Verenigde Staten Shopping from United States?
Visit our US site - /www.mobilefun.com for
The Ultimate Microsoft Lumia 950 Accessory Pack


The Ultimate Microsoft Lumia 950 Accessory Pack

Mobile Fun

Product referentie: 56089

The Ultimate Pack voor de Microsoft Lumia 950 bestaat uit een fantastische "Must" accessoires, die speciaal zijn ontworpen voor de Lumia 950.
Waarom kopen?

 • Polycarbonaat case
 • Screen Protectors
 • Car Houder
 • Auto Oplader
 • USB-naar-USB Type-C (USB-C) kabel
 • Desk houder
 • All-in-One Stylus, Stand en microvezel Cleaner


 • Aanvullende informatie

  The Ultimate Accessory Pack
  Ben je de eigenaar van een Microsoft Lumia 950? Waarom schaf je dan niet een aantal lichte, draagbare en uiterst nuttige accessoires toe aan je collectie voor de Microsoft Lumia 950.
  The Ultimate Microsoft Lumia 950 Accessory Pack beschikt over zes super handige items die de bescherming van je telefoon zullen verbetere.
  Of je nu thuis bent, in de auto of op kantoor, alls deze tools zullen altijd bruikbaar zijn in all je situaties.

  De 'Ultimate' pakket bevat:
  Flexishield Case 
  Olixar Screen Protector
  Car Charger 
  Car Holder 
  Desk Holder
  All-in-One Stylus, Stand en microvezel Cleaner 

  Elke accessoire in de verpakking is ontworpen om te werken met elkaar - dus als je bijvoorbeeld je telefoon wilt gebruiken binnen de desk stand of autohouder, je hoeft telkens je case van je telefoon te halen wil je gebruik maken van de functies. 
   
  Flexishield Case
  De meegeleverde case biedt stijlvolle bescherming voor je Microsoft Lumia 950. Met zijn heldere transparante attributen, is het wraps rond je telefoon zonder toevoeging van extra gewicht of bulk aan je toestel. Deze case is voorzien van alle nodige uitsparingen. Je hebt dus altijd toegang tot alle functies en poorten, zonder dat je telkens de case van je toestel hoeft te verwijderen. Je Toestel is dus altijd goed beschermd, terwijl je je toestel gebruikt.     

  Olixar Screen protector
  Voorkom krassen op je smartphone scherm met de meegeleverde 2-in-1 screen protector.
  Kristalheldere weergave van het display terwijl touchscreen-functionaliteit niet wordt belemmerd. 
  De Olixar screen protector interfereert niet met je Microsoft Lumia 950  touchscreen functionaliteit en in combinatie met de meegeleverde case, het biedt 100% bescherming voor je smartphone.
                                                                       
  Car Houder
  Geschikt voor gebruik aan ofwel de voorruit of het dashboard, de Microsoft Lumia 950 autohouder positioneert je smartphone binnen een comfortabele afstand van je gezichtsvermogen.                                                                        
  Je kunt het vouwen tot wel 90 ° en de houder draait volledige 360 °. Het biedt een verscheidenheid aan bruikbare kijkhoeken, terwijl je kunt kiezen voor de portret of landschap positie.
     The Ultimate Microsoft Lumia 950 Accessory Pack                        The Ultimate Microsoft Lumia 950 Accessory Pack
  Auto Oplader 
  Er is niets erger dan het hebben van een smartphone met een leeg batterij. En dat gebeurt altijd op het moment wanneer je je telefoon het meest nodig heeft! 
  Met de meegeleverde autolader, kun je stroom leveren aan je telefoon terwijl je reist of je kunt gewoon op je telefoon kijken, mailen en of gebruik maken van andere social media activiteiten zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de batterij. 
  Ideaal voor het opladen van je telefoon terwijl je gebruikt maakt van de navigatiesysteem, die traditioneel meer kracht verbruikt, met een krachtige 2.4 output zal het opladen tevens ook snel gaan. 
    The Ultimate Microsoft Lumia 950 Accessory PackThe Ultimate Microsoft Lumia 950 Accessory Pack

  USB-naar-USB Type-C (USB-C) kabel
  Sluit je USB-C-smartphone aan op je computer met de meegeleverde autolader of een USB-adapter voor de USB-naar-USB Type-C-kabel.
  Desk houder
                                                                                 The Ultimate Microsoft Lumia 950 Accessory Pack
  Desk houder
  De desktop houder is perfect voor het bekijken van media op je telefoon als je thuis of op kantoor bent. Het stijlvolle en slanke ontwerp zal niet zijn op te merken op je tafel, waardoor je de styl van je werktafel behoudt. 
  De houder is voorzien van een speciale lijm die alle residuen van je Microsoft Lumia 950 stevig houdt. Je kunt nu zonder angst de houder op tafel laten zonder dat je telefoon omvalt of je Microsoft Lumia 950 beschadigd. Het kan gebruikt worden zowel staande als liggende modus waardoor de houder ideaal is voor het schrijven van teksten / e-mails, surfen op het internet, het spelen van games, het bekijken van video's en zelfs voor het maken van video-oproepen.
  Beter nog, je kunt ook de desktop houder hechten aan andere vlakke oppervlakken zoals rekken, kasten en zelfs tegels vanwege haar sterke en moeiteloos grip.
  The Ultimate Microsoft Lumia 950 Accessory Pack The Ultimate Microsoft Lumia 950 Accessory Pack
   
   

  All-in-One Stylus, Stand en microvezel Cleaner
  Geniet van het gemak van deze draagbare desk stand die je kunt meenemen in je zak of tas om video's, foto's en andere content te bekijken op een comfortabele kijkhoek.
  De ingebouwde stylus zal ervoor zorgen dat er geen vingerafdrukken op de display van de telefoon komen. De microvezel reinigingspad kunt je gebruiken om vuil en stof mee weg te vegen. 
      The Ultimate Microsoft Lumia 950 Accessory PackThe Ultimate Microsoft Lumia 950 Accessory Pack

  Microsoft: Lumia 950

  Gerelateerde producten


  Mobiele Accessoires