Verenigde Staten Shopping from United States?
Visit our US site - /www.mobilefun.com for
Official Samsung Galaxy S7 Flip Wallet Cover - Black


Officiële Samsung Galaxy S7 Flip Wallet Cover - Zwart

Samsung

Artikelnummer: EF-WG930PBEGWW

Product referentie: 57036

Bescherm je Samsung Galaxy S7 tegen schade zonder impact op het super slanke profiel van je toestel met de officiële zwarte flip cover van Samsung.
Waarom kopen?

 • Biedt uitgebreide bescherming voor je telefoon en scherm
 • Case herkenning
 • Slank en duurzame bescherming
 • Slaap/waak functie
 • Opbergvakje voor bankpas of een ID-kaart
 • Officiële Samsung accessoire gemaakt voor de Samsung Galaxy S7


 • Aanvullende informatie

  Biedt uitgebreide bescherming voor je telefoon en scherm 
  Bescherm de voorkant van je Samsung Galaxy S7 tegen krassen, stoten en vallen met de officiële flip wallet cover van Samsung. De cover breng je eenvoudig aan  op de achterkant van je S7 met dank aan de rubberen bumper. Het scherm kan je beschermen door de Flip Cover als je deze niet gebruikt. Je toestel is dus altijd beschermd zonder de extra dikte van normale flipcases. 

  Case herkenning
  Als je de cover van je case sluit zal je toestel automatisch op energie besparende stand gaan en het scherm uitzetten. Mocht je deze openen dan gaat deze aan. Door deze functie zal je veel batterij vermogen besparen en je toestel zal langer mee gaan.

  Slank en duurzame bescherming 
  Gemaakt van een hoogwaardig synthetisch leren materiaal, deze flipcover zal je Samsung Galaxy S7 langer nieuw en mooi houden. De cover is speciaal gemaakt om dagelijkse slijtage te weerstaan, zodat de case er ook goed uit zal blijven zien. 

  Opbergvakje voor bankpas of een ID-kaart
  Aan de binnenkant van deze flipcover een opbergvakje waar je bijvoorbeeld een bankpasje of een ID-kaart in kunt doen. Tevens kan je als je over een bankpasje beschikt waarmee je contactloos kan betalen eenvoudig afrekenen zonder dat je de flipcover hoeft te openen. De Flip Cover zorgt er voor dat je altijd je belangrijkse spullen bij je hebt zoals je telefoon en bankpasjes. 

  Officiële Samsung accessoire gemaakt voor de Galaxy S7

  Dit is een officieel Samsung product en is dus gemaakt naar de hoogste kwaliteits eisen en er is gebruik gemaakt van de beste materialen. Deze is speciaal ontworpen voor de Samsung Galaxy S7 en heeft daarom de perfecte pasvorm en alle belangrijke uitsparingen zoals de volume knoppen, koptelefoon, oplaadpoorten en voor en achter camera
   

  Samsung: Galaxy S7

  Gerelateerde producten


  Mobiele Accessoires