Verenigde Staten Shopping from United States?


Whitestone Dome Glass Galaxy S8 Plus Full Cover Screenprotector

Whitestone

Product referentie: 63747

De Dome Glass Samsung Galaxy S8 Plus screenprotector van Whitestone gebruikt een gepatenteerde UV-lijm installatie om een totale en perfecte pasvorm te garanderen. Met een hardheid van 9H geniet je van complete bescherming en 100% behoud van de aanrakingsgevoeligheid.

"Beste screensaver ever !!"
"Screen protector"
"Whitestone dome glass service"
Meest behulpzame reviews

John
Krimpen a/d Ijssel

S8+
29 januari 2018
Beste screensaver ever !!
Het is een perfecte screensaver !! Maar , ik heb hem niet geplaatst zoals de uitleg en de filmpjes zijden. Ik heb mijn S8+ perfect waterpas gelegt in de kunstof houder , de vloeistof op het scherm laten lopen zodat het precies tussen de pijltjes lag en toen de screenprotector laten zakken zodat de vloeistof kon uitlopen. Dit ging perfect, daarna heb ik niet meer aan het scherm gezeten. Ik heb het toestel laten rusten tot de volgende morgen en toen het toestel uit de kunstofhouder gehaalt en met mijn vingers het kleine beetje vloeistof dat onder de screenprotector uitgevloeit was weg gehaalt, wat zeer makkelijk ging, is tenslotte maar een soort silicone. Daarna het toestel bekeken ....helemaal perfect. Mijn mening is dus dat je er van af moet blijfen tot de vloeistof een tijdje is uitgehard en zeker niet met alcohol aan of op het scherm komen, nergens voor nodig. Een schone screensaver hoef je tenslotte niet schoon te maken, alleen maar het scherm van je toestel voor de instalatie. Scherm reageert nu alsof er niks op ligt, perfect, en je ziet hem bijna niet doordat de vloeistof geheel onder de screensaver gevloeit is. Ben zeer tevreden......Zn geld waard.

Jacques
Antwerpen

21 December 2017
Screen protector
Buiten de inmens dure prijs van boven de vijftig euro incl verz is dit product het allerbeste en mooiste voor je gsm toestel. Als je via YouTube stapsgewijs opvolgd hoe je deze plaats dan is dit kinderspel met een fantastische resultaat. Je hebt bovendien een extra reserve product voor deze een 2de keer te kunnen gebruiken. Ik raad het zeker aan voor wie van kwaliteit houd boven kwantiteit.

Ricardo
Unknown

S8 plus
16 augustus 2017
Whitestone dome glass service
Product is goed en raad het iedereen aan ter bescherming. De service van mobilefun is echt fantastisch!! De montage was niet helemaal volgens de video gegaan. Mail gestuurd en dezelfde dag werd er een spare part opgestuurd waardoor ik het als nog kon monteren. Echte Top service dus!!!! Zeer tevreden over product en de geleverde service!!!

83 Reviews | Schrijf een review

Waarom kopen?

 • Dome Glass constructie bedekt het totale display
 • Complete hechting en installatie met ultraviolet licht garandeert totale bescherming
 • 9H hardheid voor superieure kars- en schokbestendigheid
 • Kan aangebracht worden op een gebroken scherm
 • Oleofobische oppervlakbekleding weerstaat vingerafdrukken
 • Perfect behoud van de aanrakingsgevoeligheid
 • Vermindert blauw licht met 25% om je ogen te beschermen


 • Aanvullende informatie

  Let op: Wij raden aan om eerst de installatie video te bekijken voordat je de screenprotector aan brengt, je vindt deze hierboven terug.

  Dome Glass constructie bedekt het totale display

  De Dome Glass screenprotector bedekt het totale display van de Samsung Galaxy S8 Plus. Zo weet je zeker dat je scherm aan alle kanten beschermd blijft.

  Whitestone Dome Glass Galaxy S8 Plus Full Cover Screen Protector

  Complete hechting en installatie met ultraviolet licht garandeert totale bescherming

  Deze ultradunne, nauwsluitende screenprotector van Whitestone gebruikt een ingenieuze installate methode met gebruik van een schoon lijmmiddel en ultraviolet licht "harden" om deze vast te maken. Gebruik de makkelijk te volgen video op deze pagina voor stapsgewijze uitleg over het installeren van deze screenprotector. Zo heb je in een oogwenk veerkrachtige bescherming voor elke millimeter van je scherm.

  Whitestone Dome Glass Galaxy S8 Plus Full Cover Screen Protector

  9H hardheid voor superieure kars- en schokbestendigheid

  Je telefoon krijgt nogal wat te verduren elke dag - zelfs als je alle voorzorgen neemt kun je nog het scherm krassen met bijvoorbeeld de sleutels in je zak. Deze screenprotector is gemaakt van 9H gehard glas en is daarom bestendig tegen alles wat het leven kan brengen.

  Whitestone Dome Glass Galaxy S8 Plus Full Cover Screen Protector

  Kan aangebracht worden op een gebroken scherm

  Als je scherm al gebroken is dan zou je misschien denken dat een screenprotector geen zin meer heeft - maar het repareren van een scherm kan nogal wat kosten en je wilt verdere schade natuurlijk voorkomen. Dankzij het UV "hardings" proces en het gebruikte lijmmiddel kun je de Dome Glass ook aanbrengen op beschadigde of gebroken schermen. Zo voorkom je verdere schade en krassen.

  Whitestone Dome Glass Galaxy S8 Plus Full Cover Screen Protector

  Oleofobische oppervlakbekleding weerstaat vingerafdrukken

  Dankzij het Oleofobische oppervlak van de screenprotector zul je minder last hebben van vingerafdrukken op het scherm.

  Perfect behoud van de aanrakingsgevoeligheid

  Deze screenprotector sluit zo goed aan dat je niet eens zal merken dat het op je telefoon zit. Met de Dome Glass op het scherm hoef je je geen zorgen te maken over verminderde gevoeligheid van het scherm. Zo kun je blijven typen, praten en verder je telefoon gebruik zoals altijd.

  Whitestone Dome Glass Galaxy S8 Plus Full Cover Screen Protector

  Vermindert blauw licht met 25% om je ogen te beschermen

  Met Dome Glass geniet niet alleen je scherm van extra bescherming. Ook je ogen zullen je dankbaar zijn omdat de Dome Glass 25% van schadelijk blauw licht filtert. Zo snaap je slacht beter en houd je je zicht gezond.


  Samsung: Galaxy S8 Plus

  Gerelateerde producten


  Mobiele Accessoires