Verenigde Staten Shopping from United States?


Zizo Bolt Series Samsung Galaxy Note 8 Tough Case & Belt Clip - Zwart

Zizo

Artikelnummer: 1BOLT-SAMGN8-BKBK

Product referentie: 64748

Zet uw Samsung Galaxy Note 8 uit met militaire klasse bescherming en uitstekende functionaliteit met de ultra robuuste Bolt case van Zizo. Komt compleet met een handige riemclip en geïntegreerde kickstand.
Waarom kopen?

 • Robuuste, duurzame, allround bescherming voor uw Note 8
 • Militaire Standaard 810-G Drop Test Compliant
 • Stijlvolle militaire look
 • Ingebouwde kickstand
 • Zware 360 graden roterende riemclip
 • 40 cm lanyard inbegrepen
 • Toegang tot alle poorten en functies


 • Aanvullende informatie

  Robuuste, duurzame, allround bescherming voor uw Note 8
  Met een robuuste multi-layer design biedt de Bolt Series van Zizo extreem bescherming voor uw Samsung Galaxy Note 8. Dit draagbare hardcase beschermt uw Note 8 tegen wat het leven kan gooien, waardoor het altijd veilig blijft de meest extreme omstandigheden.
   
  Stijlvolle militaire look
  De slanke militaire styling en de slanke constructie van de Bolt Series hoesje combineert een cover die perfect complimenteert met het prachtige ontwerp van Note 8. Met het dubbele materiaalontwerp, geperforeerd achterpaneel en schroeven, ziet de Bolt-serie het deel ook goed uit, evenals het handelen van het.
   
  Ingebouwde kickstand
  Aan de achterkant van de zaak bevindt zich een super-handige flip-out kickstand. Als u niet in gebruik bent, kunt u de kickstand volgen, zodat u de media op elk moment en op elke plaats moeiteloos kunt bekijken.
   
  Zware 360 ​​graden roterende riemclip
  Verdere functionaliteit wordt toegevoegd aan deze zeer functionele case via de meegeleverde riemclip. Met een volledige 360 ​​graden rotatie kan de bevestigbare riemclip binnen enkele seconden worden toegepast om u de vrijheid te geven om uw telefoon te dragen terwijl u uw dag actief activeert.
   
  40 cm lanyard inbegrepen
  Wordt compleet met een 40 cm lanyard, kunt u uw Zizo hoesje gemakkelijk aanbrengen en dragen voor de ultieme hands-free ervaring.
   
  Toegang tot alle poorten en functies
  Met de volledige toegang tot alle poorten en functies van de Samsung Galaxy Note 8, biedt de Bolt Series Tough Case u de mogelijkheid om uw telefoon te gebruiken zoals u normaal wilt, maar met de extra gemoedsrust die dit zeer beschermende geval biedt.

  Samsung: Galaxy Note 8

  Gerelateerde producten


  Mobiele Accessoires