Verenigde Staten Shopping from United States?
Visit our US site - /www.mobilefun.com for
FlexiShield Samsung Galaxy S7 Gel Case - Clear


FlexiShield Samsung Galaxy S7 Gel Case - Vrost Wit

Olixar

Product referentie: 56786

Deze case is op maat gegoten voor de Samsung Galaxy S7. Deze FlexiShield case van Olixar biedt een slanke pasvorm en duurzame bescherming tegen beschadiging.
Waarom kopen?

 • Gemaakt van een sterk, duurzaam materiaal voor langdurige bescherming
 • Nauwsluitend voor optimaal comfort en een goede greep
 • Slank passend ontwerp voegt geen extra bulk toe
 • Verhoogde bezel beschermt het scherm
 • Uitsparingen


 • Aanvullende informatie

  Gemaakt van een sterk, duurzaam materiaal voor langdurige bescherming
  Elk FlexiShield case is gemaakt van een speciaal sterke en duurzame gel materiaal, waardoor het net zo  flexibel is als siliconen en sterker dan een kristallen case die je voorziet van een langdurige bescherming voor je toestel.

  Nauwsluitend voor optimaal comfort en een goede greep
  Ontworpen met zowel de vorm en functie in het achterhoofd, is deze case relatief slank. Tevens is het gemaakt voor het verstrekken van de nodige bescherming van je  telefoon, zonder het toevoeging van extra bulk. Terwijl je toestel beschermd is ten allen tijde, zal je telefoon nog steeds gemakkelijk in je broekzak of tas passen.
  De rubberen randen rond de zijkanten van de case, bieden een anti-slip bescherming, zodat je er zeker van kunt zijn dat je een goede grip op je toestel hebt. 

  Slank passend ontwerp voegt geen extra bulk toe
  Deze case heeft een slanke ontwerp, is lichtgewicht en sterk - zodat je er verzekerd van kunt zijn dat deze case vrijwel geen extra bulk zal toevoegen aan je toestel waardoor het nog steeds makkelijk in je zak of tas zal passen zonder enige ongemak. Ondanks het ontwerp, krijg je nog steeds de bescherming die je nodig hebt. 

  Verhoogde bezel beschermt het scherm
  Deze case is slank, lichtgewicht en sterk - zodat je er zeker van kunt zijn dat deze case vrijwel geen extra bulk toevoegd aan je toestel, dus het zal nog steeds makkelijk in je zak of tas passen.
  Deze case heeft een verhoogde bezel dat het scherm van je Toestel beschermd, het  voorkomt  dat het in contact komt met een vlak oppervlak wanneer je de telefoon met het gezicht  naar beneden toe plaats. Dit voorkomt dat je scherm ongewenste krassen en vuil op loopt. 
   
  Uitsparingen
  Deze case is voorzien van alle nodige uitsparingen. Je hebt dus altijd toegang tot alle functies en poorten, zonder dat je telkens de case van je toestel hoeft te verwijderen. De functionaliteit van je toestel is dus nog steeds optimaal terwijl je ook de bescherming krijgt voor al je functies en poorten. 


   

  Samsung: Galaxy S7

  Gerelateerde producten


  Mobiele Accessoires