Verenigde Staten Shopping from United States?


FlexiShield Ultra-Thin Microsoft Lumia 950 Gel Case - 100% Helder

Olixar

Product referentie: 55224

Op Maat gegoten voor de Microsoft Lumia 950, deze 100% duidelijk Ultra-Thin FlexiShield case voor de Olixar biedt een slanke pasvorm en duurzame bescherming tegen beschadiging tijdens het toevoegen van een prikkie in grootte en gewicht.
Waarom kopen?

 • Gemaakt van een sterk, duurzaam materiaal voor langdurige bescherming
 • Het gebruikte materiaal zorgt voor een anti-slip behuizing
 • Slank passend ontwerp voegt geen extra bulk toe
 • Verhoogde bezel beschermt het scherm
 • Volledige toegang tot alle poorten en knoppen


 • Aanvullende informatie

  Gemaakt van een sterk, duurzaam materiaal voor langdurige bescherming
  Elk FlexiShield case is gemaakt van een speciaal sterke en duurzame gel materiaal, waardoor het net zo  flexibel is als siliconen en sterker dan een kristallen case die je voorziet van een langdurige bescherming voor je toestel. 

  Het gebruikte materiaal zorgt voor een anti-slip behuizing
  De unieke gel gebruikte materiaal heeft een non-slip behuizing die je voorziet van extra grip voor je telefoon, waardoor de kans op vallen beperkt wordt- wat betekent data deze case professioneel genoeg is voor het werk en sportief genoeg om te spelen.

  Slank passend ontwerp voegt geen extra bulk toe
  Deze case heeft een slanke ontwerp, is lichtgewicht en sterk - zodat je er van verzekerd kunt zijn dat deze case vrijwel geen extra bulk zal toevoegen aan je toestel waardoor het nog steeds makkelijk in je zak of tas zal passen zonder enige ongemak. Ondanks het ontwerp, krijg je nog steeds de bescherming die je nodig hebt. 

  Verhoogde bezel beschermt het scherm
  Deze case is slank, lichtgewicht en sterk - zodat je er zeker van kunt zijn dat deze case vrijwel geen extra bulk toevoegd aan je toestel, dus het zal nog steeds makkelijk in je zak of tas passen.
  Deze case heeft een verhoogde bezel dat het scherm van je Toestel beschermd, het  voorkomt  dat het in contact komt met een vlak oppervlak wanneer je de telefoon met het gezicht  naar beneden toe plaats. Dit voorkomt dat je scherm ongewenste krassen en vuil op loop. 

  Volledige toegang tot alle poorten en knoppen
  Deze case biedt ultieme bescherming tegen krassen en stoten zonder dat de bruikbaarheid van je telefoon in gevaar komt. Alle knoppen, camera's, speakers, en poorten zijn toegankelijk zodat je je telefoon niet telkens uit de case hoeft te halen. De uitsparingen zorgen ervoor dat je altijd toegang hebt tot alle functies en poorten terwijl het beschermd is. 
   

  Microsoft: Lumia 950

  Gerelateerde producten


  Mobiele Accessoires