Verenigde Staten Shopping from United States?


Mozo Microsoft Lumia 950 Wireless Charging Back Cover - Hout

Mozo

Artikelnummer: 950BLOWN

Product referentie: 59414

Deze elegante achterkant van Mozo is prachtig gemaakt van echt hout met een slanke look die bescherming voor de Microsoft Lumia 950 biedt. Je krijgt dus een vervanging van de oorspronkelijke achterkant met een elegant design dat natuurlijk aanvoelt.
Waarom kopen?

 • Slanke, stijlvolle vervangende achterkant
 • Echt hout
 • Qi draadloos opladen en NFC opgenomen
 • Speciaal ontworpen voor de Microsoft Lumia 950
 • 'Designed for Lumia' certificaat


 • Aanvullende informatie

     Mozo Microsoft Lumia 950 Wireless Charging Back Cover - Wood

  Slanke, stijlvolle vervangende achterkant 
  Deze Mozo vervangende Back Cover voor de Microsoft Lumia 950 is strak en elegant. Het is geschikt voor zowel sociaal als professioneel gebruik. Aangezien dit een vervangt standaard Lumia 950 achterkant is, zal het geen extra bulk toevoegen aan je telefoon.

  Echt hout
  De Mozo Back Cover is vervaardigd uit het beste hout en is de perfecte professionele case voor je Lumia 950 . Dit zorgt voor een duidelijke, verfijnde en natuurlijk duurzame cover voor je telefoon met een metalen polycarbonaat behuizing.

  Qi draadloos opladen en NFC opgenomen
  Door het gebruik van deze vervangende echt houten Back Cover, zal je zeker geen van de functionaliteit van je telefoon verliezen. In feite is de Mozo Back Cover voorzien van alle onderdelen die je nodig hebt om verder de NFC (Near Field Communication) of Qi Wireless Charging te gebruiken.

  Speciaal ontworpen voor de Microsoft Lumia 950 
  Gemaakt met je Lumia 950 in het achterhoofd en met Microsoft's 'Ontworpen voor Lumia' certificering, je kunt er dus zeker van zijn dat je een perfecte pasvorm krijgt.  Deze case biedt ultieme bescherming tegen krassen en stoten zonder dat de bruikbaarheid van je telefoon in gevaar komt. Alle knoppen, camera's, speakers, en poorten zijn toegankelijk zodat je je telefoon niet telkens uit de case hoeft te halen. De uitsparingen zorgen ervoor dat je altijd toegang hebt tot alle functies en poorten terwijl het beschermd is. 

     Mozo Microsoft Lumia 950 Wireless Charging Back Cover - Wood

  Microsoft: Lumia 950

  Gerelateerde producten


  Mobiele Accessoires