Incipio NGP Microsoft Lumia 950 Flexible Impact-Resistant Case - Zwart

Incipio

Artikelnummer: MRSF-088-BLK

Product referentie: 56616

De NGP is gemaakt van een flexibele, schokabsorberende polymeer. De Flex2O is speciaal door Incipio ontworpen voor je Microsoft Lumia 950. Deze duurzame zwarte case beschermt je telefoon tegen krassen, stoten en vallen.

"Just great"
"Cover Lumia 950"
Meest behulpzame reviews

Anonymous
Torhout

17 mei 2016
Just great
Heel goede cover, stijlvol en past perfect.

Rui
Antwerpen

Lumia 959
19 December 2015
Cover Lumia 950
De Incipio is een uitschitteren cover voor de Lumia 950. Mooi en excellent kwaliteit. Past perfect.

7 Reviews | Schrijf een review

Waarom kopen?

 • Uitstekende dagelijkse bescherming
 • Lichtgewicht maar toch robuust
 • Superieure bescherming in een duurzame vorm-factor
 • Gladde, matte afwerking
 • Speciaal gemaakt voor de Microsoft Lumia 950


 • Aanvullende informatie

  Uitstekende dagelijkse bescherming
  Deze case is voorzien van Flex-20 polymeer. De NGP is daarom zowel flexibel als schokabsorberend. Ook is het te stretchen en scheurbestendig. Dit zorgt ervoor dat je toestel langer goed en beschermd blijft. 
  Incipio NGP Microsoft Lumia 950 XL Impact-Resistant Case - Black   Incipio NGP Microsoft Lumia 950 XL Impact-Resistant Case - Black

  Lichtgewicht maar toch robuust
  De NGP is licht en robuust ontworpen. Het biedt veel bescherming voor je Lumia 950 zonder dat er onnodige bulk aan je toestel wordt toegevoegd. De case wikkelt zich rond je Lumia 950. Deze case beschermd de achterkant, zijkanten en hoeken tegen stoten, krassen en vuil. Deze case heeft een verhoogde bezel dat het scherm van je Toestel beschermd, het  voorkomt  dat het in contact komt met een vlak oppervlak wanneer je de telefoon met het gezicht  naar beneden toe plaats. Dit voorkomt dat je scherm ongewenste krassen en vuil op loopt.
  Incipio NGP Microsoft Lumia 950 XL Impact-Resistant Case - Black  Incipio NGP Microsoft Lumia 950 XL Impact-Resistant Case - Black
  Superieure bescherming in een duurzame vorm-factor
  Deze case is voorzien van alle nodige uitsparingen. Je hebt dus altijd toegang tot alle functies en poorten, zonder dat je telkens de case van je toestel hoeft te verwijderen. De functionaliteit van je toestel is dus nog steeds optimaal terwijl je ook de bescherming krijgt voor al je functies en poorten. 
   
  Gladde, matte afwerking
  De NDP heeft een mooie gladde matte afwerking. Dit zorgt ervoor dat je toestel er  ziet er geweldig uitziet en het zorgt bovendien voor extra grip. 
   
  Speciaal gemaakt voor de Microsoft Lumia 950 
  Deze case biedt ultieme bescherming tegen krassen en stoten zonder dat de bruikbaarheid van je telefoon in gevaar komt. Alle knoppen, camera's, speakers, en poorten zijn toegankelijk zodat je je telefoon niet telkens uit de case hoeft te halen. De uitsparingen zorgen ervoor dat je altijd toegang hebt tot alle functies en poorten terwijl het beschermd is.  

  Microsoft: Lumia 950


  Mobiele Accessoires