Verenigde Staten Shopping from United States?


Olixar FlexiCover Compleet Beschermende Samsung Galaxy S8 Case - Helder

Olixar

Product referentie: 62939

Eindelijk, een Samsung Galaxy S8 hoesje dat complete bescherming biedt voor de voor, achter en zijkanten van je telefoon. De heldere Olixar FlexiCover is de meest functionele en praktische gel case tot nu toe.
Waarom kopen?

 • Complete 360 graden bescherming voor je Samsung Galaxy S8
 • Geen screen protector meer nodig
 • Gemaakt van een sterk, duurzaam materiaal voor langdurige bescherming
 • Het gebruikte materiaal heeft een antislip laag voor extra grip
 • Past perfect in je zak dankzij het slanke ontwerp
 • Uitsparing voor alle poorten en functies zodat je het hoesje nooit hoeft te verwijderen


 • Aanvullende informatie

  Complete 360 graden bescherming voor je Samsung Galaxy S8
  Door alle beste punten van de FlexiShield cases te combineren met schermbeveiliging is de FlexiCover de meest beschermende Gel case ooit. De case bestaat uit twee delen. De achterkant vouwt zich om de achterzijde en zijkanten van de telefoon zoals een gewone case. De voorkant past over de achterkant waardoor alleen de home button en de voorste speaker / sensor en camera open blijven. Het scherm van je Samsung Galaxy S8 is 100% bruikbaar terwijl de telefoon in de case zit zodat je deze nooit hoeft te verwijderen en schade hoeft te riskeren. Geen andere gel case of enkele andere case kan functionaliteit tot deze hoogte claimen.

  Olixar FlexiCover Complete Protection iPhone 7 Gel Case - Clear

  Geen screen protector nodig
  Laten we wel wezen, dit is al een screen protector. Voor iedereen die zijn scherm wil beschermen en geen flip case of screen protector wil gebruiken is dit de perfecte oplossing. Handig als je telefoon in je handtas, rugzak of jaszak zit met potentiële scherpe of schurende objecten zoals sleutels of ritsen. Je Samsung Galaxy S8 in de FlexiCover kun je bewaren waar je maar wilt zonder zorgen. Het is veilig en krasvrij.

  Olixar FlexiCover Complete Protection iPhone 7 Gel Case - Clear

  Gemaakt van een sterk, duurzaam materiaal voor langdurige bescherming
  Elk FlexiShield case is gemaakt van een speciaal sterke en duurzame gel materiaal, waardoor het net zo  flexibel is als siliconen en sterker dan een kristallen case die je voorziet van een langdurige bescherming tegen krassen en vuil.

  Olixar FlexiCover Complete Protection iPhone 7 Gel Case - Clear

  Het gebruikte materiaal heeft een non-slip laag voor extra houvast
  Het unieke gel materiaal van de case heeft een non-slip laag die je telefoon extra houvast geeft en zo de kans op vallen verlaagd. De case is zo professioneel genoeg voor op het werk maar sportief genoeg om tegen een stootje te kunnen.

  Olixar FlexiCover Complete Protection iPhone 7 Gel Case - Clear

  Ultra dunne, lichtgewicht case voegt geen onnodige bulk toe aan je Samsung Galaxy S8 
  De FlexiShield is ontworpen om zowel slank als lichtgewicht en sterk te zijn - zo ben je er van verzekerd dat deze case vrijwel geen extra bulk zal toevoegen aan je Samsung Galaxy S8 waardoor het nog steeds makkelijk in je zak of tas zal passen zonder enige ongemak.

  Olixar FlexiCover Complete Protection iPhone 7 Gel Case - Clear

  Uitsparingen voor alle functies en poorten van de Samsung Galaxy S8 zodat je nooit de case hoeft te verwijderen
  Elke Olixar FlexiShield is speciaal ontworpen voor de Samsung Galaxy S8 en is gekenmert door uitsparingen voor alle poorten en functies zoals de achter camera.

  Let op - De binnenkant van deze case is bedekt met kleine stipjes om “water marking” te voorkomen en de uitstraling van jeSamsung Galaxy S8 te behouden


  Samsung: Galaxy S8

  Gerelateerde producten


  Mobiele Accessoires