Mozo Microsoft Lumia 950 Genuine Leather Back Cover - Zwart

Mozo

Artikelnummer: 950BBSWN

Product referentie: 55709

Deze elegante achterkant van Mozo is prachtig gemaakt van echt leer met een slanke look die bescherming voor de Microsoft Lumia 950 biedt. Je krijgt dus een vervanging van de oorspronkelijke achterkant met een stijlvolle lederen ontwerp.

"Mozo cover"
"Backcover Lumia 950"
"Upgrade je Lumia"




Meest behulpzame reviews

Andre
Driel

Lumia 950
7 juli 2016
Mozo cover
Ben zeer tevreden met de Mozo backcover. Geeft een professionele uitstraling.

Andre
Unknown

Lumia 950
26 juni 2016
Backcover Lumia 950
Deze back cover maakt de telefoon een stuk mooier en voelt veel degelijker aan dan de originele cover. De leren achterkant is minder glad dan het plastic origineel.

Niels
Unknown

Lumia 950
12 mei 2016
Upgrade je Lumia
Deze back cover maakt de telefoon een stuk mooier en voelt veel degelijker aan dan de originele cover. De telefoon kraakt niet meer bij het vastpakken, en de leren achterkant is minder glad dan het plastic origineel.

291 Reviews | Schrijf een review

Waarom kopen?

  • Slanke, stijlvolle vervangende achterkant
  • Echt Leer
  • Qi draadloos opladen en NFC opgenomen
  • Speciaal ontworpen voor de Microsoft Lumia 950


  • Aanvullende informatie

    Designed for Microsoft Lumia

    Slanke, stijlvolle vervangende achterkant 
    Deze Mozo vervangende Back Cover voor de Microsoft Lumia 950 is strak en elegant. Het is geschikt voor zowel sociaal als professioneel gebruik. Aangezien dit een vervangt standaard Lumia 950 achterkant is, zal het geen extra bulk toevoegen aan je telefoon.

    Mozo Microsoft Lumia 950 Wireless Charging Back Cover - Black
     
    Echt Leer
    Vervaardigd uit het beste leder, de Mozo Back Cover is de perfecte professionele case voor je Lumia 950 . Dit zorgt voor een duidelijke, verfijnde en natuurlijk duurzame cover voor je telefoon met een metalen polycarbonaat behuizing.

    Mozo Microsoft Lumia 950 Wireless Charging Back Cover - Black Mozo Microsoft Lumia 950 Wireless Charging Back Cover - Black
     
    Qi draadloos opladen en NFC opgenomen
    Door het gebruik van deze vervanging echt leder Back Cover, zal je zeker geen van de functionaliteit van je telefoon verliezen. In feite is de Mozo Back Cover voorzien van alle onderdelen die je nodig hebt om verder de NFC (Near Field Communication) of Qi Wireless Charging te gebruiken.

    Mozo Microsoft Lumia 950 Wireless Charging Back Cover - Black Mozo Microsoft Lumia 950 Wireless Charging Back Cover - Black
     
    Speciaal ontworpen voor de Microsoft Lumia 950 
    Gemaakt met je Lumia 950 in het achterhoofd en met Microsoft's 'Ontworpen voor Lumia' certificering, je kunt er dus zeker van zijn dat je een perfecte pasvorm krijgt.  Deze case biedt ultieme bescherming tegen krassen en stoten zonder dat de bruikbaarheid van je telefoon in gevaar komt. Alle knoppen, camera's, speakers, en poorten zijn toegankelijk zodat je je telefoon niet telkens uit de case hoeft te halen. De uitsparingen zorgen ervoor dat je altijd toegang hebt tot alle functies en poorten terwijl het beschermd is. 

    Reviews per score
    (12)
    (5)
    (0)
    (0)
    (1)

    Gemiddelde beoordeling 4.7 van 291 Klanten | Schrijf een review

    Sorteer bij
    Ralph
    Essen

    14 januari 2017
    Lumia 950
    classic
    Een mooi product, netjes afgewerkt. een aanrader voor de Lumia 950 En netjes op tijd geleverd.
    0 van 0 vond deze review behulpzaam
    Was deze review behulpzaam?



    René
    Unknown

    2 December 2016
    Lumia 950
    Perfect!
    De Mozo cover in bruin leer geeft de Lumia 950 een luxe uitstraling. Cover past perfect na verwijdering van de originele cover en ligt lekker in de hand. Goede prijs bij MobileFun en nette levering.
    0 van 0 vond deze review behulpzaam
    Was deze review behulpzaam?



    M.Poot
    Zwijndrecht

    2 December 2016
    lumia 950
    mozo back cover
    Ik ben zeer tevreden met de backcover bruin van Mozo. Mooie kleur het toestel ziet er nu chique uit.ook de aluminium kleurige zijkant is fantastisch. Heb de backcover onmiddellijk beschermd tegen vuil met leerwas(spuitbus). Kortom een top product
    0 van 0 vond deze review behulpzaam
    Was deze review behulpzaam?



    René
    Bosschenhoofd

    29 November 2016
    Microsoft Lumia 950
    Zeer mooie backcover
    De leren back-cover (cognac) van Mozo past perfect om het toestel en geeft mijn telefoon een chique uitstraling. Goede materialen, prima product.
    0 van 0 vond deze review behulpzaam
    Was deze review behulpzaam?



    Raymond
    's-Hertogenbosch

    5 augustus 2016
    Microsoft Lumia 950
    Mooiste
    Één van de mooiste backcovers beschikbaar voor de Lumia 950. Schitterend afgewerkt en met alle functies, dus ook NFC. Wel ook één van de kostbaarste. Levering duurt wel 6 werkdagen (per luchtpost). Mijn broer heeft de versie voor de 950XL al een tijdje, en daarvan weet ik dat het leer zonder behandeling donker wordt. Ik heb mijn MOOZO daarom behandeld met leer-protectie tegen vuil en vocht. Doe dat wel met de cover van het toestel af. Over MobileFun, wil je snellere levering met track&trace dan moet je extra betalen. Dat vind ik eigenlijk belachelijk.
    0 van 0 vond deze review behulpzaam
    Was deze review behulpzaam?



    Hans Veulemans
    Merksplas

    10 juli 2016
    Klasse!
    Ik ben super tevreden over mijn aankoop en de levering van deze Mozo back cover voor mijn smart Phone. Echt een aanrader!
    0 van 0 vond deze review behulpzaam
    Was deze review behulpzaam?



    Andre
    Driel

    7 juli 2016
    Lumia 950
    Mozo cover
    Ben zeer tevreden met de Mozo backcover. Geeft een professionele uitstraling.
    0 van 0 vond deze review behulpzaam
    Was deze review behulpzaam?



    Andre
    Unknown

    26 juni 2016
    Lumia 950
    Backcover Lumia 950
    Deze back cover maakt de telefoon een stuk mooier en voelt veel degelijker aan dan de originele cover. De leren achterkant is minder glad dan het plastic origineel.
    0 van 0 vond deze review behulpzaam
    Was deze review behulpzaam?



    Marc
    Unknown

    24 juni 2016
    Nokia Lumia 950
    Prachtig hoesje
    Het hoesje past perfect bij de telefoon. Na de bestelling werd het product snel geleverd. Ik wist dat er een lange levertijd op kon zitten, maar ontving het product een stuk sneller als verwacht. top! Het hoesje geeft een prachtige finish aan een mooie telefoon. de telefoon voelt degelijker aan en krijgt een luxe uitstraling. Al veel positieve reacties gekregen van mensen die de telefoon zien met het nieuwe hoesje. Een echte aanrader dus.
    0 van 0 vond deze review behulpzaam
    Was deze review behulpzaam?



    Kees
    Westbroek

    31 mei 2016
    Mozo Microsoft Lumia 950 Echt Leren Back Cover - Cognac
    Fijne cover, maar niet het beloofde product ....
    De Mozo Echt Leren Back Cover voor Microsoft Lumia 950 is zeker een verbetering t.o.v. de standaard Microsoft cover! Tóch ben ik teleurgesteld omdat deze kleur (Cognac) echt anders is dan de presentatie op websites Mozo & Mobilefun! Daar was de kleur meer gevlamd en donkerder, dus m.i. veel mooier dan de lichtere en vlakkere kleur die ik na 10 weken wachten ontvangen heb. Pas na lang zeuren gaf de fabrikant toe dat product inderdaad gewijzigd is! Inmiddels zijn ook foto's op de website aangepast. Maar alle positieve reviews destijds zijn nog op het 'oude' product gebaseerd. Erg jammer, hoewel het een fijne cover is blijft nu het gevoel hangen dat ik niet kreeg wat ik verwachtte (en wat beloofd was).
    1 van 1 vond deze review behulpzaam
    Was deze review behulpzaam?



    Trinus
    Unknown

    31 mei 2016
    Lumia 950
    Mozo cover
    Super tevreden met mijn Mozo cover voor Lumia 950. Mooi afgewerkt, geeft een luxe uitstraling aan het toestel
    0 van 0 vond deze review behulpzaam
    Was deze review behulpzaam?



    Marcel
    Unknown

    20 mei 2016
    lumia 950
    perfect
    na het plaatsen van de prima passende backcover is het net of je een compleet ander toestel hebt. M.S. kan hier nog een hoop van leren.
    0 van 0 vond deze review behulpzaam
    Was deze review behulpzaam?



    Niels
    Unknown

    12 mei 2016
    Lumia 950
    Upgrade je Lumia
    Deze back cover maakt de telefoon een stuk mooier en voelt veel degelijker aan dan de originele cover. De telefoon kraakt niet meer bij het vastpakken, en de leren achterkant is minder glad dan het plastic origineel.
    0 van 0 vond deze review behulpzaam
    Was deze review behulpzaam?



    tet
    Unknown

    10 mei 2016
    Lumia 950
    Prima
    Prima webshop, alleen voorgestelde methode van verzending vond ik duur en onnodig, € 12,5 op pakketje van € 40. Kon gelukkig wel voor een andere variant kiezen
    0 van 0 vond deze review behulpzaam
    Was deze review behulpzaam?



    Frank
    Veenendaal

    6 April 2016
    Lumia 950
    Supermooi voor Lumia 950
    Geen frontje, maar achterkant voor mijn Lumia 950 besteld. Super. 100 x beter dan het lelijke plastic standaard achterkantje... Voor veel geld wel snel ontvangen....
    0 van 0 vond deze review behulpzaam
    Was deze review behulpzaam?



    Anonymous
    Unknown

    10 maart 2016
    slechte kwaliteit
    Had al de cognac lederen achterkant voor mijn tweede Lumia 950 en dat is een topproduct. Om de toestellen beter uit elkaar te kunnen houden, heb ik en zwarte achterkant besteld en wat een verschil in kwaliteit met de cognac kleurige achterkant. De zwarte achterkant is van nepleer wat erg dun is en ook nog eens slecht vast geplakt 'vertoonde op 3 plekken al blaasjes'. Heb de zwarte achterkant logischerwijs direct teruggestuurd om te ruilen voor nog een cognac lederen achterkant en daar is het wachten nu op.
    0 van 1 vond deze review behulpzaam
    Was deze review behulpzaam?



    etienne
    rotterdam

    26 februari 2016
    lumia 950 dual sim
    luxe look
    Na wat onderzoek naar een geschikte cover kwam ik bij de mozo uit ontmoedigd door de levertijd bij de fabrikant heb ik eerst een hele andere cover besteld. Omdatdeze niet certified was door microsoft werkte het draadloos opladen echter niet. Dus weg dat ding en terug naar de mozo. Deze werkt prima met het laden ligt lekkerder in ee hand dan de originele back cover ik overweeg nog de rode en mijn originele keus bruin te bestellen zodat ik kan mixen en matchen.
    0 van 0 vond deze review behulpzaam
    Was deze review behulpzaam?



    michael
    oostende

    22 februari 2016
    lumia 950
    schitterend
    Zeer mooie upgrade voor de lumia 950, de moeite waard. Mooie afwerking, ligt goed in de hand, enorm goed van kwaliteit. Geeft de gsm dat extra ... meer!
    0 van 0 vond deze review behulpzaam
    Was deze review behulpzaam?


    Sorteer bij
    Microsoft: Lumia 950


    Mobiele Accessoires