Spigen Ultra Hybrid Case voor OnePlus 3T / 3 - Transparant

Spigen

Artikelnummer: K03CS20616

Product referentie: 62060

Bescherm de achterkant en zijkanten van je OnePlus 3T / 3 zonder dat er veel bulk aan je toestel wordt gevoegd met deze ultra slanke Hybrid case van Spigen.
Waarom kopen?

 • Transparante achterkant behoudt de orginele look van je toestel
 • Dual bescherming
 • Speciale anti kras laag
 • Zachte en comfortable grip
 • Houdt je telefoon slank en licht
 • Toegang tot alle poorten en functies


 • Aanvullende informatie

  Transparante achterkant behoudt de orginele look van je toestel
  De case is gemaakt van een transparante TPU wat er voor zorgt dat je OnePlus 3T / 3 zijn orginele stijl behoudt en tegelijkertijd is deze volledig beschermd.

  Dual bescherming
  De Ultra Hybrid Spigen combineert de TPU bumper met een polycarbonate achterkant waardoor je extreem sterke bescherming voegt aan je OnePlus 3T / 3. De case zal zich om je toestel wikkelen en zal je OnePlus 3T / 3 fantastische bescherming bieden.

  Spigen Ultra Hybrid Case voor OnePlus 3T / 3 - Transparant

  Speciale anti kras laag
  De Spigen Ultra Hybrid Case heeft een speciale afwerklaag wat krassen zal voorkomen. Hierdoor blijft je OnePlus 3T / 3 en je case langer nieuw en krasvrij.

  Absorbeert schokken door superieure bescherming
  De Spigen Ultra Hybrid is een harde case gemaakt van TPU. Deze case is duurzaam, lichtgewicht en gemaakt van niet toxische eigenschappen. De Ultra Hybrid Case zal je OnePlus 3T / 3 beschermen tegen invloeden van buitenaf.

  Zachte en comfortable grip
  Gemaakt van een flexibel, elastisch en duurzaam TPU materiaal de case heeft een zachte en comfortable grip.

  Houdt je telefoon slank en licht
  Dankzij het ontwerp van de Ultra Hybrid Case zal je OnePlus 3T / 3 geen ongewenste bulk krijgen waardoor je OnePlus 3T / 3 slank en licht zal blijven.

  Toegang tot alle poorten en functies
  De case optimaliseert de functionaliteit van alle poorten en functies van je OnePlus 3T / 3. De Ultra Hybrid Case is voorzien van uitsparingen voor je camera, oplaadpoort en en alle andere belangrijke knoppen zodat je de case nooit meer hoeft te verwijderen.
  OnePlus: 3, 3T


  Mobiele Accessoires