Verenigde Staten Shopping from United States?


Olixar Galaxy S8 EasyFit Case Compatibele Glas Displaybescherming

Olixar

Product referentie: 64127

Houd het scherm van uw Samsung Galaxy S8 in perfecte staat met deze Olixar Tempered Glass schermbeveiliging, ontworpen voor volledige dekking van het scherm van uw telefoon. Dit ontwerp laat de ruimte voor een kast en komt met een installatie tool voor perfecte uitlijning.
Waarom kopen?

 • Case compatibele bescherming voor het scherm van uw S8
 • Hoogspanning 9H gehard glasconstructie voor verbeterde schokbescherming
 • Wordt compleet met een installatielade voor de perfecte pasvorm
 • Ultra dunne 0,3 mm dikte
 • Voorkomt schermkras en andere schade
 • Gebogen beschermer om zelfs de zijkanten van uw display te bedekken
 • Optimale helderheid kan nauwelijks opmerken dat het er is
 • Gemakkelijk aan te passen


 • Aanvullende informatie

  Case compatibele bescherming voor het scherm van uw S8
  Deze ingenieuze oplossing om het scherm van uw S8 te beschermen, heeft een gehard glasbeschermer dat de meeste randen van het gebogen scherm bedekt, zodat u ook de meeste zaken op de markt kunt gebruiken. De onderzijde van de schermbeveiliging zit plat op het scherm en volgt de contouren van het scherm van uw telefoon perfect. Dit omvat het volledige scherm en biedt volledige bescherming. Niet meer in het gedrang brengen door de gebogen randen bloot te leggen en dit zorgt ervoor dat er geen vuil inkomt - dus niet meer 'halo-effect'. Door de mogelijkheid om een ​​case te gebruiken, kunt u de volledige beschermende oplossing voor uw telefoon hebben.
   
  Hoogspanning 9H gehard glasconstructie voor verbeterde schokbescherming
  De Olixar-getemperde glazen tas met compatibele schermbeschermer is gemaakt van een verstevigd gehard glas met een indrukwekkende 9H-waardering, waarbij de beeldhelderheid wordt behouden, terwijl het scherm van uw telefoon tegen krassen en externe schokken wordt beschermd. Met behulp van glas is de Olixar gehard glasbeveiliging met een indrukwekkende oppervlakhardheid en een dikte van 0,3 mm klaar voor uw dagelijkse routine. Zorg ervoor dat uw telefoon op het scherm staat en de uitstekende visuele eigenschappen behoudt.
   
  Wordt compleet met een installatielade voor de perfecte pasvorm
  Installatie van schermbeschermers, zodat ze op je scherm passen, kunnen soms moeilijk zijn. De inzet is hoog, en het maken van een fout kan een botched installatie betekenen. Deze Olixar-schermbeveiliging wordt geleverd met een installatielade, die tijdens het installatiepakket netjes over uw toestel past. Het monteren van deze beschermer is een totaal briesje met deze lade.
   
  Voorkomt schermkras en andere schade
  Het Olixar assortiment schermbeschermers is ontworpen om het scherm van uw Galaxy S8 helder te houden tegen krassen en krassen die uw zichtbaarheid kunnen belemmeren. Door een harde barrière tussen uw scherm en de wereld te creëren, wordt er een schade aan de schermbeveiliger en niet de telefoon, waardoor uw toestel er goed uitzien als nieuw.
   
  Gebogen beschermer om zelfs de zijkanten van uw display te bedekken
  De Samsung Galaxy S8 heeft een uniek gebogen randscherm, ideaal voor het bekijken van meldingen aan weerszijden van de telefoon. De Olixar Tempered Glass Curved Screen Protector is ontworpen om zelfs deze gebieden van het scherm te bedekken, zodat u kunt verzekeren dat uw Galaxy S8 een 100% schermdekking heeft die de volledige bescherming biedt.
   
  Optimale helderheid kan nauwelijks opmerken dat het er is
  Hoewel het belangrijk is om uw scherm te beschermen, is het ook van vitaal belang dat de schermbeveiliging uw gebruik van de smartphone niet belemmert door het scherm te verduisteren of de gevoeligheid van het touchscreen te verminderen. Olixar schermbeveiligers zijn speciaal gemaakt om optimale helderheid te bieden, terwijl het ook dun genoeg is om uw touchscreen in perfecte werkende volgorde te houden. Eenmaal op, zult u het moeilijk vinden om zelfs te observeren dat de Olixar schermbeveiliging er is.
   
  Gemakkelijk aan te passen
  Olixar schermbeschermers zijn eenvoudig aan te passen, aangezien ze op maat zijn voor elk apparaat. Reinig het scherm gewoon met de meegeleverde microvezel doek, stel de schermbeveiliging op met uw telefoon en pas het toe. Eenmaal later is de schermbeschermer praktisch onzichtbaar.

  Samsung: Galaxy S8

  Gerelateerde producten


  Mobiele Accessoires