Officiële Samsung Galaxy S7 Edge S View Premium Cover Case - Zilver

Samsung

Artikelnummer: EF-CG935PSEGWW

Product referentie: 57070

Deze originele Samsung S-View Cover voor de Samsung Galaxy S7 Edge is ideaal om de tijd te checken of te zien wie er belt zonder de case te openen. De case is slank en stijlvol.
Waarom kopen?

 • Biedt volledige scherm bescherming zonder extra bulk
 • Bekijk en beantwoord inkomende gesprekken en berichten
 • Intelligent kleur-systeem past je S View scherm aan
 • Duurzame constructie biedt eerste klas bescherming aan je scherm
 • Officiele Samsung accessoire gemaakt voor de Galaxy S7 Edge


 • Aanvullende informatie

  Official Samsung Galaxy S6 S-View Premium Cover Case - Black

  Biedt volledige bescherming van het scherm, zonder extra bulk
  Bescherm de voorkant van de Samsung Galaxy S7 Edge tegen krassen, schrammen en front-op botsingen met de officiële S View Cover.
   
  Deze case met clips kan je makkelijk over de originele achterkant van je S7 Edge bevestigen voor goede bescherming zonder toevoeging van ongewenste bulk. De voorklep vouwt dan over je scherm wanneer je het niet gebruikt, wat betekent dat het belangrijkste deel van de telefoon, het scherm beschermd is tegen schade te allen tijde.
    
  Bekijk en beantwoord inkomende gesprekken en berichten
  De officiële S View case van de Samsung Galaxy S7 Edge heeft een opening om inkomende gesprekken en berichten te zien door de cover en ook een gesprek aan te nemen zonder de voorkant van de case te hoeven openen.

  Intelligent kleur-systeem past je S View scherm aan
  De S7 Edge kan de kleur van de het case bevestigen detecteren en automatisch aanpassen aan de achtergrondkleur van het scherm van de telefoon om de case te complimenteren. Je kunt het ook handmatig wijzigen als je op zoek bent naar iets anders.
   
  Duurzame constructie biedt eerste klas bescherming aan je scherm
  De flipcover is gemaakt van hoge kwaliteit synthetische materialen en houdt je Samsung Galaxy S7 Edge scherm er zo goed als nieuw uitzien. De cover is sterk genoeg om dagelijkse slijtage te weerstaan zonder te verkleuren, zodat je telefoon en de cover er top uit blijven zien.

  Officiele Samsung accessoire gemaakt voor de Galaxy S7 Edge
  Dit is een officieel Samsung product, en is dus gemaakt volgens de hoogste standaarden met de beste kwaliteit materialen. Het is speciaal ontworpen voor gebruik met de Samsung Galaxy S7 Edge, en past dus perfect. Alle functies zoals de power en volume knoppen, hoofdtelefoon en oplaad poorten, en de camera's kan je gewoon blijven gebruiken. 
   

  Samsung: Galaxy S7 Edge


  Mobiele Accessoires