Verenigde Staten Shopping from United States?


Olixar X-Duo Samsung Galaxy S8 Plus Case - Koolstofvezel Grijs

Olixar

Product referentie: 63324

Met hybride lagen van robuust TPU en gehard polycarbonaat, een premium matte finish en non-slip koolstofvezel ontwerp houdt de Olixar X-Duo case in zwart en metallic grijs je Samsung Galaxy S8 Plus veilig, gestroomlijnd, en stijlvol.
Waarom kopen?

 • Flexibele body van hybride dubbele lagen met een gestroomlijnde metallic bumper
 • Sterke, robuuste bescherming
 • Premium koolstofvezel non-slip ontwerp
 • Extreem slank en lichtgewicht
 • Tastbare knoppen
 • Makkelijke toegang tot alle poorten, besturingselementen & aansluitingen


 • Aanvullende informatie

  Flexibele body van hybride dubbele lagen met een gestroomlijnde metallic bumper
  Bescherm je telefoon tegen krassen, stoten en vallen met de Olixar X-Duo voor de Samsung Galaxy S8 Plus. Gemaakt met een sterke dubbele gelaagde constructie van flexibel, getextureerde TPU body en een effen, metallic bumper is deze case sterk genoeg om je telefoon te beschermen zonder onnodige bulk toe te voegen. De kern van flexibel en robuust TPU is kenmerkend dankzij de schok absorberende kracht in combinatie met een prachtige koolstofvezel finish op de achterkant. Het inwendige patroon helpt met het afleiden van schokken en warmteafvoer.

  Olixar X-Duo Samsung Galaxy S8 Plus Case - Carbon Fibre Metallic Grey

  Sterke, robuuste bescherming
  De X-Duo levert exceptionele bescherming in een stijlvolle en slanke verpakking. De X-Duo is ontworpen met de veiligheid van je telefoon in het achterhoofd. Door de kern van flexible TPU te combineren met een ontwerp dat schokken absorbeert houd deze case je Galaxy S8 Plus te allen tijden veilig. De onderste en bovenste rand van de case zijn doelbewust dieper dan het scherm om deze enkele bescherming te bieden wanneer de telefoon met het scherm naar onder neergelegd word of zo zou vallen.

  Olixar X-Duo Samsung Galaxy S8 Plus Case - Carbon Fibre Metallic Grey

  Premium koolstofvezel non-slip ontwerp
  Gemaakt om lang mee te gaan en er goed uit te zien is de X-Duo gekenmerkt door een getextureerd koolstofvezel effect dat het prachtige design van de Galaxy S8 Plus beaccentueerd. Er goed uitzien is één ding maar het belangrijkste functionele voordeel van deze finish is de houvast. Deze getextureerde methode gaat  slijtage van dagelijks gebruik tegen en biedt een betere houvast waardoor je vallen kan voorkomen. Dit is een fantastische voorzorgsmaatregel die vaak over het hoofd word gezien. 

  Olixar X-Duo Samsung Galaxy S8 Plus Case - Carbon Fibre Metallic Grey

  Extreem slank en lichtgewicht
  De X-Duo case past perfect om je Galaxy S8 Plus omdat deze bestaat uit een met precisie gesneden enkele laag aan TPU en zorgt zo voor een gladde, voorgevormde pasvorm. Met deze lichtgewicht en slanke case van Olixar ben je er zeker van dat je S8 Plus bulk-free blijft en toch optimale beveiliging geniet. De X-Duo is de perfecte aanvulling op je S8 Plus en biedt de nodige bescherming voor de kwetsbare camera van de S8 Plus. De buitenste randen zijn versterkt met een harde bumper van polycarbonaat met een gladde metallic finish. Dit staat in mooi contrast met de getextureerde kern van de case en biedt zo een stijlvolle totaal plaatje.

  Olixar X-Duo Samsung Galaxy S8 Plus Case - Carbon Fibre Metallic Grey

  Tastbare knoppen
  Omdat tastbare en vloeiende knoppen inbegrepen zijn in het ontwerp van deze case kun je er zeker van zijn dat de optimale bescherming van je telefoon dagelijks gebruik niet in de weg zal staan. Deze tastbare bedekking beschermt de kwetsbare knoppen op de zijkant van je telefoon tegen schade.

  Olixar X-Duo Samsung Galaxy S8 Plus Case - Carbon Fibre Metallic Grey
   

  Makkelijke toegang tot alle poorten, besturingselementen & aansluitingen
  De case heeft uitsparingen voor de poorten en en aansluitingen van de Galaxy S8 Plus, waaronder de dock connector, stylus, functietoetsen en cameras.

  Samsung: Galaxy S8 Plus

  Gerelateerde producten


  Mobiele Accessoires