Verenigde Staten Shopping from United States?
Visit our US site - /www.mobilefun.com for
FlexiShield Microsoft Lumia 950 Gel Case - Frost White


FlexiShield Microsoft Lumia 950 Gel Case - Vrost Wit

Olixar

Product referentie: 54314

Op maat gegoten voor het Microsoft Lumia 950, deze FlexiShield case van Olixar biedt een slanke pasvorm en duurzame bescherming tegen beschadiging.
Waarom kopen?

 • Gemaakt van flexibel, maar taaie gel materiaal
 • Verhoogde bezel beschermt het scherm
 • Biedt langdurige bescherming met toegang tot alle poorten en functies
 • Voegt minimale Volume en gewicht toe


 • Aanvullende informatie

  Gemaakt van flexibel, maar taaie gel materiaal
  De FlexiShield combineert een mix van bescherming en stijl, waardoor dit de perfecte accessoire voor je Microsoft Lumia 950 is. Elk FlexiShield is gemaakt voor langdurige bescherming. Ze zijn elk gemaakt van een speciaal harde gel, die de flexibiliteit van silicone materiaal heeft, maar het heeft ook dezelfde taaiheid van plastic.

  Verhoogde bezel beschermt het scherm
  Deze case heeft een verhoogde bezel dat het scherm van je Toestel beschermd, het  voorkomt  dat het in contact komt met een vlak oppervlak wanneer je de telefoon met het gezicht  naar beneden toe plaats. Dit voorkomt dat je scherm ongewenste krassen en vuil op loop. 

  Biedt langdurige bescherming met toegang tot alle poorten en functies
  Professioneel genoeg voor het werk en sportief genoeg om te spelen. Het unieke taaie gel materiaal biedt de ultieme bescherming voor je Lumia 950. Het is op maat gegoten om de Lumia 950, het beschermd alle hoeken, en het is voorzien van uitsparingen voor de belangrijkstee functies zoals het laden en de hoofdtelefoon aansluitingen.

  Voegt minimale Volume en gewicht toe
  Deze case is slank en stijlvol. Hij is ontwikkeld om minimale volume en gewicht aan je Apparaat toe te voegen.Zo houdt je telefoon de elegantie die het had toen je het kocht. deze case zorgt er dus ook voor dat je geen onnodige extra bulk aan je toestel krijgt. Zo kan je het nog steeds makkelijk in je zak of tas stoppen. 

  * Let op: De FlexiShield skins hebben geen betrekking op het scherm van je toestel, voor de beste bescherming zul je de  Flexishield case moeten combineren met een screen protector, om je toestel te beschermen tegen stoten en ook het scherm tegen vuil en krassen *.
   

  Microsoft: Lumia 950

  Gerelateerde producten


  Mobiele Accessoires