Avantree Powerhouse High Power USB oplaadstation

Avantree

Artikelnummer: CGPS-TR618-WGY-EU

Product referentie: 52684

De Avantree Powerhouse USB oplaadstation is een perfecte oplossing voor het opladen van meerdere apparaten, thuis of op kantoor. Het kan snel 4 apparaten tegelijkertijd opladen met z'n 5.5A hoge uitgang, en houdt daarnaast je bureau of tafel schoon.

"Noodzakelijk bij meerdere toestellen"
Meest behulpzame reviews

Sebastiaan Vos
Haarlem

Avantree Powerhouse High Power USB oplaadstation
27 mei 2016
Noodzakelijk bij meerdere toestellen
In een multi apparaat huishouden (meerdere smartphones, tablets, e-reader, etc) is er altijd minimaal wel een apparaat die aan de voeding ligt. Dit zorgde voor een hoop opladers die rondslingerden en stopcontacten die vol waren. Een handige oplossing zoals de Avantree Powerhouse High Power USB oplaadstation is een noodzakelijk kwaad om meer apparaten tegelijk te kunnen opruimen zonder dat het een rommeltje wordt. de Avantree Powerhouse biedt 4 oplaadpoorten aan en levert twee standaard micro usb kabels mee. Tezamen met eigen iOS kabels hebben we nu een overzichtelijk oplaad en opbergpunt. Nadeel wel is dat je niet moet willen wisselen tussen de vele aangesloten kabels gezien de ruimte voor opbergen onder het Avantree Powerhouse enigszins beperkt is bij gebruik van lange kabels. Al met al een duidelijke aanrader.

16 Reviews | Schrijf een review

Waarom kopen?

 • 4.5A hoge uitgang, snel oplaadvermogen voor je tablet of smartphone
 • Laadt 4 apparaten tegelijk met slecht 1 stopcontact
 • 'Smart compatibility', past zich aan voor iOS en Android apparaten
 • Gebruikers configureerbaar product
 • Netjes en opgeruimd - geen gedoe met verwikkelde kabels


 • Wat zit er in de doos?

 • 1 x Avantree PowerHouse
 • 1 x Silicon hoes
 • 1 x AC-stroomkabel EU Adapter
 • 2 x micro-USB-oplaadkabel
 • 4 x klittenband
 • 1 x Gebruikershandleiding


 • Aanvullende informatie

  4.5A hoge uitgang, snel oplaadvermogen voor je tablet of smartphone
  De Avantree PowerHouse USB oplaadstation beschikt over snel oplaad technologie, met een 4.5A hoge laadstroom, wat het ideaal maakt om tablets of smartphones op te laden. De fast charge universele oplaadstation heeft  ingebouwde circuit bescherming dat voorkomt dat je apparaten over opladen.

  Avantree PowerHouse High Power Desk USB Charging Station - EU Adapter Avantree PowerHouse High Power Desk USB Charging Station - EU Adapter

  Laad 4 apparaten tegelijk met slecht 1 stopcontact
  Met 4 USB poorten kan de PowerHouse 4 apparaten tegelijk opladen. USB1 en USB2 poorten delen een 2.1A uitgang, terwijl USB 3 en de Smart USB poort 2.4A delen. Dit alles wordt gevoed door 1 stopcontact in je huis of kantoor.

  Avantree PowerHouse High Power Desk USB Charging Station - EU Adapter

  'Smart compatibility', past zich aan voor iOS en Android apparaten
  De Smart Port heeft ingebouwde technologie die zorgt voor grotere compatibiliteit. Het past zich automatisch aan voor het product dat opgeladen wordt. Een iPad, iPhone, Samsung Tab en noem maar op, het kan zowel alle apparaten opladen.
   
  Gebruikers configureerbaar product
  Niet alleen houd de PowerHouse al je apparaten opgeladen, het ziet er ook nog eens goed uit. Het oplaadstation heeft componenten die je apparaten in plaats houden terwij ze opladen worden. Deze krachtpatser is ook configureerbaar, het komt met een groene siliconen hoes zodat je het uiterlijk kunt aanpassen.

  Avantree PowerHouse High Power Desk USB Charging Station - EU Adapter Avantree PowerHouse High Power Desk USB Charging Station - EU Adapter

  Netjes en opgeruimd - geen gedoe met verwikkelde kabels
  Als jij of je familieleden meerdere elektronische apparaten hebben dan heb je waarschijnlijk een hoop wirwar van draden die je constant in de weg zitten. Met de Avantree PowerHouse USB oplaadstation kan je die puinhoop vergeten. De PowerHouse stelt je in staat om vanaf 1 oplaadstation meerdere appareten tegelijkertijd op te laden. Kabels blijven dus georganiseerd. Met de meegeleverde klittenband kan je de kabels gemakkelijk orderen en verborgen houden onder de PowerHouse, zodat je bureau of tafel altijd schoon en netjes blijft.

  Technische specificaties:
  Input: AC 100-240V, 50/60Hz, 0.6A max 
  Output: 5V, totaal 4.5A (delen 4.5A wanneer alle poorten in gebruik) 
  Aantal USB-aansluitingen: 4 USB poorten - USB1, USB2, USB3 en een SmartPort 
  Enkel USB max. vermogen 2.4Amp 
  SmartPort: ingebouwd in een slimme IC, heeft een grotere compatibiliteit 
  Grootte van het product: 15.5 x 11.4 x 8.7cm 
  Gewicht: ongeveer 305g 
  Certificering: CE, FCC en RoHS
  Mobiele Accessoires