Verenigde Staten Shopping from United States?


Whitestone Dome Glass Galaxy S8 Full Cover Screenprotector

Whitestone

Product referentie: 63746

De Dome Glass Samsung Galaxy S8 screenprotector van Whitestone gebruikt een gepatenteerde UV-lijm installatie om een totale en perfecte pasvorm te garanderen. Met een hardheid van 9H geniet je van complete bescherming en 100% behoud van de aanrakingsgevoeligheid.

"Top"
"Erg mooi"
"whtedome"
Meest behulpzame reviews

Mark
Amsterdam

Samsung S8
7 januari 2018
Top
De duurste screenprotector ooit maar tevens de beste. Volgt de ronding van je scherm zonder de case in de weg te zitten. I n mijn geval had het toestel al een barst en deze is nu niet voelbaar en nauwelijks meer te zien. Aanrader

Jeanette
Unknown

Samsung s8
12 December 2017
Erg mooi
De screenprotector was met wat voorbereidende YouTube filmpjes makkelijk te installeren, je ziet en voelt hem eigenlijk niet. Alleen aan de bovenkant en hoeken, maar ik heb er een uag hoesje bij en die passen bijna perfect bij elkaar. Wel ben ik vandaag een breuk tegen gekomen (vast van een keer vallen) maar hier is die ook voor bestemt. Ik vind het wel jammer dat als ik ooit een nieuwe koop, dat ik dan weer de volle mak moet betalen terwijl ik alleen de screenprotector, vloeistof en de schoonmaak doekjes nodig heb.

Leo
Valkenswaard

Samsung Galaxy s8
7 September 2017
whtedome
Lang gezocht naar een protector die icm case niet omhoog gedrukt wordt toen ok dit product zag op YouTube leek het te mooi om waar te zijn . Nu aantal weken gelden aangebracht en ben nog steeds zeer tevreden. Echt een aanrader voor wie zoekt naar een case friendly screenprotector die makkelijk zelf is aan te brengen , en zit volledig vast over het hele scherm.

59 Reviews | Schrijf een review

Waarom kopen?

 • Dome Glass constructie bedekt het totale display
 • Complete hechting en installatie met ultraviolet licht garandeert totale bescherming
 • 9H hardheid voor superieure kars- en schokbestendigheid
 • Kan aangebracht worden op een gebroken scherm
 • Oleofobische oppervlakbekleding weerstaat vingerafdrukken
 • Perfect behoud van de aanrakingsgevoeligheid
 • Vermindert blauw licht met 25% om je ogen te beschermen


 • Aanvullende informatie

  Let op: Wij raden aan om eerst de installatie video te bekijken voordat je de screenprotector aan brengt, je vindt deze hierboven terug.

  Dome Glass constructie bedekt het totale display

  De Dome Glass screenprotector bedekt het totale display van de Samsung Galaxy S8. Zo weet je zeker dat je scherm aan alle kanten beschermd blijft.

  Whitestone Dome Glass Galaxy S8 Plus Full Cover Screen Protector

  Complete hechting en installatie met ultraviolet licht garandeert totale bescherming

  Deze ultradunne, nauwsluitende screenprotector van Whitestone gebruikt een ingenieuze installate methode met gebruik van een schoon lijmmiddel en ultraviolet licht "harden" om deze vast te maken. Gebruik de makkelijk te volgen video op deze pagina voor stapsgewijze uitleg over het installeren van deze screenprotector. Zo heb je in een oogwenk veerkrachtige bescherming voor elke millimeter van je scherm.

  Whitestone Dome Glass Galaxy S8 Plus Full Cover Screen Protector

  9H hardheid voor superieure kars- en schokbestendigheid

  Je telefoon krijgt nogal wat te verduren elke dag - zelfs als je alle voorzorgen neemt kun je nog het scherm krassen met bijvoorbeeld de sleutels in je zak. Deze screenprotector is gemaakt van 9H gehard glas en is daarom bestendig tegen alles wat het leven kan brengen.

  Whitestone Dome Glass Galaxy S8 Plus Full Cover Screen Protector

  Kan aangebracht worden op een gebroken scherm

  Als je scherm al gebroken is dan zou je misschien denken dat een screenprotector geen zin meer heeft - maar het repareren van een scherm kan nogal wat kosten en je wilt verdere schade natuurlijk voorkomen. Dankzij het UV "hardings" proces en het gebruikte lijmmiddel kun je de Dome Glass ook aanbrengen op beschadigde of gebroken schermen. Zo voorkom je verdere schade en krassen.

  Whitestone Dome Glass Galaxy S8 Plus Full Cover Screen Protector

  Oleofobische oppervlakbekleding weerstaat vingerafdrukken

  Dankzij het Oleofobische oppervlak van de screenprotector zul je minder last hebben van vingerafdrukken op het scherm.

  Perfect behoud van de aanrakingsgevoeligheid

  Deze screenprotector sluit zo goed aan dat je niet eens zal merken dat het op je telefoon zit. Met de Dome Glass op het scherm hoef je je geen zorgen te maken over verminderde gevoeligheid van het scherm. Zo kun je blijven typen, praten en verder je telefoon gebruik zoals altijd.

  Whitestone Dome Glass Galaxy S8 Plus Full Cover Screen Protector

  Vermindert blauw licht met 25% om je ogen te beschermen

  Met Dome Glass geniet niet alleen je scherm van extra bescherming. Ook je ogen zullen je dankbaar zijn omdat de Dome Glass 25% van schadelijk blauw licht filtert. Zo snaap je slacht beter en houd je je zicht gezond.


  Samsung: Galaxy S8

  Gerelateerde producten


  Mobiele Accessoires