Verenigde Staten Shopping from United States?
Visit our US site - /www.mobilefun.com for
FlexiShield Samsung Galaxy S7 Edge Gel Case - Clear


FlexiShield Samsung Galaxy S7 Edge Gel Case - Frost Wit

Olixar

Product referentie: 57143

Op maat gemaakt voor de Samsung Galaxy S7 Edge, deze FlexiShield case van Olixar biedt een slanke pasvorm en duurzame bescherming tegen beschadiging.
Waarom kopen?

 • Gemaakt van een sterk, duurzaam materiaal voor langdurige bescherming
 • Het gebruikte materiaal zorgt voor een anti-slip behuizing
 • Slank passend ontwerp voegt geen extra bulk toe
 • Verhoogde bezel beschermt het scherm
 • Uitsparingen


 • Aanvullende informatie

  Gemaakt van een sterk, duurzaam materiaal voor langdurige bescherming
  Elk FlexiShield case van Olixar wordt gemaakt van een speciale sterke en duurzame gel materiaal, waardoor het flexibeler is dan siliconen en sterker dan een kristallen case, die je voorzien van langdurige bescherming voor je Samsung Galaxy S7 Edge.
     
  Het gebruikte materiaal zorgt voor een anti-slip behuizing
  De unieke gel gebruikte materiaal heeft een non-slip behuizing die je voorziet van extra grip voor je telefoon, waardoor de kans op vallen beperkt wordt- wat betekent dat deze case professioneel genoeg is voor het werk en sportief genoeg om te spelen.

  Slank passend ontwerp voegt geen extra bulk toe 
  Deze FlexiShield case is ontworpen om slank, lichtgewicht en sterk te zijn - zodat je  er verzekerd van kunt zijn dat deze case vrijwel geen extra bulk toevoegd aan je Galaxy S7 Edge dus het zal nog steeds past in je zak passen zonder de extra bulk. 
    
  Verhoogde bezel beschermt het scherm
  Deze case heeft een verhoogde bezel dat het scherm van je toestel beschermd, het  voorkomt  dat het in contact komt met een vlak oppervlak wanneer je de telefoon met het gezicht  naar beneden toe plaats. Dit voorkomt dat je scherm ongewenste krassen en vuil op loop. 
                                              
  Uitsparingen
  Deze case is voorzien van alle nodige uitsparingen. Je hebt dus altijd toegang tot alle functies en poorten, zonder dat je telkens de case van je toestel hoeft te verwijderen. De functionaliteit van je toestel is dus nog steeds optimaal terwijl je ook de bescherming krijgt voor al je functies en poorten. 

   

  Samsung: Galaxy S7 Edge

  Gerelateerde producten


  Mobiele Accessoires