Verenigde Staten Shopping from United States?
Visit our US site - /www.mobilefun.com for
Olixar Samsung Galaxy Note 8 Screen Protector 2-in-1 Pack


Olixar Samsung Galaxy Note 8 Displayfolie 2-in-1 verpakking

Olixar

Product referentie: 64767

Houd het scherm van je Samsung Galaxy Note 8 in onberispelijke staat met deze Olixar krasbestendige 2-in-1 schermbeschermer.
Waarom kopen?

 • Voorkomt schermbeschadiging en andere schade
 • Eenvoudig aan te brengen
 • Kristalhelderheid biedt onzichtbare bescherming
 • Wordt geleverd met 2 schermbeschermers voor tweemaal de bescherming
 • Inclusief applicatiekaart en schermdoek


 • Aanvullende informatie

  Voorkomt schermbeschadiging en andere schade
  De Olixar-reeks schermbeschermers is ontworpen om het scherm van je Samsung Galaxy Note 8 te beschermen tegen krassen en krassen die je zichtbaarheid kunnen belemmeren. Door een stevige barrière te creëren tussen uw scherm en de wereld, wordt schade aan de schermbeschermer en niet aan de telefoon veroorzaakt, waardoor uw apparaat er als nieuw blijft uitzien.
   
  Eenvoudig aan te brengen
  Olixar-schermbeschermers zijn eenvoudig aan te brengen, omdat ze op maat worden gesneden voor elk apparaat. Reinig het scherm met het meegeleverde microvezeldoekje, lijn de schermbeschermer uit met uw telefoon en gebruik de applicatiekaart om eventuele bubbels glad te strijken. Eenmaal ingeschakeld, is de schermbeschermer praktisch onzichtbaar.
   
  Kristalhelderheid biedt onzichtbare bescherming
  Hoewel het belangrijk is om uw scherm te beschermen, is het ook van vitaal belang dat de schermbeschermer uw gebruik van de smartphone niet hindert door het scherm te vertroebelen of de gevoeligheid van het aanraakscherm te verminderen. Olixar schermbeschermers zijn speciaal gemaakt om een ​​optimale helderheid te bieden, terwijl ze ook dun genoeg zijn om uw touchscreen in perfecte staat te houden. Eens aan, merk je niet dat de Olixar screenprotector er is.
   
  Wordt geleverd met 2 schermbeschermers voor tweemaal de bescherming
  Olixar screenprotectors zijn er nu in verpakkingen van 2, dus je hebt 2 keer zoveel bescherming voor je Samsung Galaxy Note 8. Met de Olixar 2-in-1 screenprotector hoef je nooit meer een screenprotector te kopen voor de hele levensduur van je telefoon verpakking.
   
  OPMERKING: als het scherm van de smartphone gebogen is, kan deze schermbeschermer niet 100% van het scherm bedekken.

  Samsung: Galaxy Note 8

  Gerelateerde producten


  Mobiele Accessoires