dus ontzettend tevreden en mocht mijn telefoon vallen en de screenprotector barsten, dan zou ik direct een nieuwe bestellen. Voor mij geen andere meer! Hij is het geld meer dan waard.

Richard
Alkmaar

Note 8
4 April 2018
Beste in zijn klasse.
Met andere screenprotectors is er altijd wel iets aan te merken over een luchtbelletje, hoekje wat los laat of de gevoeligheid van het scherm is een stuk minder.... met de white stone dome screenprotector ben je verzekerd van een perfecte oplossing voor het beschermen van je display. De screenprotector zorgt ervoor dat je telefoon zijn prestaties en uiterlijk blijft behouden. Echt een topper!!!!!

Frans
Unknown

Samsung Galaxy Note 8
30 januari 2018
Duur maar GOED!!!
Lang getwijfeld gezien de erg hoge prijs, maar...............het is zijn geld dubbel en dwars waard. Op YouTube vele filmpjes gekeken, van zowel mislukte als gelukte pogingen. De set is wel een nieuwere versie van de versie die je op veel fimpjes ziet. Er zitten "sponsjes" voor aan de zijkanten en een sticker voor over de speaker. Als je de handleiding volgt en je neemt de tijd, dan is er weinig moeilijks aan. Je moet er zeker niet aan beginnen, als je gehaast bent. Het system is goed uitgedacht en het scherm zit er perfect op, zonder 1 enkele luchtbel. Ik heb het wel 24 uur laten drogen, dit omdat er op Internet enkele mensen waren die aangaven dat het scherm verschoven was.. Ik heb dit risico uit willen sluiten. Kan natuurlijk ook zijn dat zij dit niet goed hebben gedaan. Als het mag, hier enkele voorbeelden: https://www.youtube.com/watch?v=ou_0nOPA7C0 https://www.youtube.com/watch?v=9TxtGLBaSsI

85 Reviews | Schrijf een review

Waarom kopen?

 • Dome Glass constructie bedekt het totale display
 • Complete hechting en installatie met ultraviolet licht garandeert totale bescherming
 • 9H hardheid voor superieure kars- en schokbestendigheid
 • Kan aangebracht worden op een gebroken scherm
 • Oleofobische oppervlakbekleding weerstaat vingerafdrukken
 • Perfect behoud van de aanrakingsgevoeligheid
 • Vermindert blauw licht met 25% om je ogen te beschermen


 • Aanvullende informatie

  Let op: Wij raden aan om eerst de installatie video te bekijken voordat je de screenprotector aan brengt, je vindt deze hierboven terug.

  Dome Glass constructie bedekt het totale display

  De Dome Glass screenprotector bedekt het totale display van de Samsung Galaxy Note 8. Zo weet je zeker dat je scherm aan alle kanten beschermd blijft.

  Whitestone Dome Glass Galaxy Note 8 Full Cover Screen Protector

  Complete hechting en installatie met ultraviolet licht garandeert totale bescherming

  Deze ultradunne, nauwsluitende screenprotector van Whitestone gebruikt een ingenieuze installate methode met gebruik van een schoon lijmmiddel en ultraviolet licht "harden" om deze vast te maken. Gebruik de makkelijk te volgen video op deze pagina voor stapsgewijze uitleg over het installeren van deze screenprotector. Zo heb je in een oogwenk veerkrachtige bescherming voor elke millimeter van je scherm.

  Whitestone Dome Glass Samsung Galaxy S8 Full Cover Screen Protector

  9H hardheid voor superieure kars- en schokbestendigheid

  Je telefoon krijgt nogal wat te verduren elke dag - zelfs als je alle voorzorgen neemt kun je nog het scherm krassen met bijvoorbeeld de sleutels in je zak. Deze screenprotector is gemaakt van 9H gehard glas en is daarom bestendig tegen alles wat het leven kan brengen.

  Whitestone Dome Glass Samsung Galaxy S8 Full Cover Screen Protector

  Kan aangebracht worden op een gebroken scherm

  Als je scherm al gebroken is dan zou je misschien denken dat een screenprotector geen zin meer heeft - maar het repareren van een scherm kan nogal wat kosten en je wilt verdere schade natuurlijk voorkomen. Dankzij het UV "hardings" proces en het gebruikte lijmmiddel kun je de Dome Glass ook aanbrengen op beschadigde of gebroken schermen. Zo voorkom je verdere schade en krassen.

  Whitestone Dome Glass Samsung Galaxy S8 Full Cover Screen Protector

  Oleofobische oppervlakbekleding weerstaat vingerafdrukken

  Dankzij het Oleofobische oppervlak van de screenprotector zul je minder last hebben van vingerafdrukken op het scherm.

  Perfect behoud van de aanrakingsgevoeligheid

  Deze screenprotector sluit zo goed aan dat je niet eens zal merken dat het op je telefoon zit. Met de Dome Glass op het scherm hoef je je geen zorgen te maken over verminderde gevoeligheid van het scherm. Zo kun je blijven typen, praten en verder je telefoon gebruik zoals altijd.

  Whitestone Dome Glass Samsung Galaxy S8 Full Cover Screen Protector

  Vermindert blauw licht met 25% om je ogen te beschermen

  Met Dome Glass geniet niet alleen je scherm van extra bescherming. Ook je ogen zullen je dankbaar zijn omdat de Dome Glass 25% van schadelijk blauw licht filtert. Zo snaap je slacht beter en houd je je zicht gezond.


  Samsung: Galaxy Note 8

  Gerelateerde producten


  Mobiele Accessoires