Verenigde Staten Shopping from United States?


Zizo Bolt Series Samsung Galaxy S8 Plus Tough Case & Belt Clip - Zwart

Zizo

Artikelnummer: 1BOLT-SAMGS8PLUS-BKBK

Product referentie: 63706

Rust je Samsung Galaxy S8 Plus uit met bescherming van militaire kwaliteit en geweldige functionaliteit met de ultrarobuuste Bolt case van Zizo. Compleet met een handige belt clip en ingebouwde kickstand.
Aanvullende informatie

Sterke, duurzame all round bescherming voor je Samsung Galaxy S8 Plus​
Gekenmerkt door een robuust ontwerp bestaande uit meerdere lagen biedt de Bolt Series van Zizo extreme bescherming voor je Samsung Galaxy S8 Plus. Deze slijtvaste beschermende hoes beschermt je Samsung Galaxy S8 Plus tegen alle perikelen van het dagelijks leven en houd deze zelfs veilig in de meest extreme omstandigheden.
 
Stijlvolle militaire look
De gestroomlijnde militaire styling en slanke constructie van de Bolt Series hoezen past perfect bij het prachtige ontwerp van de Samsung Galaxy S8 Plus. Door het gebruik van twee materialen in het ontwerp, het geperforeerde achterpaneel en de zichtbare schroeven ziet de Bolt Series er precies zo uit als je zou verwachten van een case van dit kaliber.
 
Ingebouwde kickstand.
Achterop de case zit een super handige ingebouwde kickstand. Deze kun je helemaal wegvouwen wanneer je het niet nodig hebt maar kan op elk gewenst moment uigeklapt worden zodat je altijd en overal gemakkelijk media kan bekijken.
 
Heavy-duty belt clip met 360 graden rotatie
Deze case is ook nog eens extra handig dankzij de inbegrepen belt clip met 360 graden rotatie. De bevestigbare belt clip kan in luttele seconden vastgemaakt worden om zo je handen vrijheid te geven tijdens je dagelijkse activiteiten.
 
Draagkoord van 40cm bijgeleverd
De hoes word geleverd met een 40cm lange draagkoord die gemakkelijk aan de Zizo case bevestigt kan worden voor de ultieme hands-free ervaring.
 
Toegang tot alle poorten en functies
Dankzij de volledige toegang tot de poorten en functies van de S8 Plus kun je met de Bolt Series Tough Case nog steeds je telefoon als gewoon gebruiken maar wel met de gemoedsrust dat je telefoon ultieme bescherming geniet.

Samsung: Galaxy S8 Plus

Gerelateerde producten


Mobiele Accessoires