Verenigde Staten Shopping from United States?
Visit our US site - /www.mobilefun.com for
Official Samsung Wireless Adaptive Fast Charging Stand - Black


Officiële Samsung Draadloze Adaptive Fast Charging Stand - Zwart

Samsung

Artikelnummer: EP-NG930BBEGWW

Product referentie: 57973

Laad je Samsung Galaxy S7, S7 Edge, Note 5 of S6 Edge+ snel op met deze officiële draadloze fast charge stand in zwart. Laad tot wel 1.4 keer sneller dan traditionele draadloze opladers, dit is met zekerheid de perfecte accessoire voor je nieuwe telefoon.
Waarom kopen?

 • Draadloos fast charging voor je Galaxy smartphone
 • Gebruik en bekijk je telefoon zonder het opladen te onderbreken
 • Stijlvol en slank Samsung ontwerp
 • Elektromagnetisch veld voor Qi draadloos opladen
 • Voorkomt over-laden
 • Ambient LED laadstatus indicator
 • Officiële Samsung accessoire


 • Aanvullende informatie

     Official Samsung Galaxy S7 Guard Case - Black

  Draadloos fast charging voor je Galaxy smartphone
  Gebruikmakend van de nieuwste Fast Charge technologie kunnen de Samsung Galaxy S6 Edge+ en Note 5 smarphones draadloos opgeladen worden tot wel 1.4 keer sneller dan vorige Qi oplaad methodes. Met deze vernieuwde technology kun je je S7, S7 Edge, S6 Edge+ en Note 5 geheel opladen in slechts twee uur.

     Official Samsung Wireless Adaptive Fast Charging Stand - Black   Official Samsung Wireless Adaptive Fast Charging Stand - Black
   
  Gebruik en bekijk je telefoon zonder het opladen te onderbreken
  Het intuïtive ontwerp van deze Qi draadloze stand van Samsung maakt het makkelijker dan ooit tevoren om je telefoon te gebruiken tijdens het opladen. Plaats je telefoon in een positie die comfortabel gebruik toestaat en navigeer door je muziek, bekijk inkomende notificaties of controleer de tijd zonder dat je de telefoon hoeft te verplaatsen en dus zonder het onderbreken van het oplaad proces.

     Official Samsung Wireless Adaptive Fast Charging Stand - Black   Official Samsung Wireless Adaptive Fast Charging Stand - Black
   
  Stijlvol en slank Samsung ontwerp
  Deze officiële Galaxy Qi draadloze oplaad stand is ontworpen om de unieke product styling van de nieuwe toestellen van Samsung aan te vullen en als zodanig is het de perfecte oplaad oplossing voor thuis of op kantoor. Niet alleen voorkomt deze lader dat je bureau een rommeltje wordt door rondslingerende kabels, het staat zelfs mooi dankzij de prachtige contouren en strakke lijnen.

     Official Samsung Wireless Adaptive Fast Charging Stand - Black   Official Samsung Wireless Adaptive Fast Charging Stand - Black
   
  Elektromagnetisch veld voor Qi draadloos opladen
  Met de Samsung Qi Wireless Charging stand kan je je S7, S7 Edge, S6 Edge+ en Note 5 draadloos opladen via een elektromagnetische veld en inductieve koppeling die een energie-lading geeft van stand naar je telefoon, om op te laden. Dit zorgt voor een prachtige ruimte besparende manier om je telefoon op te laden op je  bureau, kantoor of thuis. 
   
  Voorkomt over-laden
  De Samsung Qi Wireless Charger automatische uitschakeling functie voorkomt dat je smartphone  het laden voortzet als het al vol zit, het verstrekt een slimmere, meer efficiënte oplaad oplossing ten opzichte van de traditionele lichtnetlader.

     Official Samsung Wireless Adaptive Fast Charging Stand - Black   Official Samsung Wireless Adaptive Fast Charging Stand - Black
   
  Ambient LED laadstatus indicator
  De Samsung Wireless Charging stand heeft een perfecte pasvorm voor elk apparaat dat draadloos is op te laden. Het is snel en eenvoudig te gebruiken, deze officiële draadloze oplader beschikt ook over een sfeervol LED-display, de oplaadstatus van je telefoon geeft een gloeiend blauw licht wanneer het oplaad en gloeiend groen wanneer de batterij vol is. Dus in een oogwenk weet je wanneer de telefoon volledig is opgeladen, gewoon door er naar te kijken.
   
  Officiële Samsung accessoire
  Dit is een officieel Samsung product en als dat het is gemaakt met de hoogste kwaliteit en de veiligheid.

  Let op: De Samsung Draadloze Oplaad Stand wordt niet geleverd met een stekker inbegrepen. Je gebruikt de stekker die met je telefoon geleverd is om op te laden via een stopcontact.


  Gerelateerde producten


  Mobiele Accessoires