Verenigde Staten Shopping from United States?
Visit our US site - /www.mobilefun.com for
The Ultimate Microsoft Lumia 640 Accessory Pack


De Ultimate Nokia Lumia 640 Accessoires Pack

Mobile Fun

Product referentie: 52864

6 must-have accessoires voor de Nokia Lumia 640 Beschermen, opbergen, en zelfs opladen van je Nokia Lumia 640 Elke accessoire heeft een klein, discreet en lichtgewicht ontwerp Elke accessoire is gemaakt voor de Nokia Lumia 640

Schrijf een review
Waarom kopen?

 • 6 must-have accessoires voor de Nokia Lumia 640
 • Beschermen, opbergen, en zelfs opladen van je Nokia Lumia 640
 • Elke accessoire heeft een klein, discreet en lichtgewicht ontwerp
 • Elke accessoire is gemaakt voor de Nokia Lumia 640


 • Aanvullende informatie

  Het ultieme  Nokia Lumia 640 accessoire pakket bevat must-have items om het meeste uit je  Nokia Lumia 640 te halen en hem te beschermen. Het bevat zelfs houders om je  Nokia Lumia 640 thuis, op kantoor of in de auto te gebruiken. 

  Alle accessoires in dit pakket zijn als geheel ontworpen. Dus als je je telefoon wil gebruiken in de desk stand of autohouder, kan dit zonder de FlexiShield cover te verwijderen. Daardoor is dit het perfecte accessoire pakket voor je  Nokia Lumia 640. 

  Het pakket wordt compleet geleverd met 6 must-have items voor de  Nokia Lumia 640, waaronder:

   Nokia Lumia 640 Desk Stand
  De bureaustandaard is perfect voor het bekijken van je telefoon thuis of op kantoor. Het stijlvolle en slanke ontwerp zal niet misstaan op je bureau. Het wordt geleverd met een solide metalen standaard die de houder op zijn plaats houdt zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat je houder omvalt en je  Nokia Lumia 640 beschadigt. 

  De houder maakt gebruik van een speciale gel die de  Nokia Lumia 640 op zijn plaats houdt, zonder kleverige resten achter te laten. Hij kan zowel staand als liggend worden gebruikt, waardoor de houder ideaal is voor het schrijven van e-mails en Sms'jes, surfen op het internet, spelletjes spelen en zelfs video calling. 

   The Ultimate Microsoft Lumia 640 Accessory Pack

  De speciale houder is zo ontworpen dat je je telefoon erop kan gebruiken zowel met als zonder de bijgeleverde FlexiShield case, en de oplader kan gebruiken terwijl hij in de houder staat. 

  Nokia Lumia 640 Autohouder
  De  Nokia Lumia 640 autohouder is zo ontworpen dat je je  Nokia Lumia 640 zowel staand als liggend op je auto voorruit of dashboard kan plaatsen. Hij beschikt over zachte kussentjes die er voor zorgen dat je  Nokia Lumia 640 geen beschadigingen oploopt of uit de houder glijdt. Met de draaibeugel kan je in een kwestie van seconden je  Nokia Lumia 640 aanpassen van staande naar liggende stand. Dankzij de verstelbare arm werkt dit ook met de meegeleverde FlexiShield Skin.

   The Ultimate Microsoft Lumia 640 Accessory Pack The Ultimate Microsoft Lumia 640 Accessory Pack

  De houder wordt geleverd met een zelfklevende plaat die je op je dashboard plaatst. Met de verstelbare draaibeugel kan je de autohouder gemakkelijk verwijderen en naar je voorruit verplaatsen. Hierdoor kan je je telefoon perfect gebruiken als GPS tijdens het rijden. 

  FlexiShield Skin 
  De FlexiShield Skin is een stijlvolle beschermhoes voor je  Nokia Lumia 640. Met een egale zwarte kleur, voegt de case zich om je telefoon zonder extra gewicht of volume toe te voegen, en met behoud volledige toegang tot alle plugs en functionaliteiten. Het flexibele design kan in een kwestie van seconden worden aangebracht en verwijderd van je  Nokia Lumia 640, Dankzij openingen voor de camera en oplader heb je volledige toegang tot je  Nokia Lumia 640 zonder de hoes te hoeven verwijderen. 

   The Ultimate Microsoft Lumia 640 Accessory Pack

  Aangezien de case geen extra volume toevoegt aan je  Nokia Lumia 640, werkt het perfect met alle meegeleverde accessoires in het pakket. Dankzij de unieke gel kan je je telefoon gebruiken met de bureaustandaard en draagbare bureaustandaard zonder de case van je telefoon te hoeven verwijderen. 


  Mini Draagbare Desk Stand en Stylus
  De mini draagbare desk stand is klein en discreet zodat je hem altijd en overal met je mee kan dragen. Tevens is het een stylus zodat je deze overal kan gebruiken. 

   
    The Ultimate Microsoft Lumia 640 Accessory Pack The Ultimate Microsoft Lumia 640 Accessory Pack

  Nokia Lumia 640 Autolader
  De  Nokia Lumia 640 auto-oplader zorgt ervoor dat je  Nokia Lumia 640's batterij altijd opgeladen blijft in de auto. De oplader wordt automatisch afgesloten als je  Nokia Lumia 640 volledig opgeladen is, zodat er geen schade wordt toegebracht aan je  Nokia Lumia 640. De kabel van een meter lang zorgt ervoor dat je hem perfect kan gebruiken samen met de meegeleverde autohouder, zodat je er zeker van bent dat je niet zonder batterij komt te zitten als je je  Nokia Lumia 640 onderweg als GPS gebruikt. 

  The Ultimate Microsoft Lumia 640 Accessory Pack

  Dankzij het slanke ontwerp van de micro USB-aansluiting kun je je auto-oplader gebruiken zonder de FlexiShield case van je  Nokia Lumia 640 te hoeven verwijderen, waardoor hij snel en gemakkelijk aan te sluiten is op je  Nokia Lumia 640 en je batterij nooit leeg raakt tijdens je reis. 

  Olixar Screen Protector
  Je kostbare  Nokia Lumia 640 krasvrij houden is altijd een uitdaging. Daarom bevat het ultieme accessoire pakket Olixar screen protectors die je scherm een onzichtbare beschermingslaag geven. Omdat de schermbeveiliging onzichtbaar is biedt het kristalheldere weergave van je  Nokia Lumia 640 scherm, zodat je kan blijven genieten van de scherpe beelden die het scherm biedt. 
  De Olixar screenprotector interfereert niet met je  Nokia Lumia 640 touch screen en biedt 100% bescherming in combinatie met de meegeleverde FlexiShield case. 

  The Ultimate Microsoft Lumia 640 Accessory Pack


  Microsoft: Lumia 640

  Gerelateerde producten


  Mobiele Accessoires