FlexiShield Ultra-Thin Microsoft Lumia 950 Gel Case - 100% Helder

Olixar

Product referentie: 55224

Op Maat gegoten voor de Microsoft Lumia 950, deze 100% duidelijk Ultra-Thin FlexiShield case voor de Olixar biedt een slanke pasvorm en duurzame bescherming tegen beschadiging tijdens het toevoegen van een prikkie in grootte en gewicht.




Waarom kopen?

  • Gemaakt van een sterk, duurzaam materiaal voor langdurige bescherming
  • Het gebruikte materiaal zorgt voor een anti-slip behuizing
  • Slank passend ontwerp voegt geen extra bulk toe
  • Verhoogde bezel beschermt het scherm
  • Volledige toegang tot alle poorten en knoppen


  • Aanvullende informatie

    Gemaakt van een sterk, duurzaam materiaal voor langdurige bescherming
    Elk FlexiShield case is gemaakt van een speciaal sterke en duurzame gel materiaal, waardoor het net zo  flexibel is als siliconen en sterker dan een kristallen case die je voorziet van een langdurige bescherming voor je toestel. 

    Het gebruikte materiaal zorgt voor een anti-slip behuizing
    De unieke gel gebruikte materiaal heeft een non-slip behuizing die je voorziet van extra grip voor je telefoon, waardoor de kans op vallen beperkt wordt- wat betekent data deze case professioneel genoeg is voor het werk en sportief genoeg om te spelen.

    Slank passend ontwerp voegt geen extra bulk toe
    Deze case heeft een slanke ontwerp, is lichtgewicht en sterk - zodat je er van verzekerd kunt zijn dat deze case vrijwel geen extra bulk zal toevoegen aan je toestel waardoor het nog steeds makkelijk in je zak of tas zal passen zonder enige ongemak. Ondanks het ontwerp, krijg je nog steeds de bescherming die je nodig hebt. 

    Verhoogde bezel beschermt het scherm
    Deze case is slank, lichtgewicht en sterk - zodat je er zeker van kunt zijn dat deze case vrijwel geen extra bulk toevoegd aan je toestel, dus het zal nog steeds makkelijk in je zak of tas passen.
    Deze case heeft een verhoogde bezel dat het scherm van je Toestel beschermd, het  voorkomt  dat het in contact komt met een vlak oppervlak wanneer je de telefoon met het gezicht  naar beneden toe plaats. Dit voorkomt dat je scherm ongewenste krassen en vuil op loop. 

    Volledige toegang tot alle poorten en knoppen
    Deze case biedt ultieme bescherming tegen krassen en stoten zonder dat de bruikbaarheid van je telefoon in gevaar komt. Alle knoppen, camera's, speakers, en poorten zijn toegankelijk zodat je je telefoon niet telkens uit de case hoeft te halen. De uitsparingen zorgen ervoor dat je altijd toegang hebt tot alle functies en poorten terwijl het beschermd is. 
     

    Reviews per score
    (16)
    (6)
    (0)
    (0)
    (0)
    Taal
    Duits
    (0)
    Frans
    (6)
    Spaans
    (2)
    Nederlands
    (0)
    Engels
    (14)
    Alles bekijken
    (23)
    Er zijn geen reviews in het Nederlands. Kies een andere filter.

    Gemiddelde beoordeling 4.7 van 23 Klanten | Schrijf een review

    Sorteer bij
    doolz
    Pukekohe

    25 April 2017
    Great Case
    This case it great. It looks good, doesn't stick to your pocket as you slide your phone in. Wraps around the screen edge properly. It doesn't make it harder to use the phone. Just looks like it is part of the actual phone. I haven't dropped the phone to really test it though. Hopefully I never will!
    0 van 0 vond deze review behulpzaam
    Was deze review behulpzaam?



    Anonymous
    Unknown

    6 januari 2017
    Coque translucide
    produit conforme a la dercription
    0 van 0 vond deze review behulpzaam
    Was deze review behulpzaam?



    gagne
    st christol

    29 December 2016
    coque lumia 950 produit conforme
    le produit correspond bien a mes attentes
    0 van 0 vond deze review behulpzaam
    Was deze review behulpzaam?



    LD
    Philadelphia, Pennsylvania

    28 December 2016
    Microsoft Lumia 950
    This is the best fitting, best protecting, least obtrusive, mobile phone cover I have ever experienced
    This is the best fitting, best protecting, least obtrusive, mobile phone cover I have ever experienced. It is like a crystal clear breathable skin for my Microsoft Lumia 950.
    0 van 0 vond deze review behulpzaam
    Was deze review behulpzaam?



    Anonymous
    Unknown

    16 juli 2016
    ras
    Très bon produit
    0 van 0 vond deze review behulpzaam
    Was deze review behulpzaam?



    Alan
    Tullamore

    4 juli 2016
    Windows phone
    Very good service. Product as discribed.
    All well.
    0 van 0 vond deze review behulpzaam
    Was deze review behulpzaam?



    Mike
    Mrlbourne

    30 juni 2016
    No problems with the service.
    No problems with the service. Very happy.
    0 van 0 vond deze review behulpzaam
    Was deze review behulpzaam?



    Otto
    Melbourne, Australia

    28 mei 2016
    Good product for price ...
    Very similar, if not the same product, is available through retailers but expect to pay between 60 and 100% more, accordingly, at this price it's very good value and looks good on Lumia 950.
    0 van 0 vond deze review behulpzaam
    Was deze review behulpzaam?



    DAVID LORENZO
    Zaragoza

    17 mei 2016
    LUMIA 950
    Perfecto
    Perfecto para mi Lumia 950. Calidad muy buena en los materiales y encaja a la perfección en mi smartphone. Recomendable 100%
    0 van 0 vond deze review behulpzaam
    Was deze review behulpzaam?



    Anonymous
    Unknown

    11 mei 2016
    Au top
    Tombe nickel. Découpée au poil : micro, apn, haut-parleur. Je recommande.
    0 van 0 vond deze review behulpzaam
    Was deze review behulpzaam?



    Patricia Ruddock
    Manchester

    23 April 2016
    Lumia 950
    so good....
    I knew I needed something to stop the phone slipping out of my hand during calls and when getting it out of my pocket in the street. This is super slim, provides a good grip yet does not snag on pockets and shows off my white Lumia 950 in all its glory. The buttons also provide enough resistance so I don't constantly accidently press the camera button!
    0 van 0 vond deze review behulpzaam
    Was deze review behulpzaam?



    Trish Ruddock
    Manchester

    18 April 2016
    Microsoft Lumia 950
    So good.....
    I wanted a clear case for my white 950 to show off its beauty and this is clear. It is also wafer thin and provides a less slippery surface for the phone in my hand (making it easier to hold during calls) whilst not offering resistance getting the phone in and out of pockets - so good. An added bonus for me is that the buttons (power, camera etc.,) are covered and offer enough resistance to stop me constantly pressing the camera button by mistake. Mobile Fun posted the order the same day, great service.
    0 van 0 vond deze review behulpzaam
    Was deze review behulpzaam?



    AproXim
    Lyon

    2 April 2016
    Lumia 950
    Très bonne coque gel
    Acheté pour protéger mon nouveau Lumia 950 et sa coque cuir mozo, elle remplit parfaitement son office.
    0 van 0 vond deze review behulpzaam
    Was deze review behulpzaam?



    Bob
    Steilacoom, Washington 98388 USA

    7 maart 2016
    Lumia 950
    good Gel case
    This is my third order from Mobile Fun. I am so pleased to review them. All items ordered so far including my Lumia 950 gel case is excellent. Everything fit perfectly, including my gel case. The order was received ahead of the schedule date and was even better than advertised. Very pleased with Mobile Fun, highly recommend to anyone interested and I will continue ordering from them.
    0 van 0 vond deze review behulpzaam
    Was deze review behulpzaam?



    Bob
    Steilacoom, Washington USA

    7 maart 2016
    Lumia 9507
    Excellent Product
    I ordered two new 950 back panels one white and one black. They were even better than advertised. Excellent service and arrived much sooner than I expected. I high recommend Mobile Fun to any one. Again, excellent.
    0 van 0 vond deze review behulpzaam
    Was deze review behulpzaam?



    Matt
    Sydney

    15 februari 2016
    Great service, prompt!
    All products arrived as ordered, as planned.
    0 van 0 vond deze review behulpzaam
    Was deze review behulpzaam?



    sam
    Unknown

    30 januari 2016
    great case and service
    Gel case with very good quality, looking great and fitting very well. Regarding mobilefun services it was a great one and customer oriented. They split my order in two because the different stock availability.
    0 van 0 vond deze review behulpzaam
    Was deze review behulpzaam?



    Daniel
    Barcelona

    25 januari 2016
    Microsoft Lumia 950
    Sencillo y efectivo
    Transparente por lo que no oculta ningún detalle del dispositivo ya sea negro o blanco. Fino por lo que no añade demasiado volúmen extra. La única crítica es que el logotipo del fabricante podría ser más discreto, ya que normalmente a nadie le importa demasiado la marca de su funda, sino la de su teléfono.
    0 van 0 vond deze review behulpzaam
    Was deze review behulpzaam?



    Anonymous
    Levallois-Perret

    21 januari 2016
    lumia 950
    Très bien
    Conforme à ce que j'avais commandé !
    0 van 0 vond deze review behulpzaam
    Was deze review behulpzaam?



    Ralph
    Tasmania

    12 januari 2016
    Good purchase
    Timely delivery good product
    0 van 0 vond deze review behulpzaam
    Was deze review behulpzaam?



    Arctec
    Washington DC

    4 januari 2016
    Light weight with a perfect fit
    Light weight with a perfect fit. All mic holes and ports are clear and accessible. Volume and power buttons are covered and still work well. Crystal clear so you still can admire the look of the device.
    0 van 0 vond deze review behulpzaam
    Was deze review behulpzaam?



    Penny
    Adelaide

    29 December 2015
    great service
    Great product, price and delivery. Will order items again.
    0 van 0 vond deze review behulpzaam
    Was deze review behulpzaam?


    Sorteer bij
    Microsoft: Lumia 950

    Gerelateerde producten


    Mobiele Accessoires