Verenigde Staten Shopping from United States?
Visit our US site - /www.mobilefun.com for
Official Samsung Galaxy S8 Screen Protector - Twin Pack


Officiële Samsung Galaxy S8 Screen Protector - Twin Pack

Samsung

Artikelnummer: ET-FG950CTEGWW

Product referentie: 63091

Houdt het scherm van je Samsung Galaxy S8 in onberispelijke staat met deze officiële Samsung krasbestendige screen protector.
Waarom kopen?

 • 2 screen protectors voor tweemaal de bescherming
 • Voorkomt krassen aan het scherm en andere schade
 • Eenvoudig aan te brengen en laat geen lijmresten achter
 • Kristalheldere onzichtbare bescherming


 • Aanvullende informatie

  2 screen protectors voor tweemaal de bescherming

  Met deze twin pack aan screen protectors ben je langer gerust op een ongerept scherm. In het onwaarschijnlijke geval dat één van de screen protectors beschadigd raakt of als je een nieuwe Galaxy S8 koopt dan heb je alsnog een extra screen protector! Dit twin pack garandeert dus werkelijk dat je display beschermd blijft langer dan de levensduur van de telefoon.

  Voorkomt krassen aan het scherm en andere schade

  Deze gespecialiseerde screen protectors voor de Samsung Galaxy S8 zijn gemaakt door Samsung om je telefoon in echte top conditie te houden door het display vrij te houden van krassen en schrammen. Het sterke filmlaagje creëert een sterke barrière dat alledaagse ontberingen kan weerstaan.

  Eenvoudig aan te brengen en laat geen lijmresten achter

  De Samsung screen protector is ontzettend makkelijk aan te brengen, vooral omdat deze speciaal gemaakt zijn voor de Galaxy handsets. Maak je scherm goed schoon, plaats de screen protector over het display en plaats deze voorzichtig van de ene zijkant naar de andere op het scherm - met de applicatie kaart kun je enige bubbeltjes die ontstaan wegwerken. Nadat de screen protector geplaatst is zul je bijna niet merken dat deze op je display zit.

  Official Samsung Galaxy S8 Screen Protector - Twin Pack

  Kristalheldere onzichtbare bescherming

  Hoewel het belangrijk is om je scherm te beschermen, is het ook essentieel dat de bescherming het gebruik van je smartphone niet hindert door vertroebeling van het scherm of vermindering van de gevoeligheid van het touchscreen. Samsung screenprotectors zijn speciaal gemaakt om optimale helderheid te verschaffen, terwijl ze ook dun genoeg zijn om je touchscreen in perfecte staat te houden. Eenmaal bevestigd merk je niet eens dat de Samsung screenprotector er zit!

  Samsung: Galaxy S8

  Gerelateerde producten


  Mobiele Accessoires