Verenigde Staten Shopping from United States?
Visit our US site - /www.mobilefun.com for
iPhone X Accessories


Mobiele Accessoires > Apple > iPhone X
iPhone X

Compatibel met Apple iPhone X

iPhone X Accessoires

We zijn nog maar een paar maanden verwijderd van een aankondiging en lancering van de verwachte iPhone 8. En ook al weten we op dit moment nog vrij weinig (zelfs over de naam is nog geen zekerheid) zijn er wel veel redenen om enthousiast te worden over Apple’s nieuwste product.

De verwachting is dat Apple hun nieuwste vlaggenschip een make-over zal geven met het uitbrengen van de iPhone 8. Volgens de geruchten zal Apple tegelijkertijd de iPhone 7S uitbrengen maar bronnen zijn onvermurwbaar dat we met het uitbrengen van de iPhone 8 een geheel nieuwe iPhone zullen zien.

Na het uitbrengen van de iPhone 7 hebben we geruchten gehoord over draadloos opladen, de plaatsing van de fingerprint sensor en een verhoogde waterdichtheid voor de iPhone 8. Maar de grootste meest consistente geruchten gaan over het scherm van de iPhone 8.

Of het nu een OLED of een AMOLED scherm wordt, het lijkt zeker dat Apple de bezels aan alle zijden van het scherm will verkleinen - een zet die we eerder dit jaar ook gezien hebben in de nieuwste Samsung Galaxy telefoon en de LG G6. Meerdere bronnen (waaronder wijzelf) wijzen naar een scherm dat vele malen groter is dan vorige Apple telefoons

Wat betekent dit voor gebruikers? Veel meer scherm om van te genieten, maar ook meer kans op een beschadigde telefoon. De Samsung Galaxy S8 onderging veel kritiek over het opmerkelijk fragiele ontwerp van de telefoon en het is veilig om te veronderstellen dat de iPhone 8 hetzelfde soort problemen zal ondervinden als Apple dezelfde route inslaat. Daarom is het nu nog belangrijker om ervoor te zorgen dat je prachtige iPhone 8 veilig blijft. Met ons aanbod aan iPhone 8 accessories beschik je over top kwaliteit veiligheid in de vorm van hoesjes, screenprotectors en andere accessoires.


Zoek verder