Ghostek Cloak Microsoft Lumia 950 Tough Case - Transparant / Goud

GHOSTEK

Artikelnummer: GHOCAS342

Product referentie: 57551

De Cloak Tough Case in transparant en goud van Ghostek komt compleet met een glass screenprotector om je Microsoft Lumia 950 te voorzien van fantastische all-round bescherming.
Waarom kopen?

 • Complete bescherming
 • Transparante achterkant met metallic frame voor perfecte aanvulling
 • Geleverd met glass screenprotector
 • Toegang tot alle poorten en functies


 • Aanvullende informatie

  Complete bescherming
  Voorzie je Microsoft Lumio 950 van complete bescherming. De Cloak tough case van Ghostek past gemakkelijk om je smartphone om deze taaie bescherming te bieden. De case is sterk en duurzaam en in combinatie met de meegeleverde glass screenprotector biedt het fantastische bescherming en sublieme stijl.

      Ghostek Cloak Microsoft Lumia 950 Tough Case - Clear / Gold   Ghostek Cloak Microsoft Lumia 950 Tough Case - Clear / Gold
   
  Transparante achterkant met metallic frame voor perfecte aanvulling
  Gemaakt van anti-kras TPU en een aluminium frame, de Cloak case beschermt niet alleen je smartphone maar complimenteert het ontwerp ervan. Met een transparante achterkant is het oogstrelend ontwerp van de Lumia 950 duidelijk zichtbaar. Je toestel blijft er dus altijd nieuw uit zien.

     Ghostek Cloak Microsoft Lumia 950 Tough Case - Clear / Gold
   
  Geleverd met glass screenprotector
  De full body bescherming wordt compleet gemaakt met de meegeleverde glass screenprotector. Eenvoudig aan te brengen en extreem robuust, deze glass screenprotector is zeer aangenaam in gebruik en biedt je originele scherm de nodige bescherming.

     Ghostek Cloak Microsoft Lumia 950 Tough Case - Clear / Gold
   
  Toegang tot alle poorten en functies
  De Ghostek Cloak Tough casecase optimaliseert functionaliteit naar alle poorten en functies. De poort voor de hoofdtelefoon, oplaadpoort en de camera zijn open gelaten voor gemakkelijk gebruik.

     Ghostek Cloak Microsoft Lumia 950 Tough Case - Clear / Gold   Ghostek Cloak Microsoft Lumia 950 Tough Case - Clear / Gold

  Microsoft: Lumia 950


  Mobiele Accessoires