Verenigde Staten Shopping from United States?
Visit our US site - /www.mobilefun.com for
Moshi Vesta iPhone 8 Textile Pattern Case - Herringbone Grey


Moshi Vesta iPhone 8 Textile Pattern Case - Haringbone Grijs

Moshi

Artikelnummer: 99MO088011

Product referentie: 64608

De Vesta-tas van Moshi voegt niet alleen een premium militaire kwaliteit druppelbescherming toe aan uw iPhone 8, maar ook een prachtig idiosyncratisch vintage stof effect, aangevuld met een metalen frame. Vorm voldoet aan de functie in deze elegante hoes.

Schrijf een review
Waarom kopen?

 • Stijlvol, professioneel en duurzaam stof effect geval voor uw iPhone 8
 • Militaire kwaliteit druppelbescherming houdt uw iPhone veilig
 • Raised bezel beschermt uw display wanneer uw telefoon naar beneden gericht is
 • Trademark TriClear coating voor water, vuil en krasbestendigheid
 • Gemakkelijk toegang tot alle poorten, bedieningselementen en aansluitingen


 • Aanvullende informatie

  Stijlvol, professioneel en duurzaam stof effect geval voor uw iPhone 8
  Leef je iPhone 8 een elegant, vintage gevoel met de Moshi Vesta-tas. Versierd met een ontwerp van een twill patroon stof effect naast een stevig metalen frame, voegt de Vesta deze extra touch professionele klas toe aan uw iPhone 8. Combineer dit met een militaire kwaliteit druppelbescherming en een verhoogde rand om uw scherm te beschermen en u kom op een winnaar voor je iPhone.
   
  Militaire kwaliteit druppelbescherming houdt uw iPhone veilig
  Een goede zaak moet niet alleen goed uitzien, maar ook uw toestel veilig houden. Het is immers altijd het gevaar dat het uit uw handen valt. De Vesta van Moshi is uitgerust met een militaire kwaliteit druppelbescherming dankzij een schokabsorberend ontwerp, dus als je je iPhone laat vallen, hoeft het niet het einde van de wereld te zijn.
   
  Raised bezel beschermt uw display wanneer uw telefoon naar beneden gericht is
  Er zijn tal van redenen waarom je je telefoon naar beneden wilt plaatsen. Als 'niet storen', bijvoorbeeld wanneer je met vrienden eet of gewoon probeert wat werk te doen. U kunt rustig rusten als u de Vesta-behuizing op uw iPhone 8 heeft, dankzij een verhoogde rand, waardoor het beeldscherm volledig in contact komt met het oppervlak waarop uw telefoon is geplaatst.
   
  Trademark TriClear coating voor water, vuil en krasbestendigheid
  Moshi is zo vertrouwd in het vermogen van hun TriClear coating om de elementen te weerstaan ​​die TriClear is gedeponeerd. Dit zorgt er niet alleen voor dat uw telefoon veilig is tegen allerlei elementaire schade, zoals regen, bijvoorbeeld, of een smeergedrag van modder, maar ook dat de Vesta zelfs na een aantal maanden gebruik blijft van zijn handtekeningluster.
   
  Gemakkelijk toegang tot alle poorten, bedieningselementen en aansluitingen
  Het geval is ook voorzien van uitsnijdingen voor de poorten en functies van de iPhone 8, inclusief de Lightning-connector, luidsprekers, camera en volumeknop.

  Apple: iPhone, iPhone 8

  Gerelateerde producten


  Mobiele Accessoires