Verenigde Staten Shopping from United States?


Olixar X-Trio Full Cover iPhone X Case - Zwart

Olixar

Product referentie: 64214

Volledige bescherming voor de voor -en achterkant en het scherm van je iPhone X in drie tellen met de Olixar X-Trio. Met een slank clip-on hoesje voor de achterkant dat naadloos aansluit op de telefoon en een gehard glazen screenprotector om de iPhone X volledig te omsluiten.
Waarom kopen?

 • Drie - een magisch getal
 • De slankste en meest complete bescherming beschikbaar
 • Gehard glazen screenprotector voor verbeterde schokbestendigheid
 • Extreem slank en lichtgewicht
 • Tastbare knoppen
 • Makkelijke toegang tot alle poorten, besturingselementen & aansluitingen


 • Aanvullende informatie

  Drie - een magisch getal

  Bescherm je telefoon tegen krassen, stoten en vallen met de Olixar X-Trio voor de iPhone X. Deze slanke case beschermt de voor -en achterkant van de telefoon met genoeg, robuuste bescherming zonder extra dikte toe te voegen. De voor- en achterkant van het hoesje gaan naadloos in elkaar over om je telefoon en met de ingebouwde screenprotector is je iPhone X volledig omsloten en veilig.

  De slankste en meest complete bescherming beschikbaar

  De X-Trio biedt exceptionele bescherming in een stijlvolle verpakking. Het geharde en lichtgewicht polycarbonaat is ontworpen met de veiligheid van de telefoon in het achterhoofd maar met een ontwerp dat perfect aansluit op het ontwerp en de contouren van de prachtige iPhone.

  Gehard glazen screenprotector voor verbeterde schokbestendigheid

  De screenprotector in de X-Trio is gemaakt van gehard glas dat het scherm volledig helder houdt terwijl het ook het scherm veilig houdt tegen krassen en stoten.

  Extreem slank en lichtgewicht

  Gemaakt van met precisie gesneden, gehard polycarbonaat waardoor het een precieze pasvorm heeft voor de iPhone X. Het hoesje is slank en lichtgewicht en houdt je telefoon veilig en slank. Je geniet van de nodige bescherming voor de camera, het scherm en de knoppen van de iPhone terwijl je ook de originele uitstraling behoudt.

  Tastbare knoppen
  Omdat tastbare en vloeiende knoppen inbegrepen zijn in het ontwerp van deze case kun je er zeker van zijn dat de optimale bescherming van je telefoon dagelijks gebruik niet in de weg zal staan. Deze tastbare bedekking beschermt de kwetsbare knoppen op de zijkant van je telefoon tegen schade.
   
  Makkelijke toegang tot alle poorten, besturingselementen & aansluitingen
  De case heeft uitsparingen voor de poorten en en aansluitingen van de iPhone X, waaronder de dock connector, functietoetsen en cameras.
   

  Apple: iPhone, iPhone X

  Gerelateerde producten


  Mobiele Accessoires