Verenigde Staten Shopping from United States?
Visit our US site - /www.mobilefun.com for
Olixar XDuo iPhone X Case - Carbon Fibre Silver


Olixar X-Duo iPhone X Case - Koolstofvezel Zilver

Olixar

Product referentie: 64208

Met hybride lagen van robuust TPU en gehard polycarbonaat, een premium matte finish en non-slip koolstofvezel ontwerp houdt de Olixar X-Duo case in zwart en metallic grijs je iPhone X veilig, gestroomlijnd, en stijlvol.

Schrijf een review
Waarom kopen?

 • Flexibele body van hybride dubbele lagen met een gestroomlijnde metallic bumper
 • Sterke, robuuste bescherming
 • Premium koolstofvezel non-slip ontwerp
 • Extreem slank en lichtgewicht
 • Tastbare knoppen
 • Makkelijke toegang tot alle poorten, besturingselementen & aansluitingen


 • Aanvullende informatie

  Flexibele body van hybride dubbele lagen met een gestroomlijnde metallic bumper
  Bescherm je telefoon tegen krassen, stoten en vallen met de Olixar X-Duo voor de iPhone X. Gemaakt met een sterke dubbele gelaagde constructie van flexibel, getextureerde TPU body en een effen, metallic bumper is deze case sterk genoeg om je telefoon te beschermen zonder onnodige bulk toe te voegen. De kern van flexibel en robuust TPU is kenmerkend dankzij de schok absorberende kracht in combinatie met een prachtige koolstofvezel finish op de achterkant. Het inwendige patroon helpt met het afleiden van schokken en warmteafvoer.
   
  Sterke, robuuste bescherming
  De X-Duo levert exceptionele bescherming in een stijlvolle en slanke verpakking. De X-Duo is ontworpen met de veiligheid van je telefoon in het achterhoofd. Door de kern van flexible TPU te combineren met een ontwerp dat schokken absorbeert houd deze case je iPhone 8 te allen tijden veilig. De onderste en bovenste rand van de case zijn doelbewust dieper dan het scherm om deze enkele bescherming te bieden wanneer de telefoon met het scherm naar onder neergelegd word of zo zou vallen.
   
  Premium koolstofvezel non-slip ontwerp
  Gemaakt om lang mee te gaan en er goed uit te zien is de X-Duo gekenmerkt door een getextureerd koolstofvezel effect dat het prachtige design van de iPhone X accentueert. Er goed uitzien is één ding maar het belangrijkste functionele voordeel van deze finish is de houvast. Deze getextureerde methode gaat  slijtage van dagelijks gebruik tegen en biedt een betere houvast waardoor je vallen kan voorkomen. Dit is een fantastische voorzorgsmaatregel die vaak over het hoofd word gezien. 
   
  Extreem slank en lichtgewicht
  De X-Duo case past perfect om je iPhone X omdat deze bestaat uit een met precisie gesneden enkele laag aan TPU en zorgt zo voor een gladde, voorgevormde pasvorm. Met deze lichtgewicht en slanke case van Olixar ben je er zeker van dat je iPhone X bulk-free blijft en toch optimale beveiliging geniet. De X-Duo is de perfecte aanvulling op je iPhone X en biedt de nodige bescherming voor de kwetsbare camera van de iPhone X. De buitenste randen zijn versterkt met een harde bumper van polycarbonaat met een gladde metallic finish. Dit staat in mooi contrast met de getextureerde kern van de case en biedt zo een stijlvolle totaal plaatje.
   
  Tastbare knoppen
  Omdat tastbare en vloeiende knoppen inbegrepen zijn in het ontwerp van deze case kun je er zeker van zijn dat de optimale bescherming van je telefoon dagelijks gebruik niet in de weg zal staan. Deze tastbare bedekking beschermt de kwetsbare knoppen op de zijkant van je telefoon tegen schade.
   
  Makkelijke toegang tot alle poorten, besturingselementen & aansluitingen
  De case heeft uitsparingen voor de poorten en en aansluitingen van de iPhone X, waaronder de dock connector, functietoetsen en cameras.
   

  Apple: iPhone, iPhone X

  Gerelateerde producten


  Mobiele Accessoires