Olixar Leren-Style Microsoft Lumia 950 Wallet Case - Bruin

Olixar

Product referentie: 55310

Verfijnde en lichtgewicht, deze lederen stijl Wallet case is de ideale metgezel voor je Microsoft Lumia 950. De Olixar leer-stijl Wallet case biedt de perfecte bescherming voor je 950, evenals met slots voor je pasjes en geld.
Waarom kopen?

 • Executive kwaliteit met mooie voeringleder-stijl
 • Bescherming voor de Microsoft Lumia 950
 • Ingebouwde creditcard gleufjes
 • Magnetisch sluit systeem, voor gebruiksgemak
 • Afwerking, waardoor deze case mooier is


 • Aanvullende informatie

  Executive kwaliteit met mooie voeringleder-stijl
  Deze lederen stijl wallet case houdt je Microsoft Lumia 950 veilig en afgesloten, dankzij een veilige sluiting die naadloos je telefoon op zijn plaats houdt. Dit is een premium kwaliteit case met een executive stijl, waardoor er geen twijfel over de kwaliteit ervan bestaat. De voering is voorzien van een luxe lederen-stijl voering, die bijdraagt ​​aan de charme van deze case.

  Bescherming voor de Microsoft Lumia 950
  De case is speciaal ontworpen voor de Microsoft Lumia 950, dus je krijgt de best mogelijke pasvorm. Onder de stevige behuizing is er een sterke kunststof frame dat je toestel veilig en beschermd houdt. Plaats gewoon je telefoon in de roem en het zal vastklikken met een perfecte greep.
   
  Ingebouwde creditcard gleufjes
  Met de ingebouwde credit card slots, kun je aantal van je pinpassen of credit cards opslaan, ID, treinkaartjes en andere vergelijkbare grootte items opberegen. Dit betekent dat je  eigenlijk je  portemonnee of tas thuis kunt laten. Deze Unique case zal niet alleen je belangrijke pasjes opslaan - maar ook je essentiële betaalkaarten, tickets en de identificatie met gemak kunnen bewaren. 
   
  Magnetisch sluit systeem, voor gebruiksgemak
  De magnetische sluiting systeem op deze case zal ervoor zorgen dat, zodra gesloten, je toestel veilig zal blijven en beschermd. De Case zal door de magnestische sluiting niet makkelijk los komen. Zo is je toestel ook beschermd als je het niet gebruikt. 
   
  Afwerking, waardoor deze case mooier is
  Deze Olixar case heeft stiksels rond de buitenkant met mooie contouren, waardoor deze case een premie executive afwerking heeft. Je hebt een zachte aanraking bij de case en je krijgt een product van uitzonderlijke kwaliteit die je lang zal kunnen gebruiken en het zal veel bewondering trekken. 

  Microsoft: Lumia 950


  Mobiele Accessoires