Verenigde Staten Shopping from United States?


AANBIEDING - Beperkte voorraad

VRS Design High Pro Shield Samsung Galaxy Note 8 Case - Orchid Grey

VRS Design

Artikelnummer: 905092

Product referentie: 64640

Bescherm je Samsung Galaxy Note 8 met deze nauwkeurig ontworpen case van VRS Design, gemaakt van sterk, tweelaags maar slank materiaal. De harde schaal constructie met slanke bumper is gekenmerkt door een aantrekkelijk tweekleurige afwerking.
Waarom kopen?

 • Sterke, tweelagige hardshell body met slanke metallic bumper
 • Slanke pasvorm voor optimale comfort en natuurlijke grip
 • Ingebouwde luchtruimte voor extra bescherming
 • Aantrekkelijk tweekleurig ontwerp
 • Toegang tot alle poorten en functies
 • Speciaal ontworpen voor de Samsung Galaxy Note 8


 • Aanvullende informatie

  Sterke, tweelagige hardshell body met slanke metallic bumper

  Bescherm je telefoon tegen krassen, stoten en vallen met de VRS Design High Pro Shield Series Case voor de Galaxy Note 8. Met een sterke tweelaags hardshell constructie en een slank metallic montuur dat sterk genoeg is om de telefoon te beschermen zonder onnodige dikte toe te voegen. De luchtruimte in de hoeken geeft extra zekerheid en is stijlvol dankzij een tweekleurig ontwerp.

  Slanke pasvorm voor optimale comfort en natuurlijke grip

  Ontworpen met vorm en functie in het achterhoofd, dit hoesje is relatief slank en biedt bescherming zonder extra dikte. Zo bescherm je je telefoon te allen tijde of deze nu in je zak of tas zit. De zijdes van het hoesje geven het geheel een natuurlijke grip zodat je je telefoon stevig vast hebt.

  Ingebouwde luchtruimte voor extra bescherming

  Dit hoesje heeft het nieuwste van het nieuwste op het gebied van schok absobtie dankzij intuïtieve Air Space technologie die uitstekende, sterke bescherming biedt voor je telefoon.

  Aantrekkelijk tweekleurig ontwerp

  Met een stijlvol ontwerp is dit hoesje een aantrekkelijke optie voor het beschermen van je Galaxy Note 8 en zal deze zeker opvallen bij familie, vrienden en collega's. Het tweekleurige ontwerp voegt echt iets toe aan de Note 8.

  Toegang tot alle functies en poorten

  De VRS Design heeft alle nodige uitsparingen waardoor je toegang tot all je functies en poorten behoudt. Zowel de voor als achter camera zijn voorzien van uitsparingen, evenals je oplaad connector. Dit betekend dat je gewoon gebruik kunt maken van alle functies en poorten zonder dat je telkens je case van je telefoon hoeft te verwijderen.

  Speciaal ontworpen voor de Samsung Galaxy Note 8​

  Deze case is speciaal ontworpen voor de Samsung Galaxy Note 8. Er is daarom rekening gehouden met de stijl en look van de telefoon. Je telefoon zal dus zijn originele stijl niet verliezen, met of zonder case.


  Samsung: Galaxy Note 8

  Gerelateerde producten


  Mobiele Accessoires