Verenigde Staten Shopping from United States?


Olixar Samsung Galaxy S8 Curved Glass Screen Protector - Zwart

Olixar

Product referentie: 63176

Houdt het scherm van je Samsung Galaxy S8 in onberispelijke staat met deze Olixar screen protector van gehard glas die ontworpen is om zelfs de gebogen schermranden van het unieke display te bedekken en beschermen. De zwarte randen komen precies overeen met het zwart van de telefoon.
Waarom kopen?

 • Onder hoogspanning 9H gehard glazen constructie voor versterkte schok bescherming
 • Complete bescherming voor het scherm van je S8
 • Ultradun met een dikte van slechts 0,3mm
 • Voorkomt krassen en andere schade aan het scherm
 • Gebogen protector om ook de zijkanten van het display te beschermen
 • Optimale helderheid waardoor je bijna niet merkt dat er een screen protector zit
 • Gemakkelijk aan te brengen


 • Aanvullende informatie

  Onder hoogspanning 9H gehard glazen constructie voor versterkte schok bescherming
  Deze Olixar screen protector van gehard glas is gemaakt van versterkt gehard glas met een indrukwekkende score van 9H, waardoor sherm helderheid optimaal blijft en het scherm beschemd wordt voor krassen en externe schokken. Gebruikmakend van glas is de Olixar screen protector, met zijn indrukwekkende hardheid en dikte van slechts 0.3mm, klaar voor de dagelijkse routine. Je scherm wordt goed verzorgd en behoud zijn spectaculaire visuele kwaliteit.
   

  Olixar Samsung Galaxy S8 Curved Glass Screen Protector - Black

  Complete bescherming voor het scherm van je S8
  Deze ingenieuze oplossing voor het beschermen van het scherm van je S8 maakt gebruik van 0.3mm dik gehard glas dat zelfs tot in de hoeken van het scherm beschermd.
   
  Voorkomt krassen en andere schade aan het scherm
  Het Olixar aanbod aan screen protectors is ontworpen om krassen die de zichtbaarheid van het scherm van je S8 zouden kunnen beïnvloeden te voorkomen. Door een sterke barrière te creëeren tussen het scherm en de wereld zal de screen protector alle mogelijke schade opvangen waardoor je telefoon er altijd zo gloed als nieuw uitziet.
   

  Olixar Samsung Galaxy S7 Edge Curved Glass Screen Protector - Black

  Gebogen protector om ook de zijkanten van het display te beschermen
  De Samsung Galaxy S8 is gekenmerkt door een uniek gebogen scherm, perfect voor het bekijken van notificaties via de zijkanten van je telefoon. De Olixar screen protector van gehard glas is ontworpen om zelfs deze zijdes van het scherm te beschermen zodat je er zeker van kan zijn dat het display van je Galaxy S8 100% bedekt is en all round bescherming geniet.
   

  Olixar Samsung Galaxy S8 Curved Glass Screen Protector - Black

  Optimale helderheid waardoor je bijna niet merkt dat er een screen protector zit
  Alhoewel het belangrijk is om je scherm te beschermen is het ook een goede zaak dat de screen protector niet hinderlijk is bij het gebruiken van je telefoon door bijvoorbeeld de gevoeligheid van het scherm te beïnvloeden of door het zicht te verslechteren. Olxar screen protectors zijn speciaal ontworpen om optimale helderheid te leveren en zijn ook dun genoeg om het touch screen van de telefoon niet te beïnvloeden. Als de protector eenmaal op je scherm zit valt het bijna niet eens op.
   

  Olixar Samsung Galaxy S8 Curved Glass Screen Protector - Black

  Gemakkelijk aan te brengen
  Olixar screen protenotectors zijn gemakkelijk aan te brengen omdat ze speciaal uitgesneden zijn voor elk apart apparaat. Maak je scherm simpelweg schoon met het bijgeleverde microfiber doekje, zorg dat de screen protector recht op de telefoon te liggen komt en druk aan. Eenmaal aangebracht is de screen protector zo goed als onzichtbaar. 


  Let op: Wees er zeker van dat een case die je gebruikt met deze telefoon gebruikt kan worden met een gebogen screen protector. Onnodige druk op de randen door een case kan schade veroorzaken aan de screen protector.

  Samsung: Galaxy S8

  Gerelateerde producten


  Mobiele Accessoires