Verenigde Staten Shopping from United States?


Olixar iPhone 7 Edge to Edge Gehard Glas Screen Protector - Zwart

Olixar

Product referentie: 60505

Deze ultra dunne screen protector van gehard glas voor de iPhone 7 van Olixar biedt sterke bescherming, hoge zichtbaarheid en gevoeligheid allemaal in één. Deze screenprotector biedt rand tot rand bescherming voor zwarte telefoons.

"Sreenprotector"
Meest behulpzame reviews

B
NUMANSDORP

Iphone7
19 juli 2017
Sreenprotector
De screenprotector voldoet helemaal aan mijn verwachtingen. Makkelijk aan te brengen en ziet er geweldig uit.

52 Reviews | Schrijf een review

Aanvullende informatie

Complete rand tot rand bescherming voor het scherm van je iPhone 7

Deze ingenieuze oplossing om het scherm van je iPhone 7 te schermen omvat een 0.33mm dik gehard glazen screenprotector die het gebogen scherm van rand tot rand beslaat. De onderzijde van de screenprotector zit vlak op het scherm en volg de contouren van het telefoonscherm perfect. Door het gehele scherm te beslaan biedt deze screenprotector complete bescherming.

Over compatibiliteit met hoesjes
Deze screen protector past strak om je scherm en voegt diepte toe aan de randen van het scherm. Daarom is het verstandig om na te denken over wat voor case je gebruikt met deze screen protector. Sommige hoesjes, zoals gel cases en andere zachte opties zullen geen probleem zijn. In feite moet elke case die geen impact heeft op de voorkant van het scherm geen problemen opleveren. Sommige robuuste beschermcases kunnen dat wel, wat wij hiermee bedoelen is dat het druk op de rand van de screen protector kan uitvoeren waardoor barstjes kunnen ontstaan. Hoesjes variëren per model dus moch je vragen over de compatibiliteit hebben neem dan gerust contact met ons op.

   
Olixar iPhone 7 Full Cover Tempered Glass Screen Protector - Black


Onder hoogspanning gehard glazen constructie voor versterkte schok bescherming

Deze Olixar screen protector is gemaakt van versterkt gehard glas waardoor scherm helderheid optimaal blijft en het scherm veilig is van krassen en externe schokken.Deze ingenieuze oplossing om het scherm van je iPhone 7 te schermen omvat een 0.33mm dik gehard glazen screenprotector die het gebogen scherm van rand tot rand beslaat. De onderzijde van de screenprotector zit vlak op het scherm en volg de contouren van het telefoonscherm perfect. Door het gehele scherm te beslaan biedt deze screenprotector complete bescherming.

Onsplinterbaar ontwerp
Gemaakt met innerlijk gehard glas technologie biedt deze Olixar Gehard Glas Screen Protector voor the iPhone 7 een onsplinterbaar ontwerp dat het kostbare display behoedt van stoten en vallen.

   Olixar iPhone 7 Edge to Edge Tempered Glass Screen Protector - Black

3D Touch compatibel
Met de indrukwekkende 3D touch capability van de iPhone is het belangrijk om een screen protector te hebben die deze functie niet in de weg zal zitten. Wees er met deze screen protector gerust op dat je de 3D Touch functie kan gebruiken als vanoudst en dat normale touchscreen nauwkeurigheid ook niet beïnvloed wordt. Zo geniet je niet alleen van geweldige bescherming maar kun je ook gebruik blijven maken van je iPhone alsof er nooit een screen protector op aangebracht is! Wat verwennen we je toch.

Gemakkelijk aan te brengen zonder belletjes
Omdat dit geen film maar een glazen screen protector is hoef je je geen zorgen te maken over belletjes onder de screen protector.

   Olixar iPhone 7 Edge to Edge Tempered Glass Screen Protector - BlackOlixar iPhone 7 Edge to Edge Tempered Glass Screen Protector - Black

Anti-kras laag
De superdunne Olixar Gehard Glas Screen Protector biedt optimale helderheid dat krassen en schrammen weerstaat. Zo kun je je iPhone en je sleutels in dezelfde zak bij je hebben zonder je zorgen te hoeven maken over het scherm van de telefoon.

   Olixar iPhone 7 Edge to Edge Tempered Glass Screen Protector - Black

Vetafstotende laag om vingerafdrukken te voorkomen en om makkelijk schoon te houden
De vetafstotende laag is resistent tegen olie en voorkomt zo vlekken door olie, make-up en andere boosdoeners zonder een regenboog effect. Vegen of vingerafdrukken kunnen gemakkelijk weggeveegt worden. Geniet van optimale helderheid en gemakkelijk schoonhouden om een onberispelijk schoon scherm te behouden!

2.5D gebogen rand voor comfort en veiligheid
Het laatste wat je wilt van een screen protector is een gehoekte rand. Waarom? Ten eerste is het niet veilig. Een rechte hoek is scherp en scherp is een slecht idee in combinatie met glas. Ten tweede breekt het veel sneller. Een screen protector is dan wel ontworpen om schade aan te kunnen maar een betere bescherming is een gebogen rand om energy te deflecteren van impact. Bovendien ziet het er stijlvoller uit. Je telefoon heeft al een gebogen rand, dus waarom zou je je screen protector daar niet op aanpassen?

   Olixar iPhone 7 Edge to Edge Tempered Glass Screen Protector - Black
 
Dikte van slechts 0,33mm voegt minimale bulk toe
De screen protector biedt geweldige bescherming voor het scherm van je iPhone 7, ook al is het glas slechts o,33mm dik. Dit betekendt dat een bijne onwaarneembare dikte waardoor je scherm veilig is en er zo goed als nieuw uit blijft zien.

Gemaakt voor de iPhone 7 
De Olixar screen protector is ontworpen voor de iPhone 7 en biedt daardoor een perfecte beschermende pasvorm.

   Olixar iPhone 6S Tempered Glass Screen Protector

Apple: iPhone, iPhone 7

Gerelateerde producten


Mobiele Accessoires