Verenigde Staten Shopping from United States?


Olixar Voor en Achter Samsung Galaxy S8 Plus TPU Screen Protectors

Olixar

Product referentie: 63395

Houdt je Samsung Galaxy S8 Plus in onberispelijke staat met deze Olixar krasbestendige en volledig dekkende TPU screen protector 2-in-1 verpakking. Met twee aansluitende screen protectors die de voor en achterkant van je telefoon volledig bedekken voor allround bescherming.

"Wat ik zocht"
Meest behulpzame reviews

Anonymous
Utrecht

Samsung S8 plus
3 juni 2018
Wat ik zocht
Ik heb een nieuwe toestel aangeschaft en daar wilde ik een screenprotector op, maar een die ook de achterkant bedekt met een tweede protector. Hier kunnen vinden. Bestelling ging soepeltjes. Levering duurde iets langer dan normaal (3 dagen). Nog niet kunnen uit testen, maar zoals ik het product in de verpakking zag, was het datgene wat ik zocht.

4 Reviews | Schrijf een review

Waarom kopen?

 • Voorkomt krassen en andere schade
 • Complete bedekking om je telefoon te beschermen
 • Ideaal tegen vingerafdrukken
 • Gemakkelijk aan te brengen met bubbelvrije technologie
 • Kristalhelder voor onzichtbare bescherming


 • Aanvullende informatie

  Voorkomt krassen en andere schade

  Deze Olixar screen protectors zijn ontworpen om de voor en achterkant van de Samsung Galaxy S8 Plus vrij te houden van krassen en schrammen die de zichtbaarheid en het uiterlijk van je telefoon zouden kunnen schade. Door een barrière te creëren tussen het scherm en de wereld zal de screen protector enige schade die je op zou kunnen lopen opvangen waardoor je telefoon er zo goed als nieuw uit blijft zien.

  Olixar Full Cover Front and Back Samsung Galaxy S8 Plus TPU Screen Protectors

  Complete bedekking om je telefoon te beschermen

  De Olixar Galaxy S8 TPU Voor en Achter Screen Protectors bieden complete TPU bescherming waarmee het gehele display beschermd blijft - evenals de glazen achterkant. Geen ander screen protector pack biedt zulke complete bescherming.

  Ideaal tegen vingerafdrukken

  Essentieel voor iedereen die de prachtige Galaxy S8 Plus heeft en deze zonder vingerafdrukken wenst te gebruiken. Met deze screen protectors blijft je telefoon langer schoon en ongerept. Deze screen protectors zijn te gebruiken met alle kleurvarianten.

  Gemakkelijk aan te brengen met bubbelvrije technologie

  De Olixar screen protectors zijn gemakkelijk aan te brengen omdat ze specifiek gesneden zijn voor elk apparaat. Maak het scherm schoon met het meegeleverde microvezel doekje, plaats de screen protector over het scherm en gebruik de applicatie kaart om enige belletjes weg te werken. Zodra de screen protector aangebracht is is deze zo goed als onzichtbaar. Het TPU vormt zich automatisch over het scherm en werkt zo met enige tijd alle imperfecties of belletjes weg die tijdens het aanbrengen kunnen ontstaan.

  Olixar Screen Protector 2-in-1 Pack

  Kristalhelder voor onzichtbare bescherming

  Alhoewel het belangrijk is om je scherm te beschermen is het ook een goede zaak dat de screen protector niet hinderlijk is bij het gebruiken van je telefoon door bijvoorbeeld de gevoeligheid van het scherm te beïnvloeden of door het zicht te verslechteren. Olixar screen protectors zijn speciaal ontworpen om optimale helderheid te leveren en zijn ook dun genoeg om het touch screen van de telefoon niet te beïnvloeden. Als de protector eenmaal op je scherm zit valt het bijna niet eens op.

  Samsung: Galaxy S8 Plus

  Gerelateerde producten


  Mobiele Accessoires