Verenigde Staten Shopping from United States?


VRS Dandy Leather-Style Galaxy S7 Edge Wallet Case - Bruin

VRS Design

Artikelnummer: 904453

Product referentie: 57950

De VRS Dandy Wallet Case voor de Galaxy S7 Edge wordt compleet geleverd met gleufjes, een groot documenten zak en is gemaakt met een luxe lederen-achtige materiaal voor een klassieke, prestige en professionele uitstraling.
Waarom kopen?

 • Gemaakt van luxe materialen voor een professionele uitstraling
 • Veilige bescherming
 • Ingebouwde gleufjes
 • Uitsparingen
 • Gemaakt voor de Galaxy S7 Edge


 • Aanvullende informatie

  Gemaakt van luxe materialen voor een professionele uitstraling
  De Dandy Wallet Case is gemaakt van een luxe leren-stijl materiaal voor een gepolijste en professionele afwerking. Het ziet er niet alleen geweldig uit, maar het heeft een uitstekende tactiliteit die overstijgt als je de case opend en de gestikte lederen-stijl bekleding voelt. Je scherm wordt hierdoor moeiteloos beschermt. De Reliëf bestempeling zorgt voor authenticiteit en prestige, waardoor er geen twijfel over de kwaliteit van de case bestaat.

  Veilige bescherming
  The Dandy Wallet Case van Verus is gemaakt van een vorm passende kader om de hele telefoon te beschermen tegen externe invloeden die je Galaxy S7 Edge kunnen beschadigen. Dit frame is te onderscheiden met een kleur aan de buitenmantel en voegt een aangename touch toe aan het totale ontwerp.

  VRS Dandy Leather-Style Galaxy S7 Edge Wallet Case - Bruin

  Ingebouwde gleufjes
  Met de ingebouwde credit card slots, kun je een 3 van je pinpassen, credit cards, ID, treinkaartjes en andere vergelijkbare grootte items opbergen. Dit betekent dat je eigenlijk je portemonnee of tas thuis kunt laten. Deze unieke case zal niet alleen je belangrijke pasjes opslaan - maar ook je essentiële betaalkaarten en tickets met gemak kunnen bewaren.

  Uitsparingen
  Deze case is voorzien van alle nodige uitsparingen. Je hebt dus altijd toegang tot alle functies en poorten, zonder dat je telkens de case van je toestel hoeft te verwijderen. De functionaliteit van je toestel is dus nog steeds optimaal terwijl je ook de bescherming krijgt voor al je functies en poorten.

  Gemaakt voor de Galaxy S7 Edge
  Deze case is speciaal ontworpen voor je Galaxy S7 Edge waardoor je de perfecte pasvorm krijgt.
  Samsung: Galaxy S7 Edge

  Gerelateerde producten


  Mobiele Accessoires